Írtam a Piros Mogyoróssal kapcsolatban a CID Cég-Info Kft-nek. A válasz gyakorlatilag azonnal jött (de legalábbis negyed órán belül) és nem csak amolyan odavetett 2 szó...
Be is másolom
"Az alábbiakról tudom tájékoztatni: A kóddal valóban telefont nyert, pontosan az Ön leírása szerint. A decemberben beérkezett csokipapírokon szereplő kódszámot, valamint a telefonszámot melyet a borítékra írt rögzítjük, ezek után kerül sor az adatbázisok összefuttatására, így dobja ki a rendszer a nyerteseket.
Utánanéztem, az a csokipapír, melyel Ön nyert még nem került rögzítésre, de kérem ne ijedjen meg, hiszen decemberben érkezett csokipapírok egy részét még most rögzítjük, lévén rengeteg csokipapír érkezik.
A türelmét kérem, ha valóban elküldte a csokipapírt, akkor a következő postával megérkezik Önhöz a levél, hogy mikor és hol veheti át a telefont.
Tisztelettel,
Asztalos Levente
marketing menedzser"
Szóval, szerintem profik. Mondom ezt annak ellenére, hogy még nem kaptam meg a telcsit.
Dolgoztathatna velük más is
Tényleg nem jellemző az ilyen hozzáállás - tapasztalataim szerint.

, így újabb kérdést tettem fel. Ha itt a válasz megírom.
))) Mi holnap terveztük,hogy bemegyünk érte,de páromnak szerveztek külön proit,így az holnap elmarad
, de remélem pénteken jut rá időnk....... vagy vmikor.