Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 234 / 609 oldal |
További játékot. Most elmegyek ebédelni. Sziasztok.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
tnd ment
Köszi!
tnd
kküldöm a választ
kküldöm a választ
Ezt az egyet meg tudja még valaki mondani?
Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
Köszi!
Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
Köszi!
pv12 küldtem egy mailt
Stedhal!! Köszi
Na majd később újra próbálom, de most órára kell mennem. Sziasztok.
jolicica küldök mailt.
dorati
Ugy se jó plusz másik gépnél vagyok
Ugy se jó plusz másik gépnél vagyok
Sziasztok! Segítség kellene!!Köszi!!
16 millió színt ismer, de mégsem lát, viszont nélküle a monitorunkon mi sem látnánk semmit.
Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető. Amúgy kártyajóslás is.
Mi annak a tudománynak a magyar neve amelyik segíteni tud több földgáz, kőolaj és nyersanyag megtalálásában?
Legjellemzőbbek rá a következő szavak: fórumjáték, klán, Távolrév. Kincsei rengeteg fiatalt meghódítottak. Miről is van szó?
16 millió színt ismer, de mégsem lát, viszont nélküle a monitorunkon mi sem látnánk semmit.
Melyik Lap oldalon található a matematika érettségi egyik háromszögekhez és függvényekhez is kapcsolódó témaköréhez linkgyűjtemény?
Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető. Amúgy kártyajóslás is.
Mi annak a tudománynak a magyar neve amelyik segíteni tud több földgáz, kőolaj és nyersanyag megtalálásában?
Legjellemzőbbek rá a következő szavak: fórumjáték, klán, Távolrév. Kincsei rengeteg fiatalt meghódítottak. Miről is van szó?

vagyok! 

Ki ne hagyd! 

mindjárt jövök. kicsit meg kell ölelgetnem a világ egyik legjobb hapsikáját!!!!!!!! 

Szia pv12. Sok sikert.
P1 2 a listázás szt-i oldalon keresd meg és úgy bökj rá!
Köszi Stendhal! Neked is Csillag!!!
Megpróbálom később egy másik gépről, most ugyis mennem kell. Sziasztok
pv 12 várj egy kicsit, és póbáld újra. Nem értem mi lehet a baj.