Nyertesek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 240 / 3016 oldal |
Reál-Prigless tál. Szerintem borzasztó!
activia napi (tegnapi feltöltéssel).
Reál pringlessel egy mez. Futár hozta
Reál-Pringlessel egy tál..
Reál-Pringlessel egy tál..
Spar-Knorr JBL Füllhalgató idei első nyeremény😉
Actívia napi 😊
Nekem is activia napi
" alt="
">
" alt="
">Most jött email értesítés Activia napi nyertességről.
Nem tudom melyik napi, mert csak apa kódot adtak meg egyenlőre. Örülök, hogy a kevés sikeres feltöltésből nyeremény is lett. 😊
Nem tudom melyik napi, mert csak apa kódot adtak meg egyenlőre. Örülök, hogy a kevés sikeres feltöltésből nyeremény is lett. 😊
Még év végéről becsúszott két nyeremény eheti értesítéssel:
- HIPP decemberi kvízjátékán kisorsoltak havi győztesnek (már anyáztam, hogy az adventi naptár játékukon sose nyerek, erre ha azon nem is, legalább a havi kvízen igen
" alt="
">), hipergyorsak voltak, kedd esti értesítést követően szerda délelőtt személyesen házhoz hozta a csomagot a cég egyik dolgozója, kb. 20 eFt értékben mindenféle Hipp Babysanft fürdetőkkel és krémekkel, ilyenekre se kell költenünk egy darabig...
- Elevit Complex adventi naptár játékán a 10 nyertes egyike lettem (tegnap délután értesítettek emailben), 3 doboz általam választott Elevit vitamin+cumisüveg+"fontos lépések" kártyacsomag a nyeremény
" alt="
">
- HIPP decemberi kvízjátékán kisorsoltak havi győztesnek (már anyáztam, hogy az adventi naptár játékukon sose nyerek, erre ha azon nem is, legalább a havi kvízen igen
" alt="
">), hipergyorsak voltak, kedd esti értesítést követően szerda délelőtt személyesen házhoz hozta a csomagot a cég egyik dolgozója, kb. 20 eFt értékben mindenféle Hipp Babysanft fürdetőkkel és krémekkel, ilyenekre se kell költenünk egy darabig...
- Elevit Complex adventi naptár játékán a 10 nyertes egyike lettem (tegnap délután értesítettek emailben), 3 doboz általam választott Elevit vitamin+cumisüveg+"fontos lépések" kártyacsomag a nyeremény
" alt="
">Takarék Nyereménybetét:
https://takarekbank.hu/files/17/79426.pdf
https://takarekbank.hu/files/17/79426.pdf
https://nagymozikviz.hu/
A Goldenburg ma küldött E-mail-t. Az üzenet a promócióknál landolt.
Auchan - Henkel vegyiáru játék
Mosógép
Nemrég jött e-mail.
Mosógép
Nemrég jött e-mail.
Magyar termék fődíj:
Kollár Józsefné.
Bringa:
Feketéné Zsivolecz Judit
Kollár Józsefné.
Bringa:
Feketéné Zsivolecz Judit
kulcspatikak.hu (december):
Gályász Tamás
László Istvánné
Vastagné Nagy Ibolya
Gályász Tamás
László Istvánné
Vastagné Nagy Ibolya
nlc - Viasat:
Nagy Sándorné, Budapest (1 db Apple iPad 8 tablet)
Nagy Sándorné, Budapest (1 db Apple iPad 8 tablet)
Auchan tèli gumi vàsàrlàssal 100eft .email jött🥰
CBA ŐSZ - 5.000 Ft-os utalvány.
A nagyfiam nyerte csak nem nézte az sms-eit... Ma ☎ áltak, hogy ugyan méltóztasson már elküldeni a blokkot... Persze a ☎ t se' akarta felvenni, mert rejtett számról hívták...
A nagyfiam nyerte csak nem nézte az sms-eit... Ma ☎ áltak, hogy ugyan méltóztasson már elküldeni a blokkot... Persze a ☎ t se' akarta felvenni, mert rejtett számról hívták...
Nivea ajándékcsomag, mert a Nivea Clubban decemberben bekerültem a 10 legtöbb pontot gyűjtők közé! Most jött email. 🤩