poci Menj vissza es irj be a vasarlok konyvebe v kerd el a felugyeleti szerv cimet es oda.
Teljesen nem szednem le roluk a keresztvizet mert jozan parasztesszel nem tisztesseges az eljarasuk de rakellene kerdezni a felugyeleti szervuknel h miert nem fogadjak el nevertekben az utalvanyodat
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 234 / 2049 oldal |
Nyertem egy 20ezer forintos atryium fashyon utalványt a Nyugati téren lévő üzletbe. Az üzletben lévő áru nagy része le volt árazva.30-50-70 százalékkal. kinéztem egy kabátot leárazva 17ezer ft de mivel nyeremény utalvány csak teljes áron 25ezer forintért vehettem meg. Vagyis a 20 ezer forintos utalványra még rá kellett fizetnem 5ezer forintot azért a termékért ami egyébként 17ezer forint. Én ezt a pitiánerség csúcsának és felháborítónak találom.
Egyébként is MINDEGY, mert tegnap mindenki megkapta a Milka 15.000-es utalványokat, darabját több mint 2100 Ft-ért postázva, értéklevélként
" alt="
">
Még én is, aki nincs a listán
" alt="
"> mert dec.8. után nem frissítették
" alt="
">
Még én is, aki nincs a listán
" alt="
"> mert dec.8. után nem frissítettékSI faktor családfa kutatásba ne kezdj mint vállalkozás. Fricz Gusztávné magdi23 anyósa. Fekete Ferencné se mint ahogy multkor említetted törpi asszony neve hanem a párja Anyukája.
Samway
Most különbem működik a link.
Mind a kettő.
" alt="
">
Hogy 2 napja mi volt, azt nem tudom.
Most különbem működik a link.
Mind a kettő.
" alt="
">
Hogy 2 napja mi volt, azt nem tudom.
Köszi Gabi, akkor biztos hogy elírták már kételkedik az ember mindenben, annyi az átverés. szép napot mindenkinek!
evelin57
valószínű valaki elírta a telefonszámot. e-mailt gondolom nem kaptál... a jogos tulajdonosa az e-mail alapján át tudja venni a csomagot
" alt="
">
valószínű valaki elírta a telefonszámot. e-mailt gondolom nem kaptál... a jogos tulajdonosa az e-mail alapján át tudja venni a csomagot
" alt="
">És hogy vernének át vele? A kód, amit küldtek, nyitja a fakkot. Lehet valaki ajándékot küldött neked így.
Kaptam smst hogy foxpost csomagom jött az aldi terminálba, meg van adva telefonszám, nem rendeltem semmit, nem is értek ezekhez a szerkentyűkhôz, rákerestem régebben volt ilyen átverés. Kapott vki hasonló smst?
Én is most nézem, tök ugyanaz a link.
" alt="
">
" alt="
">Most komolyan?
" alt="
">
" alt="
">@Samway
Ezzel próbáld
https://www.zoldkozossegikozlekedes.hu/valassza-z
oldebb-utat
Ezzel próbáld
https://www.zoldkozossegikozlekedes.hu/valassza-z
oldebb-utat
Most már azért nálam is elszakadt a cérna. Csak monogrammal írom, ne legyek cenzúrázva és nem is vitaindítónak szánom.
Belvitánál még mindig hiányzik 40 nyertes, de ilyenek vannak még most is fent, hogy A.GY. 4x a 3 helyett (gondolom más e-mail címmel), meg K. G-né kisbetűvel és nagy betűvel írva, gondolom itt is más e-mail címmel 5 nyertesség a megengedett 3 helyett. Az AP számokból látszik, hogy 1 és ugyanazon személyek mindkét esetben. Arról nem beszélve, hogy a Hmvh-i gyerekkorúak neve simán fönt van most is 3-3-szor, holott 18 év alatt nem lehetett játszani. Milkánál 15 nyertes hiányzik, de ott is megjelent az asszony-lánykori név (F.G-né és Cs.M.)
Tényleg csak így lehet már nyerni?
" alt="
">
Karácsonyra azt kívánom, hogy jövőre csak olyan játékok induljanak, ahol mindenki egyforma eséllyel kerül be a kalapba és könyörgöm, picit bonyolítsanak rajta! Jó példa erre a Gyermelyi 1 liszt+1 tészta, rossz a fenti 2.
Belvitánál még mindig hiányzik 40 nyertes, de ilyenek vannak még most is fent, hogy A.GY. 4x a 3 helyett (gondolom más e-mail címmel), meg K. G-né kisbetűvel és nagy betűvel írva, gondolom itt is más e-mail címmel 5 nyertesség a megengedett 3 helyett. Az AP számokból látszik, hogy 1 és ugyanazon személyek mindkét esetben. Arról nem beszélve, hogy a Hmvh-i gyerekkorúak neve simán fönt van most is 3-3-szor, holott 18 év alatt nem lehetett játszani. Milkánál 15 nyertes hiányzik, de ott is megjelent az asszony-lánykori név (F.G-né és Cs.M.)
Tényleg csak így lehet már nyerni?
" alt="
">
Karácsonyra azt kívánom, hogy jövőre csak olyan játékok induljanak, ahol mindenki egyforma eséllyel kerül be a kalapba és könyörgöm, picit bonyolítsanak rajta! Jó példa erre a Gyermelyi 1 liszt+1 tészta, rossz a fenti 2.
https://www.zoldkozossegikozlekedes.hu/valassza-zolde
bb-utat
oldal működik valakinek?
bb-utat
oldal működik valakinek?
Az MPL megy, menne oda is.
Át se ért még a cucc az MPL-hez. Valami külső emagos raktãrban kallódik.
Nem az emag a hibás. Az MPL olyan szinten túl van terhelve, olyan kevés emberük van, hogy csoda, hogy ennyit is kiszállítanak, amennyit. Már a Foxpost is jelezte, hogy a házhoz szállítás akadozik munkaerőhiány miatt, ami az MPL sara főleg.
Az EMAG 6 napja nem képs a megrendelt árucikket átadni az MPL-nek. Ebből már nem lesz VW TCross.
A Kinley kódfeltöltés nálam se megy.
Kinley kódfeltöltés mãsnak se működik?