Engem érdekelne.

Milyet szeretnél, olyan sonyericsson walkman-os nyakbaakasztót? Én a tesómmal voltam 2helyen is! És ha nagyon kell én eltudom küldeni

,mert 4darab van!!
ha tudja valaki hogy hol és mikor lesznek a sony-erisson kérdőives lányok?? irja meg... vagy hol lehet utánanézni???? szeretném egy olyat.....
Habibabi
sorry de csak most olvastam a beírásodat. Érdekes módon a szóban forgó ujságot 490.ért vettem meg a Mexikói uti ujságosnál tatyóval együtt

" alt="

"> a tatyó NEM volt hozzácsomizva külön adták kézbe,átlátszó fóliában. azért kössz a helyreigazítást,bár nem értem

Paint
Én múlt héten voltam a Mammut-ban és a Westendben ott is volt sonyericsson-os játék ugyan ilyen! Szerintem egész héten és az összes Bp.-i bevásárlóközpontban volt és van ilyen játék! Hozzám is kedves volt a hostes igaz én mindig +rohamozom őket

mia: küldtem róla fényképet,hogy lásd milyen a tatyó,ami póló alakú,én tornazsáknak tudnám elképzelni.
mia
olyan, hogy pólósan néz ki, de táskaként lett összevarrva! Nekem tetszik!
Baris
mi az a a pólóstáska?
Szintén az Intersparban, 4 l-es Pepsihez hozzá van téve ajándék polóstáska, egész aranyos!
Europark, földszint, mozgólépcsővel szemben.
Az Europarkban ha kitöltesz egy adatlapot kapsz egy Sony Ericson nyakbaakit, és Robie W. koncertjegyet lehet nyerni.
Nagyon kedves volt a hostes, messziről bámészkodtam mert nem mindig megyek közel a hostesekhez míg nem jön le mit lehet, és hogyan, mert vmelyik személyes sértésnek veszi ha el kell mondania mit kell tenni a nyeréshez, szóval nagyon kedves volt, rám szólt, gyere közelebb, mert nyerhetsz, és kaphatsz nyakbaakasztót, holnap is lesznek.

A Coraban egyes Bertolli oliva olajokhoz kiöntődugó van csomagolva.
Cora Törökbálint, Budakalász, Fót, Szeged, Miskolc
júl. 21-én 12-20-ig és
júl.22-én 8-20-ig:
3 db különböző Purina Snack vásárlásakor Purina plüsskutya-kulcstartót,
3 db különböző Purina Snack + 1 Friskies Dental Fresh vásárlásakor mozgatható plüsskutyát kaphatsz a hostesektől.
Ugyanitt ugyanakkor 6 különböző Gourmet Gold konzerv vásárlásakor gyertyakészletet kaphatsz a hostesektől.
Nem tudom hová írjam, ezért került ide.
Mezőkövesd-Zsóry fürdőben kedvenc nyaraló helyünkön
12 fizet 14-et kap akció van.
Ha vkit érdekel megadom a tulaj számát.
( Családiház jellegű nyaraló, ahol 7-en szoktunk pihenni, és csak 10eft a szállás 7 főnek.. olcsóbb, mint a kemping, és még felszerelést se kell vinni

Interspárban,legalábbis Tatabányán:
jacobs 3:1-ben és társaihoz 2*10 db vásárlása esetén olyan bögrét adnak amit a beküldőknek is
szóval így is,meg úgy is lehet bögrét kapni vele

Kedves PÖRGESD FEL MAGAD AZ AQUARÉNÁBAN!
Vízcsobogás, lágy szellő, tücsökciripelés
..
Ha nem erre vágysz, hanem pörgésre, mozgásra, akkor gyere
Magyarország legsportosabb aquaparkjába az AQUARÉNÁBA, Mogyoródra.
AQUA-FITT-NAP
2006.július 21.
A 26 csúszda, 8 medence mellett egész nap kiteheted magad az aktív pihenés gyönyöreinek:
Próbáld ki a spinninget, well-boxot, kérj tanácsot fitness edzőktől.
Ha közben mégis kicsit lazítanál akkor nézd meg fitness-bemutatónkat, vagy utazz el velünk 1 óra erejéig Amerikába. Tengerpart, napfény és Baywatch lányok és fiúk.
Délután 13.00 órakor Baywatch-show: életmentési bemutató, oktatás, fotózkodás.
''Fulladjunk'' bele együtt az élményekbe!
Kedvezmény: minden 14 év alatti gyerekkel érkező Anyukának belépését ingyenesen biztosítjuk.
Várunk szeretettel!
üdvözlettel,
Aquaréna csapata
www.aquarena.hu
Csak a fagyijuk nem valami jó.

Én inkább a Nestlére vagy Algidára szavazok.
ráadásul a Family Frostos PC játékok (2 félét kaptam) nagyon igényes rajzolatú,izgalmas. meg van egy másik akciójuk is ,amikor 3999 ft értékű pálcikás jégkrémhez egy teáscsésze készletet adnak(4db-os) egy teakiöntővel
Nem egészen ingyenes,de jár hozzá ajándék!
A Family Frost oldalán fent vannak az új akciók,van amelyik fagyihoz pc-s játékot adnak,a másikhoz+zsírkrétát.
A polójuk is akciós most.
Jó,hogy pont ma,most nem jött ide a szokásos Family Frost kocsi!

Ingyenes Cotton Club Singers Piano „Négy hang, egy zongora…” című koncert lesz ma 18 órától a Rózsakert Bevásárlóközpontban!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások