Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 234 / 9336 oldal |
Azt akarta írni Pity spambe.
Megnézem, köszönöm
Ha nem találok semmit,max holnap írok nekik.
Szép estét.
Ha nem találok semmit,max holnap írok nekik.
Szép estét.
Keress rá az e-mailre hol számba teszi hol promóciósba
Paintuci,nekem eddig csak arról jött email, hogy töltsem fel a blokkot,ha még nem tettem meg,
Feltöltöttem, kikerült a nevem,azóta semmi nem érkezett.
Feltöltöttem, kikerült a nevem,azóta semmi nem érkezett.
Ha ott a neved elvekben az emailnek is ott kell lenni.
Ecofamily coccolino nyereményjátékon nyertem egy azonnalit, szeretnék érdeklődni, hogy a blokk emailben való feltöltése után, gondolom, hogy elfogadták,mert az oldalon kint van a nevem.Mennyi idő után küldik az átvételre jogosító mailt?
Mert holnap mennék vásárolni,nem mennék kétszer.
Köszönöm szépen ha válaszoltok.
Mert holnap mennék vásárolni,nem mennék kétszer.
Köszönöm szépen ha válaszoltok.
Nálam Újpest 5 + 2 vonalban..7
" alt="
">..az azért kemény volt
" alt="
">
" alt="
">..az azért kemény volt
" alt="
">Én a budakeszi-s boltban vettem át, a pénztáros hívta az üzletvezetőt, annak megmutattam az e-mailt és már hozta is a cuccost. 1 percen belül végeztem. Mondjuk semmit fel sem írt, szóval ezt megcsinálhattam volna még több üzletben is. Kissé szervezetlen. Ha egy szaros Mizo zoknival futárt tudnak küldeni, akkor ez is beleférhetett volna.
Én tegnap váltottam be a Domestos wc blokkos nyereményt. Nekem 4 eladóra volt szükség
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Senki nem tudott semmit, végül fülesen keresztül elértek valakit.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Senki nem tudott semmit, végül fülesen keresztül elértek valakit.Mennyi ecofamily-s munkatárs szükséges a coccolino nyereményjáték garantált nyereményének beváltásához?
Várom a tippeket..
" alt="
">
Várom a tippeket..
" alt="
">gyulai napi nyereménycsomagot kapott már valaki?
Coccolino mosogélt meddig lehet beválltani? Mert nem látom a játékszabályzatban.
Tele vagyok velük... Gyűjtöm őket... Bugyikat is mint Kiszel T. 😁 KIKben is max. 3500ft.
Paintuci, ha esetleg keresel, az egyes áruházak (pl. Auchan, Tesco) ruhaosztályain is vannak nagyobb méretű melltartók, és nem olyan drágák, a minőségük is elég jó.
" alt="
">
" alt="
">dika72 valóban jó akció volt, piacképes termék, ugyanis engem nem érint 100D méret nincs náluk. 😉 Olyan a KIKben van csak.
A játékszabályzatban fel vannak sorolva kiszerelés és EAN kód szerint a részt vevő termékek...
A joghurt miért nem?
Persze.
Sziasztok!
A Mizo banános Rudi beküldhető mind2 játékra?
A Mizo banános Rudi beküldhető mind2 játékra?
Paintuci
Köszönöm. (Ez tényleg egy jó ajándék, kár hogy lemaradtunk róla.)
Köszönöm. (Ez tényleg egy jó ajándék, kár hogy lemaradtunk róla.)