Osszefutottam a heten egy kedves ismimmel veletlenul a varosban. Nana,hogy szoba kerult a valasztas. Kerdezte,hogy kire szavazok (total nem ertem az ilyen embereket,vmint nem is szeretem megosztani,mert csak a vita van belole).Mondtam,hogy hagyjuk a temat,mert meg osszeveszunk. Tudtam,hogy mas taborhoz tartozik,mert tobb dolgot megosztott a facen amibol atjott.
Azt is mondtam neki, hogy nem szeretem a politikat.
Es itt jon a lenyeg amiert a fenti sorokat bepotyogtem,uis engem egy kicsit mellbe vagott: akkor inkabb ne is menj el szavazni!
Eszembe nem jutna ilyeneket mondani vkinek. Uff
Fogadja el mindenki a másik politikai világnézetét, vallását, szexuális hovatartozását, azt h. abban hisz h. sok gyereke legyen v. abban h. 1 v. egy se, azt a hozzáállását h. szoptathassanak az anyukák nyilvánosan v. ne, jöjjenek a migránsok v. ne... kutyát tartson v. macskát... és azt is megy e szavazni v. nem... mert végre szabadabb világban élünk... és bizony semmi nem kötelező, minden választható az egyén döntése, hagy döntsön. (tudom hadd nak kell írni csak az nem tetszik úgy...)

" alt="

">
Ezt azoknak üzenem akik már 2453678szor megkérdezték megyek e szavazni, és kire.
Az én dolgom...

" alt="

">
Mindenféle provokáció nélkül, én politikai világnézetem színtelen...
Akinek pedig nem az, és rossz érzés elkölteni... kérlek küld el nekem a kapott erzsébet utalványodat...

" alt="

"> (most nem viccelek)
sada ez jó

" alt="

">
"Ha hazaviszed a szeretődet, az összes szomszéd tud róla. Bezzeg, ha betörnek a lakásodba, senki nem látott, senki nem hallott semmit."
Nagyon számlacsomag függő.
Én 0,3%-ért utalok.
A lányom 0,4%-ért, de min. 289 Ft-ért utalna, ha utalna onnan.
Szóval fontos, hogy milyen számlacsomag.
sada
köszi, ezt kerestem.
A hirdetményekből v. termékajánlókból megtudhatod, de ez számlacsomag függő.
A számlakivonaton ott a számlacsomag neve.
Pl.:
https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/LAK_
Bankszamlak_BetetiKartyak_H_20180301.pdf
Az otp oldalán van olyan oldal, ahol meg tudom nézni a kp felvét díját és az átutalást? Passz, hogy milyen a szlacsomag, nem rólam van szó, keresem már egy ideje.
Használd ezt:
bit.ly
Sajnálom a goo.gl -t.
http://androgeek.hu/hir/a-google-bezarja-az-url-rovid
ito-szolgaltatasat
dodi54: gondolom most vicceltél, mert ez a nutella lámpa inkább hangulat, ill. irányfény ha éjjel az ember megy wcre el ne essen a szoba közepén fekvő macskában...
De, ha lehet feltölteni ..
Azt nem értem, hogy aki direkt utolsó percre hagyta a kódfeltöltést, arra számítva, hogy akkor már nem tölt fel más, mert már nem lehet beváltani a nyereményt, az miért csodálkozik, hogy már nem kapott csokit?!

" alt="

">
A Coop Nutella játékon egy játékos "csak"10 lámpát nyerhet ? El is ment a kedvem az egésztől-most ások egy boros pincét és kellettek volna a lámpák. Így most már nem is érdekel -főleg,hogy a Nutellát sem szeretem. Azért érdekes,hogy előre prognosztizálják a 10 db-os nyerteseket-igazán lehetett .volna legalább 15db a limit.
a mozi honlapján rendeltem 4 jegyet, kinyomtatásnál vehetem kisebbre, mint amekkorát küldtek? Letöltöttem, másol, beilleszt és majdnem akkora, mint az A4 lap. Pl. úgy, hogy 1 lapra ráférjen? Vagy lehet, ki kellene próbálni a telefonon való bemutatást... Védem a környezetet, nem nyomtatok, ha nem fontos.
Vki magyarázza már meg legyen szíves pár dolgot, mert nem értem.
1. SZBSZ tag vagyok a szavazáskor, ott leszek az egyik szavazókörben. Hogy ne keljen elsétálnom a sajátomba menni szavazni - lustaság -, ezért átjelentkeztem. Legutóbb rendben volt, bár ilyenkor szoktam mondani, hogy elmúlt, kit érdekel??
A lényeg, hogy ma jött a határozat, mivel a kiválasztott szavazókör más választókerülethez tartozik, elutasítják a kérelmemet. Miskolcon van az 1. és 2. vk, valóban a 2. helyett az 1-ben szeretnék. De ez miért probléma?
Hiszen az átjelentkezésnél ezt írják:
"Átjelentkezni bármelyik magyarországi településre (budapesti kerületbe) lehet."
Vagyis, ha nekem úgy tetszik, Miskolc helyett Kaposváron is szavazhatnék.
2. ezt a mondatot sem értem:
"Figyelem! Minden településen (budapesti kerületben) csak egyetlen szavazókört jelölnek ki az átjelentkezéssel szavazók részére."
Vagyis, pl. Miskolcon az x szk-ben lehet szavaznia annak, aki átjelentkezik, tehát 1 db szavazókörben.
Akkor milyen átjelentkezés az, hogy pl. lakcím szerint az a-ban, a szavaztatás miatt a b-ben szeretnék szavazni?
Végül is el tudok sétálni a másik szk-be, de megyek urnázni, egy kis friss levegő sem árt, lehet, hogy nem is probléma.
De most már érdekel, hogy van ez, ha vki tudja, írja már meg! Köszi!
timotka: köszi, akkor várom tőlük a választ.
Krysztasz. Jeleztem feléjük a problémát, h kétszer vonták le a megadott kódra a díjat. Visszaírtak, h elismerik és 30 napja van a banknak, h visszaforgassa a számlára a pénzt. Még azért írtam egy levelet, mert már elég sok idő eltelt. Majd a határidő végefelé a számlán volt a pénz.
Téglajegyes nyereményjáték az a neve, ráérsz akkor feladni amikor nem vesznek tombolát, nem az elején, ha levéded magad minden oldalról van közjegyző, nyilvános fb-s sorsolás kutya nem fog bántani...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások