Sziasztok!!
Keresek új IPOD 2.-t.
Ajánlatot kérek. Ajándékba vinném, segítsetek.
Köszönöm
Gabcsi
szépszemű32
tedd publikussá az e-címed!,hogy lehessen írni Neked.
Gourment fesztiválra napijegy eladó, elcserélhető.
Kubu-val nyert (bontatlan állapotú) plüsscsibe cserére vár! Képet tudok küldeni.
Játszós blokkok, kódok érdekelnének érte!
Cseréim:Centrumos bicikli(férfi,zöld),coca-cola macik,Vadász törölköző,vadász pendrive,Laica mérleg, Mini polisz 2 felnőtt+2 gyerek belépő,Dakar naptárak, Rimmel 10 ezres csomag,2 Lipton matrac,Könyvek újak: P&G olimpiai évkönyv,Pimasz úr könyv,nagy mercedes könyv,Erősportok könyv,Átjáró másvárosba könyv, Mapei sapka,Pattex óra,pattex pendrive,skyn pendrive,2 picuris sminkes táska,AMT show póló női s-es,Haribo táska,Milka táska,Nagyi titka nagy üveg tároló. Érdekel cserébe műszaki cikk,tablet,több foci,több tollas szett,tchibo kávéfőző,minden ajánlatot megnézek.
Új vagy újszerű garanciás tablet-et keresek,cserébe pl. 2 db New Balance kódot adnék.
Cserélném 2 db belépőjegy Badár Sándor exkluzív előadására a Dumaszínházba.
Helyszín: Dumaszínház, 1082 Budapest, Corvin sétány 1/b.
Időpont: 2014. június 18. Érkezés és regisztráció: 19.00 óra, előadás kezdete: 19.30.
Időtartam: kb. 1,5-2 óra.
Érdekel
Cba unilever blokk
Adrenalin kód
Szalon sör kód
Bonduelle blokkokat
Vagy mid lenne cserébe?
Digitális képkeretemet ( Kinder csokival nyertem ) cserélném el valamire .
Van 1 xbox 360 Kinect ,mennyit ill,mit adnál érte? " csak kinect,tehát a mozgásérzékelő "
új ,csak 1 x kipróbáltuk,garancia már nincs rá
Senkinek nem kell? =D
90 perces teljes testmasszázs, amely a 3. kerületben vehető igénybe. A masszázs értéke 7500 ft
M-es pöttyös pólót cserélnék L-esre vagy XL-esre vagy eladnám.
van, gőzölős vasaló, uzsonnás dobozok, GPS blaupunkt,kötények, pénztárca, kék-zöld afa alga étrendkiegészítő, usb ledlámpa, nokia fülhallgatók.
Véradós (vagy bmilyen más fajta) belépőjegyet keresek a kiskunmajsai vagy mórahamni fürdőbe. Mit kérsz érte?
Sziasztok!
Auchan üzemanyagkártyát (20.000Ft)
cserélnék Auchan ajándékkártyára (20.000)
vagy Erzsébet étkezési vagy ajándék utalványra
szintén 20.000Ft értékbe.
köszi
Bontatlan kubus törölközőt (nagyméretű) cserélnék valamire.
Ezenkívűl van:
Reisenthel barokk doktortáska M
Fa macis hintaló
Dörmis görkori (használt)
Fotót tudok küldeni
Bontatlan Nívea Q10 ránctalanító krém cserére vár.
Érdekel: veet blokk, airwaves blokk, raffaello blokk, postakész boríték vagy mid lenne?
Mapei biciklisapkáért adnék Adidas vagy OMV baseballsapkát Budapesten személyesen vagy postáznám.
Elcserélném 3000 forinttal feltöltött Budapest Taxi kártyámat ,amit Super shop játékon nyertem .Mivel nem járok Bp.-en ezért nekem nem kell.Mit adnál érte ?
A koronas clubon feltöltöttem 80 pontot, szeretném elcserélni. az adatokat át lehet írni. Miskolci vagyok, így jó lenne helyben, mert postaköltséget nem szeretnék fizetni. Nem tudom, hogy mit szeretnék érte.
Cserélném 2 db belépőjegy Badár Sándor exkluzív előadására a Dumaszínházba.
Helyszín: Dumaszínház, 1082 Budapest, Corvin sétány 1/b.
Időpont: 2014. június 18. Érkezés és regisztráció: 19.00 óra, előadás kezdete: 19.30.
Időtartam: kb. 1,5-2 óra.
Érdekel
Adrenalin kód
Szalon sör kód
Bonduelle blokkokat
Vagy mid lenne cserébe?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások