Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 236 / 303 oldal |
19516 étoilesért még mindig van 258 prizpass kód a G2spacén
Vigyor jelet nem tettem a postázás után 

Másfél hónapja kérdeztem Prizee-tól, hogy mik azok a nyeremények, amiket nem postáznak Magyarországra ( meteorológiai állomásom az ő indokuk szerint azért nem érkezett meg, mert ez nem postázható
. Múlt héten ismét megkérdeztem, mert csak nem akart megjönni a válasz. Mára megjött 

Hello,
I have taken note of your inquiry; however, I am sorry to inform you that I am not able to give you this piece of information.
The Prizee Team wishes you a very nice day.
Szabad fordításban: erre nem tudnak választ adni.
Hát köszönöm szépen

. Múlt héten ismét megkérdeztem, mert csak nem akart megjönni a válasz. Mára megjött 

Hello,
I have taken note of your inquiry; however, I am sorry to inform you that I am not able to give you this piece of information.
The Prizee Team wishes you a very nice day.
Szabad fordításban: erre nem tudnak választ adni.
Hát köszönöm szépen

Compte/histoique de vos comandes és itt lesz majd a kód 1-2 nap múlva.
segítsetek
azthiszem vettem a g2spacén egy prizpasst levonte a 19516 pontot
de hol találom most meg a prizpass kkódot amit vettem? elküldik az emil címemre amivel regisztráltam?
azthiszem vettem a g2spacén egy prizpasst levonte a 19516 pontot
de hol találom most meg a prizpass kkódot amit vettem? elküldik az emil címemre amivel regisztráltam?
Sziasztok
megtudná nekem valaki mondani,hogy a cashkado milyen játék hogy kell játszani és mit lehet nyerni?
megtudná nekem valaki mondani,hogy a cashkado milyen játék hogy kell játszani és mit lehet nyerni?
Dia
Nagyon köszi, megpróbálom majd még egyszer, ha újra oda jutok, mert ma megint nem sikerült. Ha akkor sem fog..... , akkor feladom legfeljebb.
Nagyon köszi, megpróbálom majd még egyszer, ha újra oda jutok, mert ma megint nem sikerült. Ha akkor sem fog..... , akkor feladom legfeljebb.
Betti
ugrasz egyet, aztán mikor az ördögöd az ugrásnál az oszlop magasságáig ér, akkor gyorsan katt mégegyet (picit jobbra húzd) és úgy már sikerülni fog!
ugrasz egyet, aztán mikor az ördögöd az ugrásnál az oszlop magasságáig ér, akkor gyorsan katt mégegyet (picit jobbra húzd) és úgy már sikerülni fog!

Segítene valaki, hogy mit nem csinálok jól a Blazing Flames játék 5. pályáján? Sehogy sem tudok akkorát ugrani, hogy fel tudjak kapaszkodni az első oszlopra. Ennél a pályánál mindig kipurcan az ördögöm és már olyan uncsi. 

A cashkado-n játszik valaki? nem jön be az oldaluk reggel óta
Szia ildi80
Köszi szépen de látom még az illető nem volt fent, mert a norka78 is én vagyok és nem vatt fel a listába
:-((
Remélem válaszol a leveledre és akkor felvesz és a rangom is visszajön
nem mintha most sokat számítana mert az első 100 ba bekerülni elég nehéz lesz
ahhoz szerintem aranynak kell lenni és egy jó pár pp is kell
Köszi szépen de látom még az illető nem volt fent, mert a norka78 is én vagyok és nem vatt fel a listába
:-((
Remélem válaszol a leveledre és akkor felvesz és a rangom is visszajön
nem mintha most sokat számítana mert az első 100 ba bekerülni elég nehéz lesz
ahhoz szerintem aranynak kell lenni és egy jó pár pp is kell
Írtam. Csak reménykedni tudunk, hogy elolvassa, és meg is érti, de én csak németül tudtam neki írni....
oké
köszi
én is nézegettem azt a részt, de nem tudom az ott hogy működik
köszi
én is nézegettem azt a részt, de nem tudom az ott hogy működik
Nóri,
klán fórumon belül megpróbálok írni neki, jó?
klán fórumon belül megpróbálok írni neki, jó?
igen, mert véletlen a felvevőre nyomtam
és ki akartam törölni mert azt hittem ha rákattintok egy pipát akkor kitörli közben kijelölte őt főnöknek engem meg törölt
robbanni tudnék
amúgy már jelentkeztem remélem felvesz
és ki akartam törölni mert azt hittem ha rákattintok egy pipát akkor kitörli közben kijelölte őt főnöknek engem meg törölt
robbanni tudnék
amúgy már jelentkeztem remélem felvesz
De nem is ismered, úgy vetted fel?
Nyugi.
Először is kérd be magad a klánba, mert onnan is kikerültél.....
Először is kérd be magad a klánba, mert onnan is kikerültél.....
Azt sem tudom hogyan tudnék kommunikálni vele
Olyan szomorú vagyok és tiszta ideg bőgni tudnék a hülyeségem miatt
Nóri,
én is kaptam róla levelet, hogy lemondtál, és az új főnök Coralie94300.
Szvsz. ezt ő tudná visszacsinálni...., de ez csak egy tipp.
én is kaptam róla levelet, hogy lemondtál, és az új főnök Coralie94300.
Szvsz. ezt ő tudná visszacsinálni...., de ez csak egy tipp.