Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 235 / 9336 oldal |
Köszi a válaszokat! Örülök, hogy pozitív a visszajelzés így én is be fogom váltani!
Sziasztok!
Igen,én írtam be abban a minutumban,h megláttam.
Gondoltam jól jön a fórumos nőszemélyeknek
" alt="
">
Igen,az első 3000 regisztráló kapott,de meg volt,h hány évesnek kell lemned,de azt most már meg nem mondom mi volt a korhatár csoport. Mert a sógornőm még nem fért bele,az anyukám meg már nem...
Igen,én írtam be abban a minutumban,h megláttam.
Gondoltam jól jön a fórumos nőszemélyeknek
" alt="
">
Igen,az első 3000 regisztráló kapott,de meg volt,h hány évesnek kell lemned,de azt most már meg nem mondom mi volt a korhatár csoport. Mert a sógornőm még nem fért bele,az anyukám meg már nem...
A Triumph játék be volt írva, fitoska írta be
" alt="
">
" alt="
">Akkor átfutottam rajta bocsánat...
fitoska írta be a fórumra, úgy emlékszem...
Nők lapja oldalán azt hiszem az első 3000 jelentkező kapott. Én is későn vettem észre. A fórumra nem volt beírva. (Ami nem kötelező) Ha be volt írva akkor bocsánat...
Sziasztok!
Hogyan lehetett a Triumph utalványt nyerni?
Hogyan lehetett a Triumph utalványt nyerni?
Denom!
Bocsánat,csak most olvastam,h írtál!
De igen,bármiből lehetett választani.
Győrben az Árkádban voltam,nagyon segítőkész és kedves volt az eladóhölgy. Kapsz 1 törzsvásárlói kártyát amihez regisztrálni kell. Aztán mehetsz próbálni 😁
Bocsánat,csak most olvastam,h írtál!
De igen,bármiből lehetett választani.
Győrben az Árkádban voltam,nagyon segítőkész és kedves volt az eladóhölgy. Kapsz 1 törzsvásárlói kártyát amihez regisztrálni kell. Aztán mehetsz próbálni 😁
anyoka, törpi köszönöm!
Screvo a tegnapi nyereményeimet most igazolta vissza kb. 3 perce
Ha pótnyertes leszel szerintem kapsz emailt, nem hinném, hogy az a mérvadó amit az oldalon látsz.
Szerintem már ki is fizették, csak elmaradt a neve mögüli felirat levétele.
Szerintem már ki is fizették, csak elmaradt a neve mögüli felirat levétele.
Szia Denom!
Igen, nekem is Győrben, nagyon hasonlóan ment a Triumphos átadás. Csináltak egy törzsvásárlói kártyát és bármit választhattam az aktuális készletből, fizetésnél pedig lecsippantották a kódot és mehettem is. Mi vel 18-20 ezer körül vannak a melltartók így szerintem megérte
" alt="
">
Igen, nekem is Győrben, nagyon hasonlóan ment a Triumphos átadás. Csináltak egy törzsvásárlói kártyát és bármit választhattam az aktuális készletből, fizetésnél pedig lecsippantották a kódot és mehettem is. Mi vel 18-20 ezer körül vannak a melltartók így szerintem megérte
" alt="
">2 kérdésem lenne.
Baloghné Borsos Valéria blokkját már elfogadták a Győri édes játékon, csak elfelejtették frissíteni vajon? Mert akkor nem nézegetném az oldalt esetleges pótnyertesség miatt.
Másik. Kora reggeli screvo nyereményt igazoltak már valakinek ma vissza? Vagy izgulhatok, hogy jó blokkadatokat adtam meg egyáltalán?
Nagyon rossz, hogy nem tudja az ember utólag ellenőrizni a blokkját.
Baloghné Borsos Valéria blokkját már elfogadták a Győri édes játékon, csak elfelejtették frissíteni vajon? Mert akkor nem nézegetném az oldalt esetleges pótnyertesség miatt.
Másik. Kora reggeli screvo nyereményt igazoltak már valakinek ma vissza? Vagy izgulhatok, hogy jó blokkadatokat adtam meg egyáltalán?
Nagyon rossz, hogy nem tudja az ember utólag ellenőrizni a blokkját.
Köszönöm timotka!
Denom
Lehetett választani az üzlet készletéből. Csak beolvasták a kódot, adtak egy hűségkártyát is.
Lehetett választani az üzlet készletéből. Csak beolvasták a kódot, adtak egy hűségkártyát is.
Olvastam fitoska, hogy sikerült átvenni a Triumph melltartót! Lehetett választani bármit, vagy csak bizonyos készletből? A regisztráció hol történik weboldal/applikáció? Van a városban üzlet, de sajnos nem kijelölt átvevő hely így ez is utazós lesz, ha bele megyek. Más is válaszolhat aki már intézte.
A sas ranezett a doglott patkanyra Budos volt gusztustalan Nem ereszkedett lejebb, emelkedni kezdet!
Fogadjunk, hogy nem Coca Colát ittál.
Talán kannás bort?
Azzal nincs játék.
Talán kannás bort?
Azzal nincs játék.
Bocsi par betu melle ment de ha ertelmesen ossze tudod olvasni okosabb v mint egy 5. es!
A " kocs koca mindig is egy tr@ger ceg volt es ebihalbol nem lesz szalonna! Nem is foglalkozom kocas promoval Veszek citromos Pepsit Perszenekem semmi se nem jo mert ittis srra gondolok h ki faszamoca veszmeg 2. 6 millkaert egz tobb mint 2m kepatloju tvt bakker ha videki a nyertes lekell zarni az autopalyat es veszelyes arukent rendori felvezetessel kell kiszallitani Lehet h errol kulon tananyag van a marketink fosulin? Hala Istennek h nem az elotte levo oldalt neztek mert ott meg ott van a " bagoly orokbefogadas meg az ipanema papucs Erre viszont raomlott a tinta ugy h iden Toyota YarisCoss lesz Vegul is minden jo. A koca zabalja a moslekot azaz a magyar vasarlok penzet hizzon es pukkanjon szet mint Kisgomboc!!!