Szívesen

Köszönöm Gomblyuk!!! Így sikerült, 0 ft-ot írt vissza!
Köszi még egyszer!
Én most megpróbálom a Gomblyuk által megadott kóddal. Majd írok az eredményről.
Boyka, épp most írtam én is a kérdések és válaszokba a rossmannos képrendelésről...

Akkor töröljem én is a megrendelésemet?
Írd be, hogy "digifoto" a bón helyére !
Hiába van már június 17-e, mégsem ingyenes még a Rossmann...
Gyorsan töröltem is a megrendelést. Talán majd reggel?!
Arra figyeltem, országos akció volt.
Macskusz!
Én is csak várom az újságot!
Nekem is ugyan azt az @ írták hogy hétfőtől kapom de még 1 darab se ért ide hozzám.
Macskusz
én is így jártm a reggellel,bár utólag írta valaki,hogy csak pesten lehet kérni próbaolvasást.
Viszont tavaly a gázpalackhoz is kaptam iilyen 1 hetes ingyenes próbaolvasásos kupont,ahol blikket lehetett kérni,az sem jött 1 darab sem.Pláne az,hogy 1 hónappal a beküldésem után kaptam egy csekket,hogy amennyiben a próbaolvasás során megtetszett a blikk, fizessek elő.Gondolkoztam felhívom őket,de többe kerűlt volna a telefonköltség is.csekk meg a kukában landolt.
Rendeltem Reggel próbaolvasást. A múlt héten kaptam egy emailt, hogy hétfőtől kapom a lapokat. Sajnos egy árva darabot sem küldtek eddig. Próbáltam hívni őket, de csak üzenetet tudtam hagyni. Küldtem emailt, nem válaszoltak. Lehet, hogy lemondhatok a Reggel olvasásáról

A Kleenex honlapja szerint pedig még tart a május 27-én véget ért nyereményjáték... Nagy méretű kutyusról hallott valaki??
Miss Popcorn sem semmi
Játékot hírdetnek folyamatosan,aztán nem sorsolják az utolsó kérdésre beküldött helyes válaszadók között az ajándékokat.
Valamint indítottak olyan babaszépségversenyt,ahol az első királyfi-királylány Párizsba mehet,de azt sem frissítik,így nem tudja az ember,hogy áll a szavazat,mert mi még 0-nál tartunk a honlap szerint.
Szépen szólva szarnak bele az egészbe,pedig többszőr hívtam már őket...
2 levelet írtam már én is az Octopustravelnek, de válaszra sem méltatnak.

Végképp nem értem mi lelte

Sada,
várom a válaszod, küldtem privit.
Engem még mindig nem enged be de most hibaüzenetet se küld. Oké gomb és semmi.
Nekem működik. Vagyis az elöbb még tudtam küldeni.
A freemail nektek is megpukkant?
A kraft maciknál is igérték hogy keresik őket,30 nap,de azóta sem jeleztek vissza.Mint olvasom a polipot is többen nem kaptuk meg.A haas reklamációra már a 2.olvasás visszaigazolást látom csak,tegnap és ma is más olvasta el,de válasz még sehol.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások