Köszi Gladi!
Ti megkaptátok már a Motorolát?
Sziasztok.Idáig csak olvasgattam itt,mind a pozitív ,mind a negatív tapasztalatokat.De most én is feliratkozok a nyertesekhez

A nyereményvároson nyertem a Verbena játékkal,egyből írtak mailt,kérték a posta címem.Aztán írták,hogy postázzák.Ezt a múlthétre ígérték,de még nem kaptam meg

Ezt a hetet kivárom és írok egy érdeklődő mailt.
Az ingyenlottón mostanában sokat kapok 3-4 újabb szelvényt.2 címmel játszok és általában a 2.címem nyeri ezeket

Sajna azonban ezek csak 2es találatig voltak elegek
A lutrin rengeteg 2esem van

),ami 1 Ft jelent csak

, de azért igyekszem,van máris kb 280 Ft-m

)
Üdv: hrusi
Évi
A régi dolgok még bejönnek, csak az újak esnek ki a fejemből! Ez is vmi.

Évi: én nem értettem, de kíváncsiságom nem ismert határt így lefordítattam a párommal, így most már én is értem,

Mano.
Gratulálok neked a piros mobilodhoz, ügyes voltál!

" alt="

">
Én még igen
Pa ulicam guljala, balsaja krakagyila, aná, aná, ziljonaja bilá, paraparara, paraparara, satöbbi

(de nehéz volt leírni

)
Bubus, jó munkát!

Most már lassan leszakadok Rólatok, legyetek jók, csütörtök délben jövök. Rohanok angolozni-ablakot pucoválni- port hinteni? letörölni! i tak dalse (ezt a fiatalabb korúak már nem értik)
Kedves Kollégák! :-))))))))))))
Életem legjobban várt hívását kaptam meg ma. Délután 3 körül felhívott egy kedves női hang, hogy adataimat szeretné egyeztetni a Piroson nyert teló miatt és hogy nem lenne e baj, ha jövő héten zavarna valaki, aki elhozná a telót. Naná hogy nem!!!
Végre már! Annyira vártam.
Mano.
Úgy küzdök mint egy oroszlán, elhiheted. Meg is látszott a hetemen! És holnap újra indulhat a csata!
Hajrá Gladi, ne hagyd magad!!!
nincs mit örülök hogy segített !
az enyimet is kihozták miután elment utána vettem észre belül le van pattanva ,most várom hogy kicseréljék !!
Jerry!
Köszi a prohome kft elérhetőségét, a jacobs kiöntőt végre sikerült kihozniuk nekem!
Két hete nyertünk egy kamerás motorollát az egyik rádióban, nem nagyon hozták. Írtam pár sort Jáksónak, 5 perc múlva hívtak a westeltől..tehát valóban csak a főnököt kell hívni, senki mást!

Nem kifejezetten nyereményjáték, de pozitív, pozitív! Karácsony előtt ez olyan jó. A Meglepi maci miatt írtam az újságnak is és küldenek egy másikat. Hát nem rendesek? De Krisztina0311 Te is küld, mert jobb a 2, mint 1 sem.
És a Demko Federrel is leveleztem a 3 éve vásárolt ágyunk miatt. Képzeljétek, azonnal válaszoltak, felhívtak, elvitték a matracokat (helyette cserét hagytak) és szombaton már hozzák is. Korrektek, rendesek és nem utolsósorban gyorsak. Ja és jó az ágyon aludni.
Augusztusban a Velvet honlapon nyertem egy 15000 ft-os szakkönyvet. Értesítés jött a honlaptól és a kiadótól is, gratula stb. Hónapok teltek könyv sehol, emilek mentek, válasz sehol. Meguntam, írtam a Velvet főszerkesztőjének, s láss csodát másnap futár jő, hozza a könyvet.
Ergo: érdemes és kell reklamálni, főleg a főnököknél.

1 napon belül válaszolt a Nivea.
A lényeg: “A Szépség vezet” promócióban pályázatával Ön helyesen járt el. Mind a szórólapon mind a versenyszabályzatban leírt változatot elfogadják.
Kint van a kezdőoldalon a Milka játékleírás végén.
novake
Beírnád a Milka számát ?
Értesítő bedobva, 2 db nekem, páromnak 1.
Postán némi sorbanállás után ablakhoz kerülök, mikoris közli az alkalmazott, h. már előkészítette a csomagjaimat !!! Nem igazán értettem, néztem értetlenül, mire közölte, h. mostanában annyit járunk ide, h. már megtanulta a nevünket !!!
Akkor jött a 3x2 Eduscho pohár, boldogan mutogattam neki, de már látta, aznap sokan kaptak ilyet és még ott melegében rávetették magukat, mint ahogy mi is !
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások