Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 238 / 303 oldal |
Sziasztok! Ha megveszem a madárijesztőt az hány játékra jó? Csak arra az egyre?
Ha belépsz a békás játékra jobb oldalt lent van a shop.Ott lehet venni 2 bubzért.
Sziasztok!
A békás játékhoz hogy és hol lehet megvenni a madárijesztőt?
Vagy milyen feltételei vannak?
Köszi
A békás játékhoz hogy és hol lehet megvenni a madárijesztőt?
Vagy milyen feltételei vannak?
Köszi
Annipanni, meghívó ment. 

Eddig 3x volt ilyen, tehát nem általános
Csak idegesító 
Csak idegesító 
Hát, akkor nem tudom, hogy mi lehet a baj. Én sokáig a kötélre voltam mérges, mert azt hittem, hogy bármilyen magassságig használhatom, s aztán a fórumot olvasgatva fedeztem fel, hogy ez nem így van.
A jégkockával, hogy mi lehet nem tudom. Lehet csak hiba, de azért remélem nem állandósul ez.
Sok Bubz-ot
A jégkockával, hogy mi lehet nem tudom. Lehet csak hiba, de azért remélem nem állandósul ez.
Sok Bubz-ot

Nem, ez fagyasztás után 5-6 mp-cel volt. Tudom, hogy fél perc a határidő.
Ha jól tudom, csak 30 másodpercig fagyasztja meg a jégkocka a vizet. Lehet, hogy már eltelt, amikor visszaestél, mert akkor sajna megfullad a békád.
Nekem a jégkockával van problémám: ahhoz képest, hogy megfagyasztja a vizet, és simán beleesek 

Nekem magától kirakja a madárijesztőt,és sosem kap el a madár.Nem tudom mi lehet nálad.Ott volt a pályán,láttad?
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Megvettem a madárijesztőt a békás játékban, mégis elkapott a 7. pályán az a ronda madár. Kellett volna valamit csinálnom? Én azt hittem automatikusan műxik.
Kérdésem lenne.
Megvettem a madárijesztőt a békás játékban, mégis elkapott a 7. pályán az a ronda madár. Kellett volna valamit csinálnom? Én azt hittem automatikusan műxik.
Igen, plüssnyuszi is volt... A békával együtt léptek le. 

Én a belépésem óta (kerek 23 napja) nem láttam még békát.
A halacskára hajtottam idáig, de nem akart összejönni....
Nyuszi is szokott egyébként lenni? (mármint plüss)
A halacskára hajtottam idáig, de nem akart összejönni....
Nyuszi is szokott egyébként lenni? (mármint plüss)
Hát nagyon remélem, hogy így lesz... De mondjuk a béka meg már vagy 2 hete nincs a vitrinben. 

Pancsabi!
nekem is küldenél meghívót?
köszi
nekem is küldenél meghívót?
köszi
Annalotti!
gyűjtsd még, vissza fognak kerülni a plüssök, van amikor alig van valami a vitrinben, de 1-2 napon belül visszateszik őket.
gyűjtsd még, vissza fognak kerülni a plüssök, van amikor alig van valami a vitrinben, de 1-2 napon belül visszateszik őket.
Mit szóltok hozzá, h eltűntek a plüssök a vitrinből? Én direkt azért vettem a PP-ket, mert az ördögre akartam licitálni... már majdnem 23 Bubzom volt...

Szívesen.
Köszi,mindjárt regizek

Ha minden igaz, az alátok regiztek után, kaptok valamennyi jutalom E-t.