Hát ez csodálatos...

" alt="

">
Sajnos egy kód több néven is feltölthető. Próbáld ki!
Gondolom úgy érti 3kód bemegy 1 név "elfogy" az illető előveszi a "másik" nevét.
Egy kód egyszer tölthető, ez a játék nem problémás.
vagy hogy látsz bele a rendszerbe, hogy azonos kóddal nyertek kettőt?

" alt="

">
Napibetevő
inkább az irodában rábólintó munkatárson múlik, nem a rendszeren
Úgy látom a Kométánál is elindult a több név alatt történő feltöltés. Sajnos elfogadja a rendszer.
Megoldódott. Már a személyes profil kitöltésekor meg kell adni a Supershop kártya számát, nem elég a blokk feltöltéskor. Persze az első tankolásamkor pont nem működött a Supershop kártya rendszer, így nem lehetett esélyt duplázni.
Csak a szokásos:
másik böngésző?
Másik eszköz (hátha azon más beállítások vannak)?
OMV játéknál nem működik a Supershop kártya szám beviteli mező. Valakinek valami ötlet?
Maskor is elegge "szarnak" a nyertesre...
Kulld a blokkot azt kesz. Tobbszor is probaltam veluk megertetni, hogy ha 1 blokk nyert akkor irjak egybol, hogy melyik az, megis legtobbszor vsak egy ap kodot irnak, minimum 3x kell irni nekik, hogy megirjak melyik is kell, ha egyaltalan valaszolnak....
Nem is ertem miert oket kerik fel ilyen sokx jatekszervezesre....
Riskáék részemről negatív.3x küldtem el nekik a blokkokat,mert mintha a fallal leveleznék,válaszra sem méltattak,csak hogy küldjem a blokkot,elment ujra küldjem,mindez 3x.Meguntam.igaz csak 2 bögre ugrott,de annak is örültek volna a gyerekek.
A Moments nyereményjáték szervező (az I.D.C. Hungária Zrt) csapata rugalmatlan.
Figyelmen kívül hagyják javaslatomat, hogy kérjenek egyéb azonosítót az egy percen belül készült nyugtákhoz.
"1 percnek sajnos muszáj eltelni a két vásárlás között..."
Milkánál nekem meg elég az az info rögtön jelzi ha nyert... ez volt a kérdés, ezt beírták.
Azt, hogy nem írja be hogy nyert az nem érdekel.
Én nem irigyellek titeket, már már egy kis szánalom van bennem, ennyire ölre menni mindenki nevét bedobni vkiét 2szer is végig söpörni mindenkin, megsértődni ha a játékot rendbe teszik...
Miközben mások 2-3nál megállnak, mert elég nekik fizetés kiegészítésnek.
Elég nagy anyagi problémák lehetnek arra felétek.
Ezt a vitát nem én kezdtem EZAZ néven te kezdted, mert olyan rossz, hogy a milka nem küldhető 3szor...
Abszolút végig néztem a leánykori neveket is csendben.
A fődjas is 2 néven nyomta, leánykori, és asszony név.
De még ezért sem szóltam.
Kár volt megpiszkálni ezt a ügyet.
Szóval, tényleg ássuk ezt el.
Mert komoly vajak vannak a fülek mögött.
Ti vagytok frusztráltak, hogy ebben a fórumos tobzódásban élitek ki magatokat.....
Én el vagyok, mint a befőtt, csak nevetek rajtatok

" alt="

">
Vergődjetek még amennyit csak akartok és jól esik....hajrááááá, mindent bele!!!
Kössz a 20 000seket... kicsit emiatt vagy fusztrált ugye EZAZ??? A milkánál csak egyszer tölthetsz...

" alt="

">
Na Helló!
Látom már megint megy a szájtépés, fröcsögés kis majom banda!!
Ha nektek ez okoz napi izgalmakat a kis unalmas életetekben, csak hajrá....én meg kiröhöglek titeket.....
SÁRGA IRIGYEK BANDÁJA JÓ MULATÁST!!!!
Akkor nem megyek a Polgármesti Hivatalba a Polgár Jenőhöz, felvenni a KI nevet.

" alt="

">

" alt="

">
Csak nyugodtan nyerjetek leánykori + férjes nevekkel is a Lidl-Milkában...

" alt="

">
Amint megjelenik a nyerteslista, segíteni fogunk a Progressive-nek kiszűrni a NÉV-trükkösöket, most erre a kiskapura megyünk rá..
Én a helyetekben nem fektetnék bele sok energiát ha egyik neveteken megvan a 2 db, de csak HAJRÁ

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások