Köszönöm Paintuci!
Megnézem
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 235 / 275 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
dodi54 miért mondasz le??? A Szerencsejáték felügyelet oldalán le van írva, hogy kell ezt leszervezni.
timotka: és egyszer csak úgy a semmiből visszautaltál? Vagy közben leveleztetek? Fel is hívhatnám, de nincs ingyenes számuk, nekem pedig nincs ingyenes percem. Egyszer felhívtam, többször nem fogom.
Krysztasz, már kétszer jártam így és elég sokára utalta vissza, többször írtam nekik, legalább 20 nap volt, 30 napot határoztak meg.
aki foxposttal küldött már és esetleg díjvisszatérítésre volt szüksége, mikorra várhatom? A múlt héten adtam fel egy csomagot, a gép lefagyott, utólag gondolva talán azért, mert amikor betettem a bankkártyát, lehet, hogy ütközési toltam, de nem pittyegett, a pénzt levette, de az ajtó nem nyílt ki. Ügyfélszolgálat újraindította, majd pitty, pénz le, ajtó kinyílt és rendben volt, ott azt mondta a kolléganőjük, hogy fogják utalni. De mikor? Ezt már nem kérdeztem meg. Írtam mailt adatokkal, miegymás, de még nem kaptam választ.
Aki vár Erzsébet-programos üdülésről e-mailt,az már nézheti,elkezdték küldözgetni!
" alt="
">
" alt="
">Ha már megtiszteltetek a válaszotokkal akkor "bevallom" a Fiat Stilomat bocsájtottam volna tombolára. Üzembiztos alig egy éves gumikkal ,akkumulátorral,és sok alkatrész újra cserélésével-viszont vannak hibái. Megpróbálok majd felkutatni egy Stilo fan szorgalmas szerelőt-hátha. A felvilágosításotokat köszönöm a tombola szervezésről lemondok
meg közjegyző... meg adatvédelmi/kezelési..meg....
dodi54 Amire gondolsz az a tombola. Ilyet lehet szervezni. (falunapokon rendezvényeken megszokott, és csak technikai különbség ha a netre (is) kiviszed)
Vagy ha pl. tudás alapúvá teszed a játékot, akkor az már nem szerencsejáték, tehát szintén szervezhetsz. (ilyen pl. a tévés-rádiós betelefonálós. sms-ezős játékok, mennyi haja van Kojak-nek, és hasonló kérdésekkel).
Tehát ha pl. el akarod adni az 1 milliós autódat, és kiírsz rá tombolát ahol felosztod 1000 Ft-os szelvényekre, akkor ha mind az 1000 elkelt megtartod a sorsolást. (sőt sztem többet is kiadhatsz mint 1000 db)
Én legalábbis megcsinálnám, de a nehézség inkább az hogy ezt hogyan promótálod, hogy záros hat.időn belül lefusson. Kell hozzá egy felület, pénzkezelő rendszer ilyesmik. Ezeknek mind költsége van stb.
Vagy ha pl. tudás alapúvá teszed a játékot, akkor az már nem szerencsejáték, tehát szintén szervezhetsz. (ilyen pl. a tévés-rádiós betelefonálós. sms-ezős játékok, mennyi haja van Kojak-nek, és hasonló kérdésekkel).
Tehát ha pl. el akarod adni az 1 milliós autódat, és kiírsz rá tombolát ahol felosztod 1000 Ft-os szelvényekre, akkor ha mind az 1000 elkelt megtartod a sorsolást. (sőt sztem többet is kiadhatsz mint 1000 db)
Én legalábbis megcsinálnám, de a nehézség inkább az hogy ezt hogyan promótálod, hogy záros hat.időn belül lefusson. Kell hozzá egy felület, pénzkezelő rendszer ilyesmik. Ezeknek mind költsége van stb.
azért ez így ebben a formában nem igaz...ehet csak nagyon bonyolult és sok vesződéssel jár .. meg aztán a nem nyertesek....
" alt="
">
" alt="
">dodi54, Biztos hogy nem. Ha lehetne akkor mindenki csinálná. Az ilyen jellegű játék állami monopólium, de még ők sem csinálnak ilyet!
dodi54 2018-03-26 :: 10:28
Sziasztok!
Magánszemélyként indítható nyereményjáték?
Meghirdethető pl ,hogy akik fejenként befizetnek 2000 forintot azok között kisorsolsz pl egy új mélyhűtőt?
Sziasztok!
Magánszemélyként indítható nyereményjáték?
Meghirdethető pl ,hogy akik fejenként befizetnek 2000 forintot azok között kisorsolsz pl egy új mélyhűtőt?
Infogyűjtés miatt regisztráltál a promohunter közösségbe?
" alt="
">
" alt="
">Egy érdekes cikk
http://web.a4c.hu/marketing/hogyan_vadaszd_le_a_p
romohuntereket.pdf
http://web.a4c.hu/marketing/hogyan_vadaszd_le_a_p
romohuntereket.pdf
Senki nem mondta h. a saját zsebéből osztogatja, az államnak onnan van pénze, h. vannak olyan állampolgárai akik fizetnek adót.
De azért elég nevetséges.
Reggel wcre menet jutott eszembe 2011ben 2,5 millió forintot toltam be nekik mint nyugdíjpénztár, mivel kitalálta aki nem teszi annak nincs esetleg rokkant nyugdíj, meg árvaellátás. Gondoltam hátha elüt a busz az nem jó h. ne legyen rocker nyugdíj, meg ha mégis lesz csemete, az meg végképp nem jó ha nem lenne árvaellátása ha vmelyik szülője meghal.
Erre ő meg kiszúrja a szemem 12 000ft-vel. Nagyon nagyvonalú.
Vissza is feküdtem mérgembe.
De azért elég nevetséges.
Reggel wcre menet jutott eszembe 2011ben 2,5 millió forintot toltam be nekik mint nyugdíjpénztár, mivel kitalálta aki nem teszi annak nincs esetleg rokkant nyugdíj, meg árvaellátás. Gondoltam hátha elüt a busz az nem jó h. ne legyen rocker nyugdíj, meg ha mégis lesz csemete, az meg végképp nem jó ha nem lenne árvaellátása ha vmelyik szülője meghal.
Erre ő meg kiszúrja a szemem 12 000ft-vel. Nagyon nagyvonalú.
Vissza is feküdtem mérgembe.
Nem a saját zsebéből osztogatja.
Olyat én sem hallottam, de olyat igen, aki rászorulónak adta.
Olyat én sem hallottam, de olyat igen, aki rászorulónak adta.
Jó ez a 12000ft gáz jóváírás, de azért pár nescafe vkódot még be dobhattak volna mellé a ládába.
Aztán mindjárt meg leszünk vásárolva... kemény tél... hm... kb. 3 hét tél volt, az is tavasszal...
" alt="
">
Aztán aki szidja Orbi Vityát, adja át a jóváírást, van érte pár cba blokkom.
Na de mit kap az akinél nincs bevezetve a gáz, nem fával fűt hanem villannyal, és feltöltőkártyás órája van?
" alt="
">
Kemény nyárra való tekintettel, pár sörkupon jól jönne.
Aztán ha gáz levásárolni az erzsébet utit is, itt vagyok, segítek.
Mert biza olyat még nem hallottam aki szidja őket, az utalványt visszaküldte, hogy nem kell te... és .... meg.... roh... meg, és...
" alt="
">
Aztán mindjárt meg leszünk vásárolva... kemény tél... hm... kb. 3 hét tél volt, az is tavasszal...
" alt="
">
Aztán aki szidja Orbi Vityát, adja át a jóváírást, van érte pár cba blokkom.
Na de mit kap az akinél nincs bevezetve a gáz, nem fával fűt hanem villannyal, és feltöltőkártyás órája van?
" alt="
">
Kemény nyárra való tekintettel, pár sörkupon jól jönne.
Aztán ha gáz levásárolni az erzsébet utit is, itt vagyok, segítek.
Mert biza olyat még nem hallottam aki szidja őket, az utalványt visszaküldte, hogy nem kell te... és .... meg.... roh... meg, és...
" alt="
">
...és a webshop?
Sportszelet, Nescafé nyeremények pl. Hervis, Playersroom stb. a Glamour napokon (április 12-15.) 25 százalékkal magasabb összegben használhatóak fel, a 20 %-os kedvezmény miatt. 30ezer = 37500, 40ezer = 50ezer. Vásárlás előtt azért egyezkedjetek a bolttal, hogy elfogadják-e ebben az időszakban az utalványokat. De: el kell fogadniuk, mert az utalvány nem kedvezmény – ami esetleg más kedvezménnyel nem vonható össze – hanem készpénz-helyettesítő fizetőeszköz. Tavaly a Playersroomban nem volt probléma.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az Iphone 6S ről? Több helyen is olvastam negatív kritikákat de lehet,hogy nem helytállóak vagy tényleg hibás szériáról lenne szó?
Van valakinek tapasztalata az Iphone 6S ről? Több helyen is olvastam negatív kritikákat de lehet,hogy nem helytállóak vagy tényleg hibás szériáról lenne szó?