Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 238 / 9336 oldal |
Én is nyertem egy Focilabdát a Mogyival, 15-én töltöttem fel a blokkot, 17-én értesítettek. A megadott linken keresztül töltöttem fel a blokk fotóját és az adataimat.
Köszi.
" alt="
">
Nem tudtam, hogy azt jelenti a 24 órán belül.
Én teljesen abban a hitben voltam, hogy biztos másnap / következő munkanap.
" alt="
">
Nem tudtam, hogy azt jelenti a 24 órán belül.
Én teljesen abban a hitben voltam, hogy biztos másnap / következő munkanap.
Amikor azt írják 24órán belül, az egyébként azonnali automata e-mail választ jelent más játékoknál is, lehet hogy 2 perc, lehet hogy 2 óra, de max 24h.
A "hétfőnként" az azt jelenti, hogy az első munkanapon, nem automata, hanem manuálisan küldött értesítőt kapsz, szerintem ezt hidd el nekem
" alt="
">
A "hétfőnként" az azt jelenti, hogy az első munkanapon, nem automata, hanem manuálisan küldött értesítőt kapsz, szerintem ezt hidd el nekem
" alt="
">FlyGuy, köszönöm, de ezt tudom
" alt="
">, át szoktam futni a játékszabályzatokat.
Ezért is lepett meg, amikor a napi nyertességet rögtön kiírta, és ezért is érdekelne a heti nyertesség (tapasztalata).
" alt="
">, át szoktam futni a játékszabályzatokat.
Ezért is lepett meg, amikor a napi nyertességet rögtön kiírta, és ezért is érdekelne a heti nyertesség (tapasztalata).
pieceofluck
látom, nem adod fel ezt a Mogyi heti nyertes értesítést, de itt vagyok és segítek Neked
" alt="
">
GY.I.K.
"Mikor tudom meg, hogy nyertem-e?
A napi nyereményekről 24 órán belül értesítünk, a heti nyereményekről hétfőnként, a főnyereményről pedig a nyereményjáték vége után. Azon az e-mail címen fogunk keresni, amin beregisztrálsz ezen az oldalon."
Tehát HÉTFŐ
" alt="
">
látom, nem adod fel ezt a Mogyi heti nyertes értesítést, de itt vagyok és segítek Neked
" alt="
">
GY.I.K.
"Mikor tudom meg, hogy nyertem-e?
A napi nyereményekről 24 órán belül értesítünk, a heti nyereményekről hétfőnként, a főnyereményről pedig a nyereményjáték vége után. Azon az e-mail címen fogunk keresni, amin beregisztrálsz ezen az oldalon."
Tehát HÉTFŐ
" alt="
">
jojó
SEHOVA! kimérős/lédig nem játszik
" alt="
">
SEHOVA! kimérős/lédig nem játszik
" alt="
">30 dkg Mizo trappista sajt vásárlásom ,hova tölthetem ? 1 kg-os-hoz ?
Köszönöm a választ .
Köszönöm a választ .
Mogyi játéknál akkor hogy is vannak a heti nyeremények értesítései? Azonnal vagy csak a következő héten?
Köszi előre is.
Köszi előre is.
FlyGuy 2024-06-18 :: 12:55
Hát hogyne, be fogjuk írni
" alt="
">
mindent
" alt="
">
Napi nyereményeknél ugyanígy vaktölténnyel lövöldözöl, ha napi 1 db van és megnyerem 0:59-kor
" alt="
">
Hát hogyne, be fogjuk írni
" alt="
">
mindent
" alt="
">
Napi nyereményeknél ugyanígy vaktölténnyel lövöldözöl, ha napi 1 db van és megnyerem 0:59-kor
" alt="
">Vágási Feri 2024-06-18 :: 12:38
Ha valaki nyer nyerő időpontos főnyereményt (Screvo játékok, vagy most épp' a 2 db-os Mogyi, esetleg Shell) az legyen oly' kedves írja be azonnal, hogy azt követően mi már be lövöldözzünk vaktölténnyel a semmiért...
Feltéve, ha nem a játék után értesítik, hogy ő a Nyertes Zsuzsa...
Köszönöm!!!
Ha valaki nyer nyerő időpontos főnyereményt (Screvo játékok, vagy most épp' a 2 db-os Mogyi, esetleg Shell) az legyen oly' kedves írja be azonnal, hogy azt követően mi már be lövöldözzünk vaktölténnyel a semmiért...
Feltéve, ha nem a játék után értesítik, hogy ő a Nyertes Zsuzsa...
Köszönöm!!!
Kati57 2024-06-18 :: 14:46
Jim99
Nem csak akkor van rajta feltölthető kód, ha nem nyertél vele semmit? Nekem is kedvezménykupon meg terméknyeremény van rajta.
De mindjárt megnézem.
Jim99
Nem csak akkor van rajta feltölthető kód, ha nem nyertél vele semmit? Nekem is kedvezménykupon meg terméknyeremény van rajta.
De mindjárt megnézem.
Jim999 2024-06-18 :: 12:23
Hol van a sorsjegyen az EGYEDI KÓD, amit fel lehet tölteni a
https://nyeremenyjatek.spar.hu/focilaz#feltoltes
oldalon? Én nem találok rajtuk semmilyen kódot, csak a vonalkódot. (Az enyémekkel termékeket és kedvezményt lehet kapni.)
Hol van a sorsjegyen az EGYEDI KÓD, amit fel lehet tölteni a
https://nyeremenyjatek.spar.hu/focilaz#feltoltes
oldalon? Én nem találok rajtuk semmilyen kódot, csak a vonalkódot. (Az enyémekkel termékeket és kedvezményt lehet kapni.)
Aki még Omnia csomagot vár....most kaptam a tájékoztatást, hogy a poharakat a beszállító várhatóan jövő héten szállítja be a raktárba, ezt követően küldik a csomagot :-) juppppiiiii
sze
Köszönöm! És te a linken keresztül fel tudtad tölteni a blokkról a fotót és a szállítási címet?
Köszönöm! És te a linken keresztül fel tudtad tölteni a blokkról a fotót és a szállítási címet?
Tegnap reggel pontban 08:00-kor kaptam ertesitest a Mogyitol a heti nyertessegrol. (bekuldes 06.07)
(es rogton, meg ebben a percben kapatam toluk egy emlekeztetot: "A játékszabályaink alapján a kódfeltöltésedtől számítva 7 napod van bemutatni számunkra a nyugtád. ", bizom benne hogy eliras... es az ertesitestol szamitott 7 napom van)
(es rogton, meg ebben a percben kapatam toluk egy emlekeztetot: "A játékszabályaink alapján a kódfeltöltésedtől számítva 7 napod van bemutatni számunkra a nyugtád. ", bizom benne hogy eliras... es az ertesitestol szamitott 7 napom van)
Sziasztok Járt már valaki úgy, hogy mogyi játéknál a megadott linken keresztül nem tudom elküldeni a blokkot és az adatokat hitelesítésre? Most mi tévő legyek? A kapcsolatfelvételnél megadott email-re elküldtem, viszont azt nem biztos hogy el fogják fogadni :-(
Nekem tetszik a Mogyi játék, az is, hogy nyerőidőpontos minden nyeremény, még a fődíj is, de csak utólag, a játék végét követően tudjuk meg.
Csak kíváncsi lennék, hogy a heti nyertességnél mi a tapasztalat az értesítést illetően.
A szabályzatot én is úgy értelmeztem, hogy napiból maximum hármat, hetiből maximum egyet lehet nyerni. De az egyik miért zárná ki a másikat? Aki napit nyert, miért ne nyerhetne hetit, vagy fordítva?
De lehet írni nekik, és rákérdezni.
Ami magát a játékot illeti, a felülete a legutóbbi Duracell játékra emlékeztet.
Csak kíváncsi lennék, hogy a heti nyertességnél mi a tapasztalat az értesítést illetően.
A szabályzatot én is úgy értelmeztem, hogy napiból maximum hármat, hetiből maximum egyet lehet nyerni. De az egyik miért zárná ki a másikat? Aki napit nyert, miért ne nyerhetne hetit, vagy fordítva?
De lehet írni nekik, és rákérdezni.
Ami magát a játékot illeti, a felülete a legutóbbi Duracell játékra emlékeztet.
391 db nyereményt egy 61 napos játéknál (átlag 6/nap) nem nevezném borzasztóan soknak.
Ráadásdul olyan termékekkel, amiket sokan esznek, vesznek és jó a reklámja: vagyis sokan játszanak.
Ráadásdul olyan termékekkel, amiket sokan esznek, vesznek és jó a reklámja: vagyis sokan játszanak.
Mogyi amúgy is furcsa nekem. A játékszabály szerint egy játékos nyerhet 3 napi nyereményt, egy hetit (23 db/hét) és a fődíjat. Már ha jól értelmezem. Ezzel szemben a nyerteslistán mintha mindenki csak egyszer szerepelne és aki már nyert hetit, az nem nyerhet napit és fordítva. Elég sok kódot feltöltöttem, egy napit nyertem az elején, azóta semmi. Vajon a főnyereményt is csak olyan nyerheti aki még előtte nem nyert semmit? Persze lehet hogy csak így hozta a szerencse de mivel sok heti nyeremény van, furcsa hogy senkinek sem sikerül mindkettőt megnyerni.
Mogyi játéknál a heti nyertességről mikor értesítenek?
Rögtön vagy csak a következő héten?
/A napit tudom, hogy rögtön kiírja./
Köszönöm előre is.
" alt="
">
Rögtön vagy csak a következő héten?
/A napit tudom, hogy rögtön kiírja./
Köszönöm előre is.
" alt="
">