Köszi! Most sikerült!
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 234 / 303 oldal |
Ha angolul játszol: katt a maxpackra,itt egy játékra,itt Reload your account,itt takepass .com,ide be lehet írni a kódot,ok.Próbáld ki,aztán írj!!!
Szia!
Az az oldal nem jön be, amelyiken az üres táblázatnak kell lennie, helyette a játék jön be, és kíírjí, hogy mivel nincs lehetőségem játszani.
Az az oldal nem jön be, amelyiken az üres táblázatnak kell lennie, helyette a játék jön be, és kíírjí, hogy mivel nincs lehetőségem játszani.
Pl. a Getpass.
Biztosan jó, mert többször is váltottam be az oldalon.
Biztosan jó, mert többször is váltottam be az oldalon.
A Prizee-hoz milyen kódok jók a PP-n kívül?
Gratkado-n játszik valaki?
Lenne egy kérdésem....
Lenne egy kérdésem....
És az y code is 15ezer lett.
Láttátok, hogy a Wondyland-en megemelték a pontokat? eddig 10 000-ért lehetett volna venni PP-t de ha jól látom már 15 000! 

Milyen oldal nem jön be?
Én ma is váltottam be PP-t,minden oké az oldalon.Mindent jól csináltál?Mit írt ki,mi a gond???
Sziasztok!
Végre sikerült pp-t szereznem, de sajnos nem tudom beváltani
A zsebpénz oldalon érthetően le van írva ugyan, de nálam nem jön be az az oldal, ahová be kellene írni a kódot. Légyszi segítsetek, csak az oldallal van a gond, és várjak még pár napot?
Végre sikerült pp-t szereznem, de sajnos nem tudom beváltani
A zsebpénz oldalon érthetően le van írva ugyan, de nálam nem jön be az az oldal, ahová be kellene írni a kódot. Légyszi segítsetek, csak az oldallal van a gond, és várjak még pár napot?
Köszi törpi.
Akkor sok értelme nincs....
Akkor sok értelme nincs....Köszi törpi 

anianya: minden hónap elején lenullázódik,szerintem nincs jelentősége

A Paintball-nál elvesztek a pontjaim ill. a férjemnek is, már 100 pontom volt és lenullázódott.
Tudtok erről vmit???? 
Tudtok erről vmit???? 
Hugi71: nekem bejön,nincs semmi gond vele
Nektek bejön a Prizee
Én órák óta nem 
Én órák óta nem 
A Yacadon ma sikerült beváltanom a pontjaimat egy PP-re a Prizee játékhoz. Szivesen elcserélném a PP kódot Haribo vk-okra, ha esetleg valakinek kellene.
wadgalamb
írtam mailt
írtam mailt
Köszi.
megpróbálok belőle még egyet nyerni buborékom van rá, meg egyébként is van rá esély, mert 20 db sorsolnak.
Köszi az ajánlatodat de sajnos nincs mire cserélnünk, hacsak nem cseréled el jacobs, és nestlé vonalkódokért, mert a megnyert nyereménytárgyaimat
nem szoktam elcserélni, gyüjtögető vagyok
megpróbálok belőle még egyet nyerni buborékom van rá, meg egyébként is van rá esély, mert 20 db sorsolnak.
Köszi az ajánlatodat de sajnos nincs mire cserélnünk, hacsak nem cseréled el jacobs, és nestlé vonalkódokért, mert a megnyert nyereménytárgyaimat
nem szoktam elcserélni, gyüjtögető vagyok