Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 235 / 511 oldal |
NYEREMÉNYT...
de mit?
Hát nyertél....
mit nyertem, nem értelek!
I.M.R.E
tudod hogy nyertél?
tudod hogy nyertél?
Ma (szerdán) a Clark Ádám téren osztogattak ingyen jegyeket a Hungaroringi pénteki szabadedzésre (Forna 1). Akinek a tulajdonába van fölös jegy megajándékozhat vele, akár meg is venném....................
KIKA Montázs játék nyerteseinek:
A díjak átvételének egyeztetésére kérjük, feltétlenül vegyék fel a kapcsoltatot Kúsz Ildikóval a 06-20-2044613 telefonszámon!
A vásrálási utalványok átvételének helyét (melyik áruházban) és idejét kell egyezteni vele.
A díjak átvételének egyeztetésére kérjük, feltétlenül vegyék fel a kapcsoltatot Kúsz Ildikóval a 06-20-2044613 telefonszámon!
A vásrálási utalványok átvételének helyét (melyik áruházban) és idejét kell egyezteni vele.
Ezt már inkább a pozitívba kéne, de mivel itt volt szó róla ideírom: Felhívott a kika marketingigazgatója mivel megkapta a felháborodott levelem. KÖlcsönösen nagy bocsánatokat kértünk egymástól (ő a szervezetlenés miatt, én a hangvétel miatt) és felajánlotta, hogy most elküldi futárral az utalványt. Mondtam, hogy nem szükséges, mivel nem csak az enyémről van szó, csak mondja meg, hogy mikor mehetünk érte. Megbeszéltük hogy átküldi a lehel úti áruházba, és péntektől ott bármikor felvehetem az információnál.
május 2-án 4 db pályázatot adtam fel a Jacobsra, de egyetlen cd sem jutott, miközben a barátnőm, aki min. 2 héttel később adta fel a borítékait, 2 cd-t is nyert. Nem értem. 

Válasz a kérdésemre:
"Kérjük, az alábbi telefonszámon szíveskedjen felvenni velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessük nyerménye átadásának időpontját.
Nyereményéhez gratulálunk!
Üdvözlettel
kika marketing
0623/448-071
0623/448-070
Feladó: krisztina.kokai@kika.at
"Kérjük, az alábbi telefonszámon szíveskedjen felvenni velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessük nyerménye átadásának időpontját.
Nyereményéhez gratulálunk!
Üdvözlettel
kika marketing
0623/448-071
0623/448-070
Feladó: krisztina.kokai@kika.at
Még a szabályzatban is benne volt, hogy nem küldenek e-mailt a nyerteseknek. Én a helyedben nem mentem volna a Lehel úti után Budaőrsre.
Megmondtam volna a nőcinek, hogy az a dolga, hogy felhívja Budaőrsöt és egyeztessenek.
Megmondtam volna a nőcinek, hogy az a dolga, hogy felhívja Budaőrsöt és egyeztessenek.
A múlt hetiről van szó. Mivel hétfőn 5kor tartották nem tudtam odamenni (dolgozom) Kedden láttam, hogy nyertem, szedán bementem 7körül a lehel útiba, ahol bután nézett rám a nő, telefonált egy sort, amjd kijelentette, hogy budaörsön tudom átvenni, a lehel útiban csak a sorsolás napján lehetett volna. Tegnap ki b.örsre a dugóban. Ismét buta tekintet , nem érti a problémám, hosszú telefonálás....kérdés: KI mondta, hogy maguk most jöjjenek ide? És honnan tudják, hogy nyertek? szólt valaki? Felhúzom magam a stíluson...Azt állítja a csaj, hogy kapnunk kellett volna emilt, hogy mikor vehetjük át...Mondom ki van zárva, mivel anyósom is nyert (2.helyezett) , Haverom is nyert és én is nyertem és egyikünk sem kapott...Ismét telefonálás.....kapok egy mobilszámot, ahol egyeztetni tudok, hogy mikor mehetek érte....még nem jutottam el odáig, hogy felhívjam...
Vicke!
Nekem nem volt!
Nálad mi a probléma? Lejárt a 30 nap? Vagy most nyertél a múlt héten?
Nekem nem volt!
Nálad mi a probléma? Lejárt a 30 nap? Vagy most nyertél a múlt héten?
Kika nyereményátvétellel volt valakinek problémája? Vagy egyedül vagyok?
A jacobson semmi. Pedig beküldtem jópár borítékot...
Nekem ez gyanús.....
Nekem ez gyanús.....
Nagyon gyenge csapat ez a "Miénk a Világ!" . Több ismerősömnek küldtem ajánlót, de csak egy-két ember kapta meg. Írtam nekik egy levelet ezzel kapcsolatban, nem is reagáltak rá. 

Dorc@ apszolut igazad van!!!!!!
A moderátor máshol nemcsak törölni szokott rögtön, hanem figylemeztet, kér, stb.
A moderátor nem kérni, hanem -kérés nélkül- törölni szokott.