Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 236 / 511 oldal |
Sada, egyébként Te itt moderátor vagy? csak kíváncsiságból kérdezem...
VárszegiViki
Honnan tudtad???
Az az igazság, eddig, mint egy rossz anyós, kinn strandoltam a picikkel, míg a szüleik kikapcsolódtak vhol máshol,
örültem a madárcsicsergésnek, a nyárnak, a szép időnek,
éltem a szenvedélyemnek (mindjárt megyek a nyertesek topickba),
Dorc@ céklavörös feje és érzelmei teljesen hidegen hagytak..
Az infoknál kértem, nem utasítottam (Nem lehetne, hogy, ...) a többiekért, nem magamért, én úgysem ott keresem vissza a játékinfókat.
Honnan tudtad???
Az az igazság, eddig, mint egy rossz anyós, kinn strandoltam a picikkel, míg a szüleik kikapcsolódtak vhol máshol,
örültem a madárcsicsergésnek, a nyárnak, a szép időnek,
éltem a szenvedélyemnek (mindjárt megyek a nyertesek topickba),
Dorc@ céklavörös feje és érzelmei teljesen hidegen hagytak..
Az infoknál kértem, nem utasítottam (Nem lehetne, hogy, ...) a többiekért, nem magamért, én úgysem ott keresem vissza a játékinfókat.

Dorc@ 

Ne veszekedjetek!
Sada te meg inkább örülj a madárcsicsergésnek, a nyárnak, a szép időnek, élj a szenvedélyednek, játsz és mosolyogj sokat és próbálj türelmesebb, elnézőbb lenni mert így nagyon sokmindenkivel megútáltatod magad. Te nagyon rossz anyós is lehetsz!!!
Sada te meg inkább örülj a madárcsicsergésnek, a nyárnak, a szép időnek, élj a szenvedélyednek, játsz és mosolyogj sokat és próbálj türelmesebb, elnézőbb lenni mert így nagyon sokmindenkivel megútáltatod magad. Te nagyon rossz anyós is lehetsz!!!

sada!
Én úgy érzem, hogy nem hosszú trécselést folytattam miával, amiért így le kell "szúrni" minket, mintha szentségtörést követtünk volna el!!
Felnőtt vagyok, ne utasítgass!!
Most először tértem el a fórum témájától, ez még megengedhető (ÖSSZ. 1, azaz egy segítő hozzászólásom volt)!
Ettől én még senkit sem fogok "elriasztani" a fórumról, nem úgy mint TE az állandó és idegesítő beszólásaiddal.
Az nem egy rosszindulatú üzenet akart lenni, mert mint látod abba is hagytuk a beszélgetést!
Sőt! Te is offoltál már életedben, nem is EGYSZER!!
Úgy, hogy ezt SOHA ne kérd rajtam számon!
Ezzel részemről a témát be is fejeztem, nem kívánok többet "ilyen " emberrel társalogni.
Menj a fenébe!
Én úgy érzem, hogy nem hosszú trécselést folytattam miával, amiért így le kell "szúrni" minket, mintha szentségtörést követtünk volna el!!
Felnőtt vagyok, ne utasítgass!!
Most először tértem el a fórum témájától, ez még megengedhető (ÖSSZ. 1, azaz egy segítő hozzászólásom volt)!
Ettől én még senkit sem fogok "elriasztani" a fórumról, nem úgy mint TE az állandó és idegesítő beszólásaiddal.
Az nem egy rosszindulatú üzenet akart lenni, mert mint látod abba is hagytuk a beszélgetést!
Sőt! Te is offoltál már életedben, nem is EGYSZER!!
Úgy, hogy ezt SOHA ne kérd rajtam számon!
Ezzel részemről a témát be is fejeztem, nem kívánok többet "ilyen " emberrel társalogni.
Menj a fenébe!
Nemcsak sadát zavarja, hanem másokat is, engem is, amikor keresek valamit, és hasznos - de nem odavaló - írásokkal van tele a topic. Eleinte engem sem zavart, de amikor sietve kerestem valamit, akkor jöttem rá, hogy azért vannak a különböző topicoc, hogy mindent a helyén tárgyaljunk meg.
Bocs Sada!
Nyereményjáték
Dorc@ Hozzászólás - 2005. június 18. :: 22:44
Nem!
Igazad van. Sz@rjunk a fórum/topic használhatóságára, hogy mennyi ideig tart (a többieknek) visszakeresni egy beírt játékot, a lényeg, hogy te jól érezd magad!
Dorc@ Hozzászólás - 2005. június 18. :: 22:44
Nem!
Igazad van. Sz@rjunk a fórum/topic használhatóságára, hogy mennyi ideig tart (a többieknek) visszakeresni egy beírt játékot, a lényeg, hogy te jól érezd magad!
Nekem meg szelektálja a leveleimet amikor semmi szűrőt nem állítottam be.Nem tudom mi történhetett vele de 1 hete 1 nagy nulla a szolgáltatásuk.
De ahogy a Sada mondta ingyenes és ezzel jár.
De ahogy a Sada mondta ingyenes és ezzel jár.

Nem teljesen nyereményjáték, azért beírom ami bosszant. Hetek óta nem forwardolódnak a leveleim a citromról a rendes mail címemre hiába állítóttam be a kézb. szabályoknál. Eleinte működött is, aztán egyszer csak nem. Pár hete írtam a citromos rendszergazdának, de még válaszra sem méltat. 

Sziasztok!
Azért ez az octopus nem semmi, már egy jó pár napja írtam nekik mail-t, hogy mi újság mégis merre és mikor nézelődhetünk nyertes ügyben. De még vissza sem jeleztek

Azért ez az octopus nem semmi, már egy jó pár napja írtam nekik mail-t, hogy mi újság mégis merre és mikor nézelődhetünk nyertes ügyben. De még vissza sem jeleztek

Hétfőn elsőbbségivel és kedden simán feladott küldeményeom még nem érkeztek meg !!!
Q...a mérges vagyok érte !
feleslegesen adtam ki a pénzt és elveszett amit küldtem !!
Q...a mérges vagyok érte !
feleslegesen adtam ki a pénzt és elveszett amit küldtem !!
Az éjszaka ugyanaz volt nálam is, mint miánál, ma reggelre már tényleg ott volt a digifotos szöveg.
Lényeg, hogy sikerült, köszi még egyszer Gomblyuk!
Lényeg, hogy sikerült, köszi még egyszer Gomblyuk!
Reacska : tudok olvasni, most újra megnéztem már sokadjára, de nálam nem ír ki semmi olyat. Ha hiszed, ha nem, ez van. Különben nem kérdeztem volna meg. De ha akarod, elküldöm neked a lementett oldalt,h hogy higyj nekem..... Nálam a reklámhirdetés sem moccan meg....
mia: minden ott van az oldalon csak el kell olvasni.
Bón száma Az akció érvényesítéséhez ide írja be: digifoto.
Beírás után kattintson az 'OK' gombra!
Továbblépéshez kattintson a Megrendelés gombra.
Bón száma Az akció érvényesítéséhez ide írja be: digifoto.
Beírás után kattintson az 'OK' gombra!
Továbblépéshez kattintson a Megrendelés gombra.
Nem tudom, én az oldalon láttam. A 20 ingyenes kép feliratos hírdetés helyén egy pillanatra. Sasszeműnek kell lenni 

Itt is köszi akkor neked, nekem is működött. Kíváncsi lennék, h ha Te nem mondod, akkor honnan kellene tudnunk? Mert azt sehol sem reklámozzák...