Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 238 / 284 oldal |
Sokkal többen vannak akik csak olvasnak, mint akik írnak is.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
OKÉ én megértettem!! De szerintem a 10 ezerből azok játszanak bőszen akik az elmúlt napokban ide írtak és én rájuk gondoltam!!
De oké! 
laszlo0515, azért nem működne, mert ezt a fórumot több ezren olvassák. Ha jól tudom, több mint 10 ezer hírlevél megy ki ( lehet, hogy nem jól emlékszem, de ezres nagyságrend ). Lehet, hogy te 2007. szeptember 16-án 10 és 12 között kerülnél sorra az 5 kupakoddal.
Különben nem értem miért nem lehet de oké én nem vitázom!! Ha itt mindannyian belennénk osztva akkor én igenis megvárnám a soromat és addigra gyűjtenék is kódokat!! És én ezért írtam azt hogy türelmesebbnek kéne lenni mindenkinek!
De ha nem háát nem!! Nem erőszak..... Csak így legalább esélye lett volna valamennyiünknek!! 
De ha nem háát nem!! Nem erőszak..... Csak így legalább esélye lett volna valamennyiünknek!! 
nos, az előző hozzászólásodhoz írtam a véleményem 

fradigy

laszlo
erts meg
nem lehet... ket oras periodusokat nem lehet.... marsnal fel lehetett valamennyire hisz ott 5-10-20 percekre kelett csak odafigyelni.
de ha valaki hozzajut 5 kodkoz, felkel 4kor hogy bekuldi... nem hiszem hogy megvarja h mikor jut neki 1 kis ido.
amugy meg aki nyer, annak rogton megeri ujabb pepsikbe belefektetni, hiszen mar biztositott a hattere.... es ha mar 2t nyert ujabbakba fog belefektetni. sztem ez logikus. en nem varom el senkitol h lealljon.
meg kell erteni bar aki tobb koddal indul, neha tobb eselye van. de alapbol ez szerencse kerdese....
erts meg
nem lehet... ket oras periodusokat nem lehet.... marsnal fel lehetett valamennyire hisz ott 5-10-20 percekre kelett csak odafigyelni.
de ha valaki hozzajut 5 kodkoz, felkel 4kor hogy bekuldi... nem hiszem hogy megvarja h mikor jut neki 1 kis ido.
amugy meg aki nyer, annak rogton megeri ujabb pepsikbe belefektetni, hiszen mar biztositott a hattere.... es ha mar 2t nyert ujabbakba fog belefektetni. sztem ez logikus. en nem varom el senkitol h lealljon.
meg kell erteni bar aki tobb koddal indul, neha tobb eselye van. de alapbol ez szerencse kerdese....
Aha értem!! Háát ez szerintem elkeserítő!! 

laszlo ez nem működik bár nagyon szép amit leírtál...
Az utóbbi napban volt olyan emberke aki leírta, hogy azt kell hazudni, hogy 100at akar beküldeni, közben pedig csak mondjuk van 3 kupakja, de igy nagyobb eséllyel küldi be ezzel a hazugsággal, mert egy jó pár fórumos akkor nem fogja beküldeni.
Szóval ez nem működik
Az utóbbi napban volt olyan emberke aki leírta, hogy azt kell hazudni, hogy 100at akar beküldeni, közben pedig csak mondjuk van 3 kupakja, de igy nagyobb eséllyel küldi be ezzel a hazugsággal, mert egy jó pár fórumos akkor nem fogja beküldeni.
Szóval ez nem működik
Ja és szerintem türelmesebbnek kéne lenni!! 

par honapja, melo miatt 1 masik irodahazban voltam, es ott csak pepsiautomata volt. ittam 1 lightot, szinte elhanytam magam, es megallapitottam, h lofasz, maradunk a kokanal.
....
ma mar szeretem a pepsit.
most fedeztem fel a light twistet, egesz finom. gyerekkoromban volt, h csak ZUPPot ittam, most ujra kiprobaltam. jo az. pepsi max ize furi a lightkola utan de eleg turheto. diszkos montendew is izlik. legjobb ahogy a tv fenyeben foszforeszkal. eddig meg csak a lightol estem ossze, azt sarga cukros vizkent tudom csak korbeirni. mutattam is a paromank a poharban, hogy nezd dragam mit pisiltem
szal
valamit valamiert

....
ma mar szeretem a pepsit.
most fedeztem fel a light twistet, egesz finom. gyerekkoromban volt, h csak ZUPPot ittam, most ujra kiprobaltam. jo az. pepsi max ize furi a lightkola utan de eleg turheto. diszkos montendew is izlik. legjobb ahogy a tv fenyeben foszforeszkal. eddig meg csak a lightol estem ossze, azt sarga cukros vizkent tudom csak korbeirni. mutattam is a paromank a poharban, hogy nezd dragam mit pisiltem
szal
valamit valamiert

Bocs hogy megint, elgezdem csak most értem ide a géphez és most jutottam az olvasás végére! Nekem csak az lenne a véleményem, hogy: Én részben igazat adok Paintnek, hiszen aki már nyert igazán átadhatná a terepet másnak is csak egy kicsit, de ha beosztjuk az időket akkor még nagyobb siker lenne és aki nyert már többet is szerintem ő is nyerhetne még, mert ha egy két órás szakaszban csak egy fórumos vagy kettő játszana már is megnőne az esély és akkor azoknak sem kéne leállni a küldözgetéssel aki már nyert, esetleg többet is. De ez csak az én véleményem. De aki 100ával viszi ki a kólákat a supermarketból és ha már ennyit költött rá és megnyerte akkor hagy vigye! Igaz már én is szeretnék nyerni legalább egyet mert nem vagyok telhetetlen. Én nem akarok közülünk senkit sem megsérteni, nem azétr írom! De aki 9 akár 10 telefont nyert- ilyen nem tom hogy van-e- az szerintem dugja fel, állítsa rezgő üzemmódba ás élvezze a hívásokat! De ezt csak viccnek szántam!
Szóval szerintem ha nem lennénk ilyen ellenségesek akkor talán aki akar nyerni az nyerhet , hiszen még hátra van bő egy hónap és én bízok benne. De szerintem, időket kéne kérni, hogy legalább ne rontsuk egymás esélyeit és aki 100at akar küldeni akkor küldjön csak egyedül a többi fórumos pedig ne és akkor neki és nekünk is lenne esélyünk nyerni a 5 kóddal is. Remélem érthető amit mondtam és mindenkitől bocsi!! 
Szóval szerintem ha nem lennénk ilyen ellenségesek akkor talán aki akar nyerni az nyerhet , hiszen még hátra van bő egy hónap és én bízok benne. De szerintem, időket kéne kérni, hogy legalább ne rontsuk egymás esélyeit és aki 100at akar küldeni akkor küldjön csak egyedül a többi fórumos pedig ne és akkor neki és nekünk is lenne esélyünk nyerni a 5 kóddal is. Remélem érthető amit mondtam és mindenkitől bocsi!! 
erka70 vettem az adást

Gratula neki!
Remélem, olvassa.
Remélem, olvassa.
a max is finom és a Pepsi light is. de szívem szerint a sima változatát szeretném a Pepsinek,de sajna ilyet nem találtam és persze a szőlőt is el tudnám képzelni,de nyereményest még azt sem láttam.
mármint telko-nak szólt az előző...
akár!! Sztem egyikünket sem zavar! 

Tomka János nagyon szereti ezt a márkát!! Most nyert egy Sony Ericsson W810i -t :-)
DA Vinci játék
http://www.telefor.hu/index_hu1.html
DA Vinci játék
http://www.telefor.hu/index_hu1.html
erka, akkor most felső nélkül mászkáljak?

Szerintem a pepsi max tök jó nincs édesítőize. Csak én kisvárosban lakom, és itt még nincs.