Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 237 / 762 oldal |
dm 25%-os kuponok. Nem teljes sorozat, de ha érdekel, jelezd, és küldök át listát!
Sziasztok!
Valakinek! Szépséges fekete kölyök kandúr cicnak szerető családot/gazdit keresünk. Oltva stb. Felszereléssel és némi elemózsiával bocsájtaná útra megtaláló-gazdija. (Van néhány korábban érkezett, ezért őt már sajnos nem tudják megtartani)
Valakinek! Szépséges fekete kölyök kandúr cicnak szerető családot/gazdit keresünk. Oltva stb. Felszereléssel és némi elemózsiával bocsájtaná útra megtaláló-gazdija. (Van néhány korábban érkezett, ezért őt már sajnos nem tudják megtartani)
picuripont
Tesco JB.blokk aki kéri válasz borítékért küldöm!
Tesco JB.blokk aki kéri válasz borítékért küldöm!
nem magamnak szeretném,hanem ma valakinek nyertem,de csak 1 személyes
törpi - még előtted írtam neki, de még nem reagált.
Nórika én kérném a file pontokat válasz boriték,csak cím kell köszönöm szépen.
évike69: ha még nem csaptak rá tedd el légyszi,köszi
1db felnőtt Aquaréna belépőt válazboritékért elküldök
" alt="
"> 08.28-ig érvényes!
" alt="
"> 08.28-ig érvényes!Kétszemélyes jegy Király L. Norbi siófoki koncertjére.
" alt="
">
" alt="
">67 db Fila pontot válaszborítékért felajánlok.
Starzone kártyák:
91,89,47,44,31,21
+ van két kódom is. Érdekel valakit? Válaszborítékért odaadom.
91,89,47,44,31,21
+ van két kódom is. Érdekel valakit? Válaszborítékért odaadom.
Illetve rájöttemvan egy csomó nyeremény könyvem abból tudok 1-1 et ajándékba küldeni a növényekért.
Kérni szeretnék.. családi házba költöztünk, örömmel fogadnék mindenféle virághagymát, virágtövet, gyümölcstövet, facsemetét... nagy a kert lenne hely
" alt="
"> Sőt szobanövényeket is tudok befogadni. A postaköltséget vállalom ésszerű keretek között, vagy személyes átvétel Eger- Gyöngyös- Hatvan- Gödöllő környéken. Nagyon nyereményeim nincsennek, de pl. Vénusz cimkéket tudok jelképes csereként küldeni.
" alt="
"> Sőt szobanövényeket is tudok befogadni. A postaköltséget vállalom ésszerű keretek között, vagy személyes átvétel Eger- Gyöngyös- Hatvan- Gödöllő környéken. Nagyon nyereményeim nincsennek, de pl. Vénusz cimkéket tudok jelképes csereként küldeni.Mozijegyek elkeltek.
válaszborítékért rama 250g-első email jelentkezőnek!
Írj privit, ha érdekel elküldöm a részleteket.
Felajánlanám a következőt:
Örömmel értesítünk, hogy nyereményjátékunkon Téged sorsoltunk ki szerencsés nyertesnek, így Pároddal ingyenesen részt vehetsz a Verdák 2. részének 3D-s vetítésén!
A vetítés helyszíne és időpontja: Sugár Mozi (1148 Budapest, Örs vezér tere 24.), 2011. augusztus 16., 18:15 óra.
Örömmel értesítünk, hogy nyereményjátékunkon Téged sorsoltunk ki szerencsés nyertesnek, így Pároddal ingyenesen részt vehetsz a Verdák 2. részének 3D-s vetítésén!
A vetítés helyszíne és időpontja: Sugár Mozi (1148 Budapest, Örs vezér tere 24.), 2011. augusztus 16., 18:15 óra.
Minden felajánlásom gazdára talált.
(Üvegek, matricák, kártyák)
(Üvegek, matricák, kártyák)
Van 1 Extreme Digital kuponom ami 25db 10*13-as papírkép ingyen 50 db rendelése felett és 1500 Ft kedvezmény Cewe fotokönyből.
Válaszborítékért , de szkennelni is tudom. 2011. 11.30-ig érvényes
Válaszborítékért , de szkennelni is tudom. 2011. 11.30-ig érvényes
aug 18 Király L Norbi páros belépő
spar nyeremény, rajta vagyok a nyertes listán, de még e-mail-t nem kaptam
elkerülte a figyelmem, h siófok, így szívesen átadom
spar nyeremény, rajta vagyok a nyertes listán, de még e-mail-t nem kaptam
elkerülte a figyelmem, h siófok, így szívesen átadom