sada,
már nagyon régen nem az.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 237 / 2049 oldal |
https://www.youtube.com/watch?v=5gj5xuOUxQ4
Ja a milkánál is asszony, meg lány név is fog menni megint? Mert akkor lehet meglátogatom az Anyakönyvi osztályt a Polgármesteri Hivatalban a Polgár Jenőnél...
" alt="
">
Megyek a Polgár úrhoz, a Jenőhöz...
" alt="
">
" alt="
">
Megyek a Polgár úrhoz, a Jenőhöz...
" alt="
">(Egyébként a csalókat régen se szerettük.
" alt="
"> )
" alt="
"> )sada talán nem kellene engedni, a sok kamu állnéven partizánkodni az embereket... lehet már rendet kellene tenni 20 év után, hozzászólni csak akkor tudjon ha tudjuk ki az... mondjuk sok esetben sejtjük.
Tényleg fejezzük be...
(Tök ideg vagyok, még mindig nem száradt meg a só liszt gyurmám...
" alt="
"> )
(Tök ideg vagyok, még mindig nem száradt meg a só liszt gyurmám...
" alt="
"> )Ez a fórum már tényleg nem az, amiért régen megszerettük.
" alt="
">
" alt="
">Rita ki kezdte???
Rég el van felejtve, körberágtuk... elástuk, előszedtük... körberágtuk... egy kiskapu ott van... ott maradt...
Te is 2 nevet nyomtál, bántottalak érte????
Asszony neved, és a lányneved...
Szóltam érte????
Akkor szólj Anyukának pattanjon le...
Rég el van felejtve, körberágtuk... elástuk, előszedtük... körberágtuk... egy kiskapu ott van... ott maradt...
Te is 2 nevet nyomtál, bántottalak érte????
Asszony neved, és a lányneved...
Szóltam érte????
Akkor szólj Anyukának pattanjon le...
😔😔😔😔
Én nem értem most megint miért jött elő a belvita meg minden. Egyszerűen azt beszéltük hogy nagyon akadozik ez a Lidl Milka játék . És megint visszajön a régi nóta 😔😔
sada nem lehetne hogy az ilyen negatív rosszindulatú párbeszédeket kitörölni ? Ez az oldal már tényleg nagyon nem az mint ami évekkel ezelőtt 😔😔 elkeserítő ez a sok negatív agresszivitas stb... Szomorú hogy egy ilyen oldal közösség ilyen szintre le tud alacsonyodni mint most. Már mostanában is inkább csak az infók miatt jövök fel ide és sztem most már csak amiatt fogok más miatt már nem😔😔
Én nem értem most megint miért jött elő a belvita meg minden. Egyszerűen azt beszéltük hogy nagyon akadozik ez a Lidl Milka játék . És megint visszajön a régi nóta 😔😔
sada nem lehetne hogy az ilyen negatív rosszindulatú párbeszédeket kitörölni ? Ez az oldal már tényleg nagyon nem az mint ami évekkel ezelőtt 😔😔 elkeserítő ez a sok negatív agresszivitas stb... Szomorú hogy egy ilyen oldal közösség ilyen szintre le tud alacsonyodni mint most. Már mostanában is inkább csak az infók miatt jövök fel ide és sztem most már csak amiatt fogok más miatt már nem😔😔
Úgyhogy EZAZ még mindig van ott pár nyeremény, lányod asszony, és leánykori nevén duplán. Elég az nem? Többi meg ment pótnyertességre.
Jut is marad is...
" alt="
">
Jut is marad is...
" alt="
">Loreál csomagot is sokan cserélik... 2-3 sával lehet nincs bőr az arcon rákenni.
De most bunkó vagyok, elnézést kérek.
Szóval béke szeretet.
De most bunkó vagyok, elnézést kérek.
Szóval béke szeretet.
Úgyhogy ahogy az egyik sógornőm szokta mondani, amikor szólunk vmi nem tetszőt, hogy KUSS!
Érjétek be azzal sokan játszottatok az asszony, meg a leánykori neveteken, ha azt is el kezdjük kapargatni megint lesznek pótnyertesek.
Mert gondolom ha a személyiket bekérik, (van ilyen) nincs 2db személyitek???
XYné, és lánynevén ZV.
Vagy van?
Azt is jogtalanul más elől nyertétek meg.
Soroljam a neveket?
...és nem csak kis nyereménynél bibis a dolog.
Úgyhogy, még bennem van a jóindulat így kari előtt.
Csak így nem a jogos tulajdonosánál landol szintén pár nyeremény.
Mert gondolom ha a személyiket bekérik, (van ilyen) nincs 2db személyitek???
XYné, és lánynevén ZV.
Vagy van?
Azt is jogtalanul más elől nyertétek meg.
Soroljam a neveket?
...és nem csak kis nyereménynél bibis a dolog.
Úgyhogy, még bennem van a jóindulat így kari előtt.
Csak így nem a jogos tulajdonosánál landol szintén pár nyeremény.
Én pl nem küldtem többször a belvitát,bár nem is lettem pótnyertes...😃
De örülök,h 'kiigazították' a csalókat! 😊👏
De örülök,h 'kiigazították' a csalókat! 😊👏
EZAZ
Nem értem a hőbörgésed. A Progressive nem hiszem, hogy úgy elurasított "nyerres" pályázatot ha azzal minden rendben volt. Ha elutasították, okkal tették. Én örülök, hogy tövben jelezték a problémát. Kaptunk is egy pótnyertes értesítést és mily meglepő, most a milka-lidl is összejött, pedig nem csinálok semmit másképp mint előtte...
Nem értem a hőbörgésed. A Progressive nem hiszem, hogy úgy elurasított "nyerres" pályázatot ha azzal minden rendben volt. Ha elutasították, okkal tették. Én örülök, hogy tövben jelezték a problémát. Kaptunk is egy pótnyertes értesítést és mily meglepő, most a milka-lidl is összejött, pedig nem csinálok semmit másképp mint előtte...
Az is gáz a Milka egyszer küldhető mi?
EZAZ
esetleg te vagy beteg, mert itt lovagolsz a témán, nyugodj bele hogy nyeréseid minimum felét pótnyertes vitte el, mert trükközve küldted..
Csókolom
" alt="
">
esetleg te vagy beteg, mert itt lovagolsz a témán, nyugodj bele hogy nyeréseid minimum felét pótnyertes vitte el, mert trükközve küldted..
Csókolom
" alt="
">Miért kellene jogtalanul vkinek megszerezni egy nyereményt? A guberált blokkot is háromszor feltölteni? Elég ha pótnyertességgel ver. Az sok pl veled. Ejtsük a témát. Sada lécci...
FlyGuy te egy beteg ember lehetsz!🤣
Isten nem bottal ver jobb ha tudod és Paintka is.
Elég sok Szent játékos eltünt a nyerteslistáról,arról miért nincs szó ejtve.
Vicc ami itt megy!!!🤣🤣🤣
Isten nem bottal ver jobb ha tudod és Paintka is.
Elég sok Szent játékos eltünt a nyerteslistáról,arról miért nincs szó ejtve.
Vicc ami itt megy!!!🤣🤣🤣
Én pl megköszönöm magamnak a belvita pótnyertességet. Meg akinek kellett. Ha nem szóltunk volna a Milka játék is kuka lett volna.