ildi, belefutottam én is, azt mondja, keressek valami meglepetést, van rá 60 percem. Illetve már csak 20, mert a világon semmit nem találok, igazából ötletem sincs, hol keressem ......

Aki ma játszik, mindenki kap egy fura Diabolos küldetést???
Ennek mi a lényege?
Eddig 5 feladatot csináltam meg, aztán egy répadobálós játékban összeszedtem 10 répát, és most v.mi olyasmit ír ki, hogy 60 perc múlva történik v.mi... Nem tudom, mi, mert eddig németül játszottam, most meg francia nyelvre váltott az oldal, amit nem értek....
Tud segíteni valaki, hogy mi lesz 60 perc múlva, ill. mit kell csinálni?
Szabcsina: nekem 2 neon Prizee-os tollam van, szívesen elcserélem veled.
én eddig mind a két nevemmel 1x vettem és amivel először regisztráltam rögtön nyertem is, a másikkal nem.
azóta nem próbáltam venni.
nkasi
Köszi!
Sajna ez a tombolás dolog nekem nem nagyon jön össze, ma hármat vettem a neon tollra két névvel, és egy sem nyert!Többet nem veszek tombolát!

Szabcsina
Szerintem nem nyertél, mert amikor én nyertem akkor mindjárt kijelezte mikor beléptem hogy nyertem és amikor nem nyertem nem volt semmi VÁLASZ.
Vettem tombolát a neon tollra,ma sorsoltak 09:00kor, honnan tudom, hogy nyertem-e?Mert amikor a show window-ba veszek sorsjegyet, akkor ott mindig kiírta a nyertesek névsorát!A rendelésnél is eltűnt a két sorsjegyem!Ez azt jelenti, hogy nem nyertem?
Segítsetek!
köszönöm
Szia ildi80!
Igazán nincs mit
amúgy ha bármi kérdésed van a játékokkal kapcsolatban akkor azt a forum.zsebpenz.com oldalon megteheted
Nagyon rendesek és segítőkészek!
Üdv: Nóra
nkasi,
köszi szépen! Megnéztem, de még nem kaptam meg a kódot.
Köszi az utánajárást!
ildi80
A Historique de vos commandes ben lesz.
Én is vettem a múltkor, de kb. 3 nap múlva volt érvényes.
Ott kell majd lenni elöbb utóbb.
Utánna jártam a gratkadónak is azt írták, hogy nincs meg mikor tesznek fel kódot. Amikor az adminak sikerül szeretnie. azt írták.
G2space kérdésem lenne: Aki vett már kódot, hogy kapja meg?
Tegnap vettem Find kódot, és nem találom sehol.
A Compte/Les Codes utilises-ben kerestem, de ott valami olyasmit
ír, hogy nincs érvényes kódom, amit beválthatnék.....
Vagy mailben küldik?
Légyszi segítsen, aki tud.
Köszi Nóra!

Szia Ildi80!
Azt nem tudom mikor töltik fel. de majd utánnanézegetek ha tudok.
Én csak gratkado kódot vettem ott.
nkasi,
Te vettél már ott kódot? Nekem olyan problémám van, hogy összejött a Find-kódra valóm, de a butikban nem tudok venni, mert
mindig "elfogyott", bármikor nézem meg.
Nem tudod véletlenül, mikor szokták feltölteni?
Most látom, hogy mire összegyűjtöttem a hűtőmágnesre valót, kivették a vitrinből, de gondolom visszateszik, mint a plüssöket is megújúlva.
Nem tudom mi volt a gond, a takepass gomb sem jött be.
Sajnos a heti játékkal csak bubzot nyertem

de majd talán legközelebb.
Nincs mit

mi volt a gond? Nem kattintottál a takepassra?
most adott egy egész bubzot a silvervip sorsjegy!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások