Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 238 / 609 oldal |
bcbgirl megy mail
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Sziasztok!
Az egeres nyomtatós kérdésnél elakadtam! Tudna valaki segíteni?
Az egeres nyomtatós kérdésnél elakadtam! Tudna valaki segíteni?
Szerintem mindenkinek (hacsak genetikai rendellenessége nincs) adatott egy adag ész, azután hogyan fejleszti és mire használja az már először a környezete hatásától, azután idősebb korban csak önmagától függ. Ha jól gazdálkodik vele és növeli és nem szugerálja magába, hogy "én nem tudok semmit, én nem boldogulok, nekem semmi sem sikerül" akkor nincs semmi baj!

köszi stendhal! akkor most hol is játsszák...a viasaton, vagy a coll tv-én?! nekem is a viasat rémlik! de lehet, hogy mindekettötöknek igaza van!
amúgy köszi nócy!! 

Én a viasaton szoktam látni reggelente.
Jól emlékszel. Megy az egyik csatornán. Talán a Cool-on. De nem biztos.
egyáltalán nem vagy buta csillag33!
akkor benned azért maradt meg annyira! néztem és szerettem azt a sorozatot, csak már olyan régen volt
bár múltkor mintha láttam volna valahol egy részt belőle...vagy lehet, hogy rosszul emlékszem?!
bár múltkor mintha láttam volna valahol egy részt belőle...vagy lehet, hogy rosszul emlékszem?!
Hozzáteszem, Én is Hajnalka, barna vagyok, de azért nem buta. 

De ez legalább annyira nem jelent semmit, mint hogy kinek milyen színű a haja.
Igen dorati. A Lajos felesége vlt.
Pedig legendás mondat volt. És mivel Én is Hajnalka vagyok, abban az időben hallottam eleget.
Hogy én is bekapcsolódjak, csillag én úgy emlékszem, hogy Hajnalka a másik hölgy volt barna és butuska! 

öszintén szólva annyira már nem emlékszem rá....csak arra a szövegre, hogy: "eddig, eddig , eddig vagyok"

Tényleg!!!!!!!!
Nócy. Na, és emlékszel arra a bizonyos mondatra???
Hajnalka te ezt nem tudhatod!
Hajnalka te ezt nem tudhatod!
Vagyok vagyok. Csak ez a haj dolog. Mindent elmondtatok már Doratival ami lényeges. (Azazhogy: az ész a fontos nem a haj. És főleg nem a hajszín.) 

emlékszem még a familia kft-ére...jó kis sorozat volt