törpilla: tegnap óta nem működik.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 235 / 2049 oldal |
marspromo működik nálatok? köszi
A Gyermelyi nagyon nem szeret, alig lehet feltölteni, és még nem is nyerek.😠
tényleg.... de 199 nyertes van gyermelyi csomagra, ami azt jelenti a múlt hetit pótólták
" alt="
">
" alt="
">Számolni nem számoltam, de én úgy vettem észre, hogy az egy milliót sorsolják minden héten legelőször, és ki is írják, utána jönnek az ajándékcsomagok nyertesei.
Az 1 millió nyertese kint van....
Ha már itt a negatív topicban nézelődök, akkor megosztanám veletek az én tragédiámat.
Sikerült feltöltenem egy Ecofamily-Globus játékban véletlenül egy Auchan blokkot...
Persze sikerült nyerni vele egy napi nyereményt.. Társasjáték.. és 2 perccel később egy főnyereményt is ami egy X-box volt...
Unilever persze kellemesen közölte velem a hibámat, és remélem a pótnyertes egy fórumos lesz.. :-(
Sikerült feltöltenem egy Ecofamily-Globus játékban véletlenül egy Auchan blokkot...
Persze sikerült nyerni vele egy napi nyereményt.. Társasjáték.. és 2 perccel később egy főnyereményt is ami egy X-box volt...
Unilever persze kellemesen közölte velem a hibámat, és remélem a pótnyertes egy fórumos lesz.. :-(
1 milliót csak később írják ki
Gyermelyi, megint csak 49 nyertes 50 helyett
" alt="
">
" alt="
">Jaa nem ,nem tudom,csak továbbszőttem magamban
" alt="
"> nem nyert,de amilyen " mázlim" van ,biztos kisorsolják
" alt="
"> Így jártam.
" alt="
"> Nem tudom hogy nezhettem el az 1999ftot 999re
" alt="
"> nem nyert,de amilyen " mázlim" van ,biztos kisorsolják
" alt="
"> Így jártam.
" alt="
"> Nem tudom hogy nezhettem el az 1999ftot 999reMIndhárom nyert is? Mert csak akkor lesz a pótnyertesé, ha te elbuktad...
Ha ki sem sorsolják/sorsolták egyik páHázatodat sem, akkor mintha semmi sem törPént volna...
Ha ki sem sorsolják/sorsolták egyik páHázatodat sem, akkor mintha semmi sem törPént volna...
Felemelő érzés,mikor a 3.bekúldött Tibi pályázat után jövök rá,hogy elb...tam,1999ft ért kellett volna vásárolnom
" alt="
"> Jól jár 3 pótnyertes,én meg tanúljak meg olvasni.
" alt="
"> Jól jár 3 pótnyertes,én meg tanúljak meg olvasni.De van.
Díjnet:
"Fogadd el a felugró ablakban a játékszabályzatot és adatkezelési tájékoztatót!"
Még véletlenül sincs felugró ablak a belépést követően...
"Fogadd el a felugró ablakban a játékszabályzatot és adatkezelési tájékoztatót!"
Még véletlenül sincs felugró ablak a belépést követően...
Ha hatot vettél volna, akkor csak 269 Ft es még játszhattál is volna.
Vágási Feri, ez tényleg szívás
" alt="
">
én is jártam már így... de úgy is, hogy otthon derült ki, hogy megbuktam matekból.
" alt="
">
" alt="
">
én is jártam már így... de úgy is, hogy otthon derült ki, hogy megbuktam matekból.
" alt="
">Nincs is annál jobb, mint amikor 309,- Ft figyel a Sparban a Stella Artois sörnél, veszek belőle ötöt és itthon látom a blokkon, hogy csak 279,- Ft darabja...
Ide is törötten jött, 2 hete elküldtem a fotót, semmi reakció😔
Riska bögre végre megérkezett,persze törötten.Nem tudjátok lehet,vagy érdemes egyáltalán ilyen kis értékű ajándéknál reklamálni vhol?
Nekünk nem engedi... azt írja már használt, a nyertesek közt is max. házastárs nevet látok, nem asszony, és leánykori nevet...
" alt="
">
" alt="
">