Kösz Stendhal. Igyekszem. Tudod tanácst adni tök jól tudok.
De ha rólam van szó....
csillag33! csak 7 évvel vagyok nálad fiatalabb! köszi szépen a kedves szavakat! jól esik ezt hallanom (illetve olvasnom)! a belső a lényeg, mert a szépség belülről fakad! és minél csúnyábbnak látja magát az ember, a külső személők is ezt fogják látni! el kell fogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk! mert, ha nem fogadjuk el magunkat, akkor mások se fognak minket!
Persze hozzáteszem csendben, egy kicsit rám férne a fogyás.!! :l
Megmondtad a frankót Csillag!
Na Lányok!!
Fel a fejjel, Mind jó Nők vagyunk!! És kész. Ne beszéljünk ilyen lökött dolgokról. Úgy kell felfogni, hogy az jó legyen. És különben is, ha van párod, és neki megfelelsz, a többi nem számít!!!!!!!!!!
igen, igen a kitartás az fontos...türelem és kitartás ez a megoldása szinte mindennek!
nócy. 27 éves vagyok.Ne a külsőddel foglalkozz, hanem azzal,hogy milyen vagy belülről, de Én úgy látom,aranyos, kedves csajszi vagy. Bár a korod Én se tudom.
igen stendhal. de a magabiztossághoz önbizalom is kéne...és az egy-kettőnknek nincs

Nócy kitartás! Mindenre képes vagy.
A telt formák is lehetnek szépek. Az hülyeség hogy minden nőnek nádszálvékonynak kell lennie.
köszi dorati! igen, igazad van! tudom, hogy min kéne változtatnom, de eddig nem igazán sikerült! talán nem próbálkoztam eléggé! de most már rajta kéne lennem az ügyön!

Ne csináljátok lányok! Bíznotok kell magatokban minden téren. Erőt ad, és mindenre képesek lesztek.
már két gyermeked is van csillag33?! nem is gondoltam volna...már mint korban nem, bárnem is tudom, hogy hány éves vagy!

de jófej vagy és kedves, ez biztos! ha ez megynyugtat (amit kétlek) én gyermek nélkül tudom és látom, hogy dagika vagyok! de ezt senki se ismeri be!na mindegy!
nócy, Ezzel Én is vagyok. Én a páromat kergetem őrületbe az önbizalom hiányommal. Tudod két gyerkőc után már máshogy néz ki az ember. Na nem vagyok kövér, csak hát azért megváltoznak a testarányok.
Nócy látod,! tudod, hogy mi a problémád és hogy viszonyulsz hozzá?
A környezetedet idegesíted vele ahelyett, hogy változtatnál a viselkedéseden. Ne azt hajtogasd, hogy nincs önbizalmam. Bízz magadban, helyetted a környezeted ezt nem teheti meg. Maximum segít.
A megoldás feladata a tied!!!
naháááát! erre nem is gondoltam, mert nekem ha elromlik az egerem veszek másikat. Plusz nincs is rendszergazdám. Hi-hi-hi
igen, igazad van dorati! nekem csak az a nagy problémám van, hogy semmi önbizalmam sincs....és ez már lassan kritikus
itthon már mindenkit kiidegeltem evvel

na jó, azért nem mindenkit

Na , hol is tartottunk? Ja!
dorati egyetértek!!!!

csillag33 várom és nagyon köszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások