Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 238 / 393 oldal |
Dov ajándék. http://www.dove.hu/index.php?pid=5&sid=32
Győr Plazában is kaphattok még SonyEricsson koncertjegyet, a győri Dobrády Ákosra, vagy a pesti Omegára is. (múlt héten 4et adtak 1 tel-hoz)
Még van ajándék Omega koncert jegy a Westendben a Sony Ericcson üzletben. Akinek van ilyen tipusú telefonja / akár használhatatlan is / kap 2 ajándékjegyet. A telefont vinni kell.
Kint vagyok a Millenáris Parkban, ahol Szélessávú napot tartanak sok-sok nyereményt lehet kapni. Van toto, én már nyertem is!
bimbit
igen, kb. 60%-a megjött a rendelt dolgoknak és nekem nagyon tetszik az oldal
igen, kb. 60%-a megjött a rendelt dolgoknak és nekem nagyon tetszik az oldal
20 db papírkép ingyen a www.digifotolab.hu oldalon!
Sziasztok!
Ti tudtok rendelni az "ingyencuccok info"-ról?
Ti tudtok rendelni az "ingyencuccok info"-ról?
http://www.pedigree.hu/
ingyenes Pedigree termékek, ajándékok kölyökkutyusok számára
Gazdik regisztrációra fel !!!
ingyenes Pedigree termékek, ajándékok kölyökkutyusok számára
Gazdik regisztrációra fel !!!

Téka kódolatlan hétvége május 19-21.
Hosszú hétvégénken három filmet nézhetsz meg ingyen a T-Online jóvoltából! Kattints a Téka kódolatlan oldalra, töltsd ki rövid regisztrációs lapunkat, és már nézheted is a három remek film valamelyikét, INGYEN!
Jó szórakozást!
http://teka.t-online.hu/
Hosszú hétvégénken három filmet nézhetsz meg ingyen a T-Online jóvoltából! Kattints a Téka kódolatlan oldalra, töltsd ki rövid regisztrációs lapunkat, és már nézheted is a három remek film valamelyikét, INGYEN!
Jó szórakozást!
http://teka.t-online.hu/
Szeretném megköszönni Valakinek, aki anno beírta, hogy ingyen be lehet menni iskolás csoportoknak az MTV épületébe! Óriási örömet szerzett ezzel ma délelőtt 45 vidéki kisdiáknak! Nagyon köszönik!!! (én továbbítottam ezt a lehetőséget pedagógus Édesanyám felé)
nincs időm visszaolvasni, volt-e már, csak gyorsan beírom:
PallMall-hez klassz ezüst színű viharöngyújtót adnak ajándékba, hozzá van csomagolva.
PallMall-hez klassz ezüst színű viharöngyújtót adnak ajándékba, hozzá van csomagolva.
www.pottyos.hu
árunk a Művészetek Palotája elé!
Papák, mamák, nagypapák, nagymamák, nővérkék, bátyuskák és mindenki más! Hozzátok a gyermekeket május 28-án a Művészetek Palotája elé, ahol rengeteg játék és program vár mindenkit. Természetesen Óriás Pöttyös Túró Rudi is jut a gyermekeknek, hiszen 10.000 darabot osztunk szét, hogy még jobb legyen a nap!
A programok délelőtt 11 órakor kezdődnek és egészen este 18 óráig tartanak.
árunk a Művészetek Palotája elé!
Papák, mamák, nagypapák, nagymamák, nővérkék, bátyuskák és mindenki más! Hozzátok a gyermekeket május 28-án a Művészetek Palotája elé, ahol rengeteg játék és program vár mindenkit. Természetesen Óriás Pöttyös Túró Rudi is jut a gyermekeknek, hiszen 10.000 darabot osztunk szét, hogy még jobb legyen a nap!
A programok délelőtt 11 órakor kezdődnek és egészen este 18 óráig tartanak.
Bertolli margarinhoz ajándék paradicsomszósz van csomagolva. Én Tescoban vettem.
www.coopstar.hu
( mágneses pontgyűjtő kártya)
( mágneses pontgyűjtő kártya)
Sziasztok!
Van pár május 31-ig beváltható dm kedvezmények világa kuponom, válaszborítékért szívesen odaadom
Nivea narancsbőr elleni krém -500 Ft
s-he körömlakk -200 Ft
Helia-D szemránckrém -600 Ft
scholl lábfrissítő spray -300 Ft
Calgonit tabletta 100 db-os -500 Ft
Zewa 3 rétegű WC-papír -200 Ft
Aquafresh 3 különálló fejes fogkefe -200 Ft
Sanex tusfürdő -250 Ft
Van pár május 31-ig beváltható dm kedvezmények világa kuponom, válaszborítékért szívesen odaadom
Nivea narancsbőr elleni krém -500 Ft
s-he körömlakk -200 Ft
Helia-D szemránckrém -600 Ft
scholl lábfrissítő spray -300 Ft
Calgonit tabletta 100 db-os -500 Ft
Zewa 3 rétegű WC-papír -200 Ft
Aquafresh 3 különálló fejes fogkefe -200 Ft
Sanex tusfürdő -250 Ft
A Fogarasi Tescoban két Medve sajthoz egy kulcstartó van csomagolva.
van két 15 % kedvezményre jogosító könyvutalványoma miskolci Plázában lévő Alexandra könyvesboltban. Értékhatártól, dbszámtól függetlenül lehet beváltani, a színházjegy hátulján van ez az akció. Akciós könyvekre nem érvényes. Ha valakit érdekel, miskolci, írjon, odaadom. (Nekem is marad még.)
de kár hogy párom nincs már szegeden 

2 db knorr telis tele leveshez ajándékba adnak egy vászon bevásárlószatyrot a szegedi nagyáruházban a coop-ban.
azt nem tom. ,de szerintem nem!