igen, ezt másoltam be én is

" alt="

">
Egy blokkal csak egy nyereményt nyerhetsz.
Tehát a fődíj sorsolásán csak a nyeretlen pályázatok vesznek részt.
Ha sok pályázatod van, akkor akár mindenféle nyereményből nyerhetsz.
Ó, ezt az A4C Marketing játékoknál mindig így van.... én először azt hittem, hogy úgy van, hogy aki nyer egy társast, hiába tölt fel még blokkot már nem esélyes a fődíjra....
A múltkori Aldis játékuknál volt úgy, hogy aki hetit nyert az nem indulhatott a fődíj sorsoláson.
bár lehet azt is félreértettem

" alt="

">
Gabi, ennek is az az értelme, hogy egy blokk vagy egy napi, vagy egy heti, vagy a fődíj, nem úgy van, hogy és ...és...

" alt="

">
Vágási Feri, ijesztgetsz itt...
ez van a játékszabályzat 8. pontjában, de előtte is le van írva...:
Egy Játékos egy Pályázattal vagy 1 db napi nyereményt, vagy 1 db heti nyereményt, vagy
a fődíjat nyerheti meg a Játék teljes ideje alatt. Egy Játékos több Pályázat benyújtása
esetén legfeljebb 2 db napi nyereményt, 1db heti nyereményt és a fődíjat nyerheti meg a
Játék teljes ideje alatt.
A Kinder jsz. 8. és 9. PonTYaJi alapján aki napit (vagy hetit) nyer, az bukta az esetleges Fődíjat.
Megint lehet drukkolni, hogy ne nyerjünk társast...
Coopunk ismét hozta formáját

" alt="

"> Kérni kell a blokk AP leszakadt kódját :

" alt="

">
"Legalább" 100 karakterre emléXem...
Vagy módosítottak rajta vagy én vagyok a hüJe.
Vágási Feri
Lidl játék:
" Kérjük, ajánlásodat legfeljebb 100 karaterben fogalmazd meg ".... elég lesz az 50 karakter bőven!

" alt="

">
Screvo decemberi játékán édesanyám nyert egy bögrét és egy teljesen másmilyet adtak. Mi a teendő ilyenkor? Illetve veletek előfordult-e már ilyen?
lidljatek.hu/kedvenceink
Minimum 100 karaktert kér, de kb 50 körül megáll, nem lehet többet beírni...
Legalábbis telefonon...
sze.
1 órát csal az órájuk. Én is csak ma vettem észre, hogy 15 órás feltöltésre 16 órát írt a rendszer.
https://www.veddahazait.amagyartermek.hu/ -ra már nem lehet feltölteni, mert azt írja, hogy a nyereményjáték lezárult.
Jsz. szerint : "III. Nyereményjáték időtartama
A Nyereményjáték 2021. augusztus 11. 00:00 órakor kezdődik és 2022. január 05. 24:00 órakor zárul. "
Szerintem nem vagyok időutazó

" alt="

">
Még mindig csak 48 név van fenn a listán.
Igen, azt hiszem rolazs-ék nyertek 2x most, meg a mosonmagyaróváriak is dupláztak a 6.héten.
A Rama játéknál jól láttam,h volt aki 2szer is nyert? Vagy csak jojózik a szemem? Egy valag blokkot beküldtem,púpra van a hűtő,de egy nyeremény sincs sehol... Szánalom ez is...
Én feltöltöttem 2022-re a 2021-est.
A Tesco-Lays játékon már lehet tölteni a 2021-es blokkokat.
Negatív tapasztalat:
LAYS nem fogad el tavalyi blokkot!
Kinley feltöltés/belépés megint nem működik
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások