Elkezdtem visszaolvasni, de reménytelen, szétoffolva a topik
Én sem nyertem, persze szeretnék, vettem is ma egy zsák Pepsit, éjjel be is küldözgetem, majd várom a telefont, de ha nem cseng, akkor sem dől össze a világ. Egyet ne felejtsen már el senki, ez JÁTÉK!
tétje van, ez biztos, de játék. Ma neked, holnap nekem. A nyerőpercekkel sikerült sokat nyernem, lehet hogy ezzel meg semmit. Lehet hogy aki itt most nem nyer telefont arra vár valahol egy autó a következő sorsoláson. És ott sem mondjuk hogy miért küld be valaki annyi ásványvizes cimkét vagy mit tudom én.
Na jó, részemről téma lezárva.
Ja, egyébként lara29-nek még annyit, hogy bár kilószámra eszem a csokit, nem foglalkozom vele hogy light-e a kóla vagy sem, alig vagyok vasággyal 50 kilo, és annyit gyalogolok naponta hogy szinte lemegyek a térképről. Cigis játékkal ugyan játszom, de nem dohányzom, sőt sosem dohányoztam, még poénkodtam is a hugommal, hogy ha nyerek valami fődíjat akkor ő megy átvenni, mert milyen cikis ha megkínálnak egy szál cigivel én meg megfulladok
De egyébként igazad van, tényleg tele vannak egészségtelen termékekkel a nyereményjátékok