Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 234 / 511 oldal |
10 Jacobs boriték = 0 CD
Bed,
mondd, hogy a Bodri-sztori nem saját szerzemény!!

mondd, hogy a Bodri-sztori nem saját szerzemény!!

Tudja valaki, hogy tényleg kipakoltatják az aranyászok söröket a rekeszből?
priviben.
E-mailben.

E-mailben.

Köszi!
Szóval a lényeg:
Ma (szerdán) ingyen jegyeket osztogattak a Clark Ádám téren a Hungaroring pénteki szabadedzésre (Forna 1). (inf: I.M.R.E)
Ha vkinek többet sikerül begyűjtenie, mint amennyire szüksége van, szánja meg I.M.R.E.-t, és adjon neki,
mert olyan borzasztóan ráizgult, hogy elvesztette az önkontrolját.
De mostmár nyugi van, ugye?
Dani pedig azt töröl a saját oldaláról, amit nem talál odavalónak.
És azt tilt ki, akit..
Ez a saját oldal előnye.
Ma (szerdán) ingyen jegyeket osztogattak a Clark Ádám téren a Hungaroring pénteki szabadedzésre (Forna 1). (inf: I.M.R.E)
Ha vkinek többet sikerül begyűjtenie, mint amennyire szüksége van, szánja meg I.M.R.E.-t, és adjon neki,
mert olyan borzasztóan ráizgult, hogy elvesztette az önkontrolját.
De mostmár nyugi van, ugye?
Dani pedig azt töröl a saját oldaláról, amit nem talál odavalónak.
És azt tilt ki, akit..
Ez a saját oldal előnye.
törölje, sőt kérd meg rá hogy törölje is, mert engem is zavar a sok magánbeszélgetés, de hogy beszéljek vele ha semmit nem árult el érthetően!
Imre!
Nem téged töröl, hanem ezt a szóváltást itt alattunk.
Nem téged töröl, hanem ezt a szóváltást itt alattunk.
töröljön belépek másik néven, ne fenyegess te meg embereket, mert erre tudok egy kis történetet, de az nem szalonképes!
Zárjuk témát,dani jö és töröl,
fáj a fejem, tenger melom van és te hibáztál,
de elmesélek egy történetet:
Volt egy kutyám Bodri, háromszor hibázott (nem voltak nagy hibák, cipövel jött a házba nem huzta le wc-t és ilyesmik),de szabály az szabály,leöltök,megsütöttük és omlos húsát leszopogattuk a csonatjaról és AKKOR jöttünk rá,milyen hibát követtünk el....
BODRI örült volna a csontnak...

fáj a fejem, tenger melom van és te hibáztál,
de elmesélek egy történetet:
Volt egy kutyám Bodri, háromszor hibázott (nem voltak nagy hibák, cipövel jött a házba nem huzta le wc-t és ilyesmik),de szabály az szabály,leöltök,megsütöttük és omlos húsát leszopogattuk a csonatjaról és AKKOR jöttünk rá,milyen hibát követtünk el....
BODRI örült volna a csontnak...

Nem követeltem egy szóval sem! De neked nincs meg meg is venném! És................
Hát ilyen stílussal meggondolnám hogy adnék -e neked ha lenne, kérni kell nem követelni!
De ez ingyes volt, kérdeztem is, negatív tapasztalat is volt, valaki felajánlathatná, postán is küldhetnél! ez 5 táma, tehát a téma lezárva.
Ha mindig, minden csak oda kerülne ahova kell, akkor könnyebb lenne bármit visszakeresni. Ezzel másoknak is segítenél!
Kész átverés a nescafés játék. Annyit játszottam vele, hogy fejből ismerem a pályákat (min 200-szor végigjátszottam). mégsem nyertem
Most durcás vagyok. Elpocsékoltam rá az időm.
Most durcás vagyok. Elpocsékoltam rá az időm.
Ja ne szólj be
miért ne írhatnám be több támához!
miért ne írhatnám be több támához!
Nem tudom hol és mit nyertél,de remélem nagyot
de itt elég egyszer beirni valamit....
Köszi
de itt elég egyszer beirni valamit....
Köszi
igen!
Rendben,megpróbálom,de akkor most figyelsz rám?
Írtam neked emailt! Jól lenne ha kicsit értehetőbb lennél!