én mindig jó vagyok

kivéve mikor nem

Ti is legyetek jók csajok! akkor lehet, hogy holnap ugyan itt, ugyan ekkor!
pusza nektek
Ez az. Mondjuk nem nagyon foglalkozom vele. Mert közben segítek is, ha kell, tehát nem csak chat-elni vagyok itt.
De ha nem kérdez senki? Valamivel csak el kell ütni az időt.
Szióka!!!!! nócy!!!! További szép napot!! Aztán legyél jó kislány!!

;P
Szia.
Igen. A nagy testvér megjegyezte, hogy ""ez az oldal segítség nyújtásra van, és nem azért, hogy az Őslakók chatelni járjanak ide.""

Jó főzést Nócy! Szerintem én leszek, így délelőtt.
na jó, én megyek fözöcskézni! legyetek jók csajok! holnap is fent lesztek?!
cupp
akkor csillag33, veggyél erőt magadon és irány vissza a táncolás! és meg van oldva az pár kg felesleg!

csillag33! Volt olyan, hogy rádszóltak?
Népitáncoltam. De már régebben, de most lehet,hogy újra kezdem.
én is olyan szívesen táncolnék valamit...az olyan jó! attól aztán jó kondiban lehet lenni!csillag33 te mit táncoltál?!
Lassan megint rám szólnak,hogy ne chat-eljek!! Mert ez a fórum nem ezért van.
már biztos vagyok benne, hogy itt két nagyon okos, nagyon bölcs, nagyon rendes ember van, akik legyenek magukra büszkék!
megértetted stendhal és csillag33?!

Én bízom benne,hogy sikerül átformálnom magam. Az a tervem ugyanis,hogy visszamegyek táncolni, és az bizony kemény munkával jár. :I
Ne félts engem. Szerintem jót tesz ha valaki kibeszéli a problémáit, és még olyan is akad, aki meghallgatja.
Nócy! Hiszen tudod te mik a megteendő lépések! Minden rendben lesz, ha törekszel rá.
de a témát jobb lesz lezárni, mert mindenki kifakad...

és szegény stendhal halálra unja magát tőlünk és megörül
Én sem adtam mindent le a szülés után. De nem vagyok elkésve vele. Meg a következőnél úgyis visszaszedem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások