tpzsuzsi ! 100%, az utolsó heti sorsolás nyertesei között a neved !

" alt="

">
Ma bementem egy Coop boltba Kindert venni,nem volt egy szem sem. Kijöttem nem vettem semmit sem. Erre ott volt a pakolós helyen egy szem blokk. Elraktam. Ránézek kint,erre látom első tétel

" alt="

">mnia 250 g őrölt:899 ft. Mi ez ha nem a sors,azt mondtam max. nem veszek részt,meg a blokk találóknak jobb,erre találok 1 blokkot egyből egy kávéval

" alt="

">Szóval meg sem szólalok ma

" alt="

">
Használt ruhanemű gyűjtés az Auchan áruházakban:
auchan.hu/reszletek/hirek/lepj-szinre-adomanyozz
Párom sok-sok év óta pályázik az ötöslottóval, de még egyszer sem került be a számhúzó jelöltek közé. A héten azt mondta nekem:
"Figyelj, jövő héttől te fogsz pályázni. Hátha te szerencsésebb vagy... Aztán ha bekerülsz, majd kérdezd meg a melletted ülő dr. Balla Zsuzsannától: - Maga is most van itt először?"

" alt="

">
Ha már Omnia akkor szeretném elmondani,hogy ez az a promóció ami etalon lehetne-véleményem szerint. Számomra abszolút korrekt,gondos .igényes. Már a regisztráció is teljes körű-tartalmazza a lak-email címet és a telefonszámot is ,tehát a nyertes abszolút elérhető. Számomra a nyeremények megválasztása is átgondolt,igényes és gáláns. Az oldal működése is gondos korrekt informatikai háttérre utal. Azonnal ott van mit mikor töltöttem fel. Nekem nagyon szimpatikus, örömmel veszek részt benne.
ani-ha !

" alt="

">
Egészségedre!

" alt="

">
Most ne zavarjatok mert / Omnia/ kávézok!
Az info rovatban 2x is ott a link:
2018-03-01 :: 05:18
2018-02-22 :: 16:28
Hol lehet latni azt az Omnia jatekot?
törpi, most olvasom, az omnián egy személy havonta csak egy ajándékot nyerhet. Azaz 1020 nyertes lesz minden hónapban. Biztos lesz egy családban több is, de azért a kutya nevére már csak nem!

" alt="

">
Én nem làtom....

" alt="

">
Nivea sem volt most fenn, meg a cerbona jàtékok sosem szoktak fent lenni, gondoltam az Omnia sem kerül fel valamiért......
De engem nem zavar, csak reagàltam...
törpi ! szerintem arra gondolt !
jelica: fent a Webnyeremény oldalán az Omnia. szerintem nem arra gondolt
dodi54
Koràbban az info topicban benn volt.
Nem kerül fel mindig minden jàtêk (gondolom ennek oka van....).
De, sada mindig linkeli, hogy lehet àm tàjékozódni màshonnan is, amúgy meg màr tudsz a jàtékról, nem?
Nekem az a fura,hogy Metros számla is részt vesz. Azaz a kereskedő vesz a boltjába és viszi pl. az autót. A kINDER MEG SOKSZOR MÉG EGY APRÓ AJÁNDÉKNÁL IS KIÍRJA BOLTBAN DOLGOZÓ SEM NYERHET. Egyik örül minden vásárlásnak,másik nem. Na meg egy szem termékkel megint akik sok blokkot találnak tudnak majd nyerni. Na de ki itt,ki ott. Ezen nem veszek részt max.
Az új ezres annyira nem érdekel -jó nekem a régi is csak lenne több. Viszont az Omnia játék ami régóta a legjobb ár-érték arányú ,nincs feltüntetve sem a termékeknél sem az autóknál pedig egy klassz autót sorsolnak. Olyan játékok amelyek csak 03.05 től indulnak már fenn vannak.
Mától új ezres került forgalomba:
goo.gl/oFnqpT
Hoztam én is egy linket

" alt="

">
http://humusz.hu/hirek/marciusi-muanyag-bojt/2425
4
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások