Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 237 / 275 oldal |
Ja hogy te csak hallottad.Én a tapasztalatomat írtam le.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
trendy! Én is elolvastam, az egy dolog, hogy mit írnak, de én nagyon sok esetben mást hallottam!
Én netről rendeltem a 60 db-os,4500 Ft-osat és neten olvastam el az apróbetűst is.Engem nem zaklatnak.
A boríték kinyitásig nem jutottam, nemhogy az apró betűsig
" alt="
">
" alt="
">Nem küldik,ha kifizeted a postaköltséget csekken(300 Ft körül).Plusz írsz egy e-mailt,hogy nem kéred a továbbiakat.Aki ezt nem teszi meg,azt zaklatják.El kell olvasni az apróbetűst.
NyertesEtke! Valóban küldenek a postáért egy 2ezres 30 db-os bogyót /ami jó is egyébként/, DE nem tudod levakarni őket, havonta küldik automatikusan a többit, dollárért...üdv.
Azok a címedet akarják h. radumaljanak minden hasonló ..... ra..
" alt="
"> Én már a csomagoltban sem bízom.
Omega 3 kapszula ingyen, csak az utiköltséget kell kifizetni..mi lehet abban?
Meg a csokit csak megvennem... De a nescafet nem, meg a vegen vmi mas por is kerülne bele... 😜 De sajna ill. nem sajna nem veszi be ezeket a gyomrom... Csak zárt dolgokat. Lattam mar szorakozohelyen Szigeten a maradék piát, kaját megeszik, isszák... 😋 kemény... 😂 durva...
Van még mit tanulnom
" alt="
">
" alt="
">+
Akinek nem kell, nem éri meg vmiért, az nem veszi meg.
Akinek nem kell, nem éri meg vmiért, az nem veszi meg.
Lehet, hogy itt egy ismerőstől szívesebben vesz bontott cuccot, mint máshol egy idegentől.
Udv a webnyeremenyen... Bizony itt nem ritka a bontott nescafe es a bontott csoki...
Köszi Sada! Bár nem győztél meg, hogy épp itt kell eladni. De átgondolom, és talán olyan cseréket fogok feltenni, amit magam sem hiszek el, hogy érdekelhet valakit :/ ( Bontott fino tej féláron?! : D )
Ne bosszankodj, árt a szépségednek.
Van, aki megveszi. (nem akar játszani, s így olcsóbb a kávé.)
Amelyik ajánlat nem érdekel, azzal ne foglalkozz!
Van, aki megveszi. (nem akar játszani, s így olcsóbb a kávé.)
Amelyik ajánlat nem érdekel, azzal ne foglalkozz!
Csak engem bosszant az ilyen csere-bere? "iddmegakávémenyémaharmincezresuti" "tízezresutitseataronáracserélek"
Kiosztották az Oscart:
https://444.hu/2018/03/05/ok-nyertek-oscar-dijat-
2018-ban
https://444.hu/2018/03/05/ok-nyertek-oscar-dijat-
2018-ban
jojó: Igen, én is láttam. Mindenesetre örülök
" alt="
">
" alt="
">igen,sőt sorsoláskor 3 volt
Ellenben eltűnt 1 a duplázó Tanyi Elemérből.