Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 238 / 2049 oldal |
Meg egy két pótnyertesség is befigyelt a belvitánál .. hozzánk is. Nem kell beírni... Én nem várom el. Rendeződjenek is a nyertesek, a csalók levesbe, a nem csalók a nyertes listákra. Te hol leszel Editkém?
EZAZ és a többi kamuneveid
Elhúznál innen örökre, vagy segítsünk lendületet adni?
" alt="
">
Elhúznál innen örökre, vagy segítsünk lendületet adni?
" alt="
">Nincs mit csodálkozni,besokalt a progressiv.Az elmúlt hónap történései átrendezi a nyereseket névsorát az új játékoknál! Ja és figyelik is a fórumot.Így az álnéven beirogatók is ismerősök már nekik!
Meglehet köszönni Paintball és társainak!👌👌👌
Nem véletlen hogy senki nem írja be! A bumeráng visszavágott!!🤣🤣🤣
Meglehet köszönni Paintball és társainak!👌👌👌
Nem véletlen hogy senki nem írja be! A bumeráng visszavágott!!🤣🤣🤣
xvx!
Igen ezt írták nekem is. Erre a levélre válaszolva írtam le részletesen mindent nekik . Tuti hogy a szerverük nem bírja a sok adatot fogadni de persze csinálni se fognak semmit sztem😔😔 de ne legyen igazam.
Igen ezt írták nekem is. Erre a levélre válaszolva írtam le részletesen mindent nekik . Tuti hogy a szerverük nem bírja a sok adatot fogadni de persze csinálni se fognak semmit sztem😔😔 de ne legyen igazam.
Ezt írták vissza. Pedig kepernyofotot is küldtem és leirtam, h mi a gond tegnap
Kedves Játékos!
A rendszert ellenőriztük és a pályázatok feltöltése zavartalanul működik.
Az Ön által jelzett probléma azóta is fenn áll? Amennyiben igen, úgy kérjük részletesen írja le, hogy mikor, milyen program használatával mit tapasztalt, hogy az esetet kivizsgálhassuk.
Köszönettel,
a Milka csapata
Kedves Játékos!
A rendszert ellenőriztük és a pályázatok feltöltése zavartalanul működik.
Az Ön által jelzett probléma azóta is fenn áll? Amennyiben igen, úgy kérjük részletesen írja le, hogy mikor, milyen program használatával mit tapasztalt, hogy az esetet kivizsgálhassuk.
Köszönettel,
a Milka csapata
Rita21:köszi
" alt="
">
" alt="
">törpi! Én írtam ma válaszoltak vissza. Kerték írjam le mit tapasztalok milyen böngészőből próbálom tölteni . Én most részletesen leírtam nekik mindent illetve hogy ez napközben és éjszaka is szinte folyamatos. Akár telefonon akár asztali gépnél vagy laptop on. Tuti hogy a szerverük nem bírja ezt a sok adatmennyiséget és az lesz a bibi. A korábbi coop játékuknal is pont ez volt a hiba ill a belvita nál szintén találkoztam jópár szor ezzel a hibával . Remélem kijavítják bármi is ez mert így nem tudja akkor tölteni az ember a pályázatát amikor akarja 😔😔
Akinek szintén nem működik időnként a Lidl Milka írjon nekik mert nekem azt válaszolták kivizsgálják.... Őszintén ha valaki nyer értesítést kap,így azt sem tudni nyert-e. Nincs fent nyerteslista így az alapján sem tudni. Ha újra küldenénk,akkor többszöri próbálkozásnak tűnne. Sorolhatnám,de a lényegen nem változtat
Utólsó nap és az Oikost nem tudom feltölteni :-(
Nem is bánom, hogy nem kapom meg a nyereményt, mert számomra egyik nyeremény sem "használható"
De lehettek volna rugalmasabbak a beküldési határidő tekintetében. Elfogadtam a játékszabályzatot. Így jártam.
De lehettek volna rugalmasabbak a beküldési határidő tekintetében. Elfogadtam a játékszabályzatot. Így jártam.
Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben az eredeti blokkot nem
küldik, illetve mutatják be a Játékosok fődíj vagy heti, vagy napi díj nyerése esetén,
továbbá a hibás AP kódot vagy nem valós adatokat beküldő Játékosokat időszakosan
vagy véglegesen kizárja a Játékból. A beküldött AP kódok, illetve eredeti blokkok
elfogadhatóságával kapcsolatban, vagy bármely más felmerülő vitás esetben a Szervező
döntése az irányadó. ennyit erről
küldik, illetve mutatják be a Játékosok fődíj vagy heti, vagy napi díj nyerése esetén,
továbbá a hibás AP kódot vagy nem valós adatokat beküldő Játékosokat időszakosan
vagy véglegesen kizárja a Játékból. A beküldött AP kódok, illetve eredeti blokkok
elfogadhatóságával kapcsolatban, vagy bármely más felmerülő vitás esetben a Szervező
döntése az irányadó. ennyit erről
Ha már szóba került a Duplo...
2021.11.15-én jött az értesítés, hogy én vagyok a 6. heti nyertes, küldjem a blokkot 5 napon belül postán.
Nem sokkal később megírtam nekik, hogy 26-ig külföldön vagyok, nem tudom poztázni a blokkot.
Válaszukban megköszönték a tájékoztatást, én meg buktam a nyereményt.
2021.11.15-én jött az értesítés, hogy én vagyok a 6. heti nyertes, küldjem a blokkot 5 napon belül postán.
Nem sokkal később megírtam nekik, hogy 26-ig külföldön vagyok, nem tudom poztázni a blokkot.
Válaszukban megköszönték a tájékoztatást, én meg buktam a nyereményt.
mindig elfelejtem 2021 Magyarország..
mindenki ért :
- a gyerekneveléshez
- a focihoz
- a politikához
- a vírushoz
- a buszvezetéshez
-a kereskedelemhez.
mindenki ért :
- a gyerekneveléshez
- a focihoz
- a politikához
- a vírushoz
- a buszvezetéshez
-a kereskedelemhez.
Az előző programmal van gond. Nem lehet ezen a világon hinni senkinek, hát még egy valós készlet infonak egy honlapon.
" alt="
">
" alt="
">SI: meg kell csinálni akkor azt a programot, szemmel láthatólag gond van vele. Én még nem jártam így. Nem is szeretnék.
Egyértelmű.hogy nem teljesítették a második értessítéssel vállalt kötelezettségüket Hívd fel őket és mond meg -nem feljelented Őket hanem beadvánnyal fordulsz aGVH hoz vizsgálják meg ,hogy ez az eljárás nem e tisztességtelen poaci eljárás tehát te ne állítsd,hogy az kérd a vizsgálatát
Dinus 73
Sajnálak de nem vagyok meglepődve Ezek csaltak el 2 Mercedest Senki nem lett sgbe rúgva, Jellemtelen pofátlan banda. Írd meg a Gazdasági Versenyhivatalnak Tudom,hogy nem vigasz Én nyertem a Tesco utazásnál egy egyszerű kérdőív kitöltéssel 2 főre szóló 2 éjszakás félpanziós vouchert a Badacsonytomaji 4 csillagos Bovinóba Hónapok múlva vettem észre mégis ideadták
Sajnálak de nem vagyok meglepődve Ezek csaltak el 2 Mercedest Senki nem lett sgbe rúgva, Jellemtelen pofátlan banda. Írd meg a Gazdasági Versenyhivatalnak Tudom,hogy nem vigasz Én nyertem a Tesco utazásnál egy egyszerű kérdőív kitöltéssel 2 főre szóló 2 éjszakás félpanziós vouchert a Badacsonytomaji 4 csillagos Bovinóba Hónapok múlva vettem észre mégis ideadták
Láttad te mennyi termékből áll az árukészletük? Óriási a kínálat, nem gondolnám, hogy pont az a 3 dolog kellett épp akkor valakinek, amikor nekem. Se sláger termék nem volt, se akciós. Ráadásul én már kinéztem mit szeretnék, annyira mentem vissza a kosártól, míg a következőre rákattintottam.
K...a sokat szoktam rendelni különböző webáruházakból, ilyen szökőévben egyszer fordul elő velem, szóval nem gondolnám, hogy megugorhatatlan egy ilyen program elkészítése.
K...a sokat szoktam rendelni különböző webáruházakból, ilyen szökőévben egyszer fordul elő velem, szóval nem gondolnám, hogy megugorhatatlan egy ilyen program elkészítése.
S.I. faktor... de az elő fordulhat, hogy a "virtuális" s a valós/kézzelfogható készlet el tér ??
Az, hogy ki is fizetted, és nincs a termék na az a gáz... (én még így nem jártam) egy jó rendszert ki kell dolgozni nekik, és eladni mint programot, lehet pénzt is lehet vele keresni.