Sikerült másfél óra alatt az OTP-nél elintézni egy szerződés módosítást.
Találtam egy "csokinyerő" csoki papírt.
Most gumicsizmába bújok és megyek árkot takarítani. A szomszédok által össze nem gyüjtött levelek nálunk dugították el az átfolyót. Milyen jó annak, aki kertes házban lakik.
Vagy ezek nem ebbe a topicba valók?

novake
Lehet, hogy ez a büfé nyáron nem igazán üzemelt. most töltötték föl friss áruval.
Kellemes meglepetésként ért, hogy az egyik kis egyetemi büfében játszós csomagolású termékek kaphatók: nyerőperces csokik, Coca-cola light...

Általában az a tapasztalatom, hogy a kisebb helyek egy "kicsit" le vannak késve a játékok indulásához képest.
Megérkezett a Nestlétől az elveszett óriás Nesquik úszógumi pótlása!
Nekem is egyre többször ad +játékot.
+4 ill. +2 tipp az ingyenlottón.
Most adtam le a fotexes lottótippeket, és 2x2 és 2x3 bónuszt kaptam

flori
Kivétel erősíti a szabályt.
Boszika
Most olvasgatom az eddigi hozzászólásokat.
Én szívesen elküldöm Nektek az egyik strandfotelünket, ha megírod a címed az e-mail címemre.
Változó.
Én elég korán kelek, csak nem mindegy, hogy otthon is leülök a géphez, vagy nem...

Igen. A többiek inkább baglyok.

sada!
Gratula!

Egyébként azt hiszem csak ketten vagyunk koránkelők. Már túl vagyok a "kötelező" játékaimon.
Nekem is 4-esem volt az ingyenlottón!

ertoka: a lutri fizet, eddig legalabbis, a toplista allasa is frissul es valodi, a kifizetett nyeremenyek meg vagy osregi vagy nem tudom mi van vele. A nyernifogsz az, ami honapok ota nem fizet (marcius koruli nyeremenyeket mar nem), aztan le is allitottak a jatekot es igergetnek hogy az eddigieket fizetik de hozzam meg nem ertek el. Ok eleve gyanusak, mar tavaly is levontak az adot de nem adtak igazolast a bevetelrol, szoval vszinu "lenyultak" a 40%-ot.
levi, ne akadj ki ilyen gyorsan senkire.

Sada! Hát előző felszólalónknak (anoni...) sikerült engem is kiakasztania egy másik lapon. Egyébként + vagyok.
levi
Ne legyél már ilyen negatív! Örülj a mának és akkor bosszankodj, ha már tudod, hogy van miért!

Én nem tudok önfeledten örülni a Fotexnet újdonságainak, mert utána általában negatív dolog is jön. pl. biztos emlékeztek azt hiszem júniusban napokig 6* lehetett játszani, utána lenullázta a folyószámlát. Furfangosak a fiúk.

999 forint az ingyenlottón és 2*9! Ez jó nap volt!
Fotexnet hírlevél:
Nagy orommel ertesitunk, hogy 2003. szeptember 2-tol immaron videkre is ingyen kiszallitjuk 5000 Ft-os ertekhatar feletti megrendelesedet*. Raadasul mostmar meg kenyelmesebben kivalaszthatod a szamodra legmegfelelobb szallitasi idopontot, hiszen szeptembertol mar harom idoszakban kerheted csomagodat az alabbiak szerint:
1. idosav: 8-12 ora
2. idosav: 12-18 ora
3. idosav: 18-21 ora
Végre egy jó hír!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások