Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 236 / 284 oldal |
silver! hat igen, SAJNOS, nem sikerült megnyernem az 5. telcsit.. Ami késik, nem mulik!
nekem még mindig hamarosan van 

waaaaaaaaaa
lattatok?
ha beleptek a letoltesek ala, a bal oldalt lesz 1 hely ahonnan lehet kuldeni a kodokat NEM KELL TOBBE BEIRNI A MOBILSZAMOT!!!!!
kiraly kiraly kiraly!
lattatok?
ha beleptek a letoltesek ala, a bal oldalt lesz 1 hely ahonnan lehet kuldeni a kodokat NEM KELL TOBBE BEIRNI A MOBILSZAMOT!!!!!
kiraly kiraly kiraly!
ahhoz képest elég gyenge eredményed van
Nem 10-et és 30-at kell küldeni, hanem 100-at ill. 300-at! Én mar 1,5 hete is ezt mondtam..
dervic : változatlan a helyzet
silver!
Zárd be, majd nyitsd meg újra az oldalt
Zárd be, majd nyitsd meg újra az oldalt
Sada! GRATULA!

sada
gratula
gratula

Nállam mem megy a letöltés azt írja hogy hamarosan 

Dehát azt írtad téged nem bánt ha nem nyersz 

Talán ez jobban illene a végére?

Sada!
Gratula
Azt hiszem az én néhány kódommal nem is éri meg labdába rúgni. Azt hiszem mel6 ugyanebben az időpontban majden 200 kódot küldött és nem ő nyert. Én éjfél után küldtem 30-at, és mégf vártam a telefont reggel
Gratula
Azt hiszem az én néhány kódommal nem is éri meg labdába rúgni. Azt hiszem mel6 ugyanebben az időpontban majden 200 kódot küldött és nem ő nyert. Én éjfél után küldtem 30-at, és mégf vártam a telefont reggel

Működnek a letöltések
A csengőhangoktól befordultam
A csengőhangoktól befordultam

Sada!Ügyi vagy!Én képtelen vagyok éjjel fent lenni.
Gratulálok!!!
Gratulálok!!!
vagy 10-et beküldtem tegnap éjszaka és semmi

Gratula Sada!
Nyugodtan küldd Galéria!
Én befejeztem ,egy darabig nem küldök. Még a tegnapelőtt feladott kupakjaim sincsenek a naplómban.b A tegnap feladott 3 -ról nem is beszélve.Így honnan tudnák ,ha nyerek. szerintem nincs is minden regisztrálva....
Én befejeztem ,egy darabig nem küldök. Még a tegnapelőtt feladott kupakjaim sincsenek a naplómban.b A tegnap feladott 3 -ról nem is beszélve.Így honnan tudnák ,ha nyerek. szerintem nincs is minden regisztrálva....
Ha sikerül én ma 20-22 között küldeném
De ha valaki nagyon ma akar ebben azidőben szóljon
Köszi
De ha valaki nagyon ma akar ebben azidőben szóljon
Köszi
22-0
BOCS
BOCS