Mikor adtam neked pallmall kódokat? Nem emlékszek rá!! De gartulálok!!

Köszi de nem az elöbbi csak vicc volt
Szeretném megköszönni a pall mall kódot amit küldtél sikerült egy órát nyerni vele

8000ft értékű fundango utalvány cserére vár ki mit adna érte?

Keresek: fedeles diszkupát
Cserére van: VOLT cd, 2db omega koncert jegy
Sziasztok!
Eladó 2 db Ricky Martin jegy. Szerdán lesz a koncert este nyolc órakor. A jegyek a Z szektorba szólnak.
Sziasztok!
Bármilyen focilabda is érdekelne!
Cserére vár:
Siemens övtáska (több részes, szétcippzározható,képet tudok küldeni)
3 db Supershop labda
"100 legjobb magyar étel" szakácskönyv (fekete-fehér)
Rotring toll (egyedi, képet tudok küldeni)
Motorola póló (világoskék, csak az ujján van pici felirat)
Keresek: 1 db Fundango utalványt, vagy írd meg, mid van..

Van cserére egy Fundango utalvány és egy Pall Mall óra.
Keresek webkamerát vagy most futó játékokhoz pályázatokat.
Sziasztok!
Philadelphia kék hűtőtáskát és WWF-es hátizsákot cserélnék!
van: pall mall óra, marlboros webkamera, Singer: Mesüge könyv, mustang piros öv fekete műanyagcsattal.
érdekel: Miskolcon is beváltható könyvutalvány, Marlboros hálózsák, vagy írd meg, mit javasolsz.
Keresek: Adidas kulacsot...
vagy olyan bicós kulacsot,amit tavaly lehetett nyerni,többfélét is lehetett,emléxem!
Van érte,többmindenféle nyereménytárgy.
Sziasztok!
Szeretnék 1 kis összecsukahtó esernyőt. Cserébe Revalidot (30 db) tudnék adni vagy mit szeretnél?
Köszi
Mimoza
ani-ha,
köszönöm, de már megegyeztem mással. Olyan segítőkész mindenki, hogy hirtelen 3 levelet is kaptam tábla-ügyben.

Gondolom, mind egyforma. Ha van esetleg más típusú táblád, vagy lesz, akkor az is érdekelne. (Gyűjtöm őket.)
Köszi a mégegyszer.
ledorka
Elcserélném a Nestlé fémtáblámat, de orvvadászfogós hátizsákot szeretnék érte.
Ha gondolod, próbálj megszervezni egy hármas cserét! Elég sokan vagyunk itt a fórumon, talán összejön.
Elcserélek egy IHM-es( Inform. és Hírközlési Minisztérium ) nagyon ízléses fehér -alul kék csíkozással körbefutó -bögrét. Tegnap kaptam egy kérdőív kitöltésért a Szélessávú rendezvényen. Mivel az egész család kint volt, van több is belőle. Valamilyen más nyereménybögre, esetleg Knorr kód érdekelne.
Sziasztok! Nestlé fém táblát keresek. Illetve lehet más márkájú is, de az nagyon tetszik. Megvenném, vagy esetleg Whiskas-os bögréket tudok felajánlani cserébe.
keresek két hálózsákot(marlboro?) cserébe pallmallkávéskészlet ill. rádio ha megjön vagy irj hogy mit szeretnél érte ill mennyit?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások