Megvolt a 100 azon a héten. Szerintem kivették azokat, akiknek érvénytelen volt a pályázatuk, és a pótnyertesek függőben lehetnek még.
Polyák Csaba - megakadt a "lemez". Lehet, hogy apa, fia, nagypapa, dédpapa különböző címmel regizve.
1-heti Activía nyerteseknél 2 nyertes hiányzik és Polyák Csaba többszörös nyertes ?

" alt="

">
Curver push szemetest nem látott valaki valahol?Már a Curver webshopjában sem látok.Megszüntették volna a gyártását?

" alt="

">
Egyszerűsödik a gázkészülékek cseréje:
http://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/koziga
zgatasi-allamtitkar/hirek/februartol-egyszerubb-a-ga
zkeszulekek-csereje
Hát ezt nehezen tudom elhinni.
De annak örülök, hogy ti jól éreztétek magatokat.
kanen, szomorú amikről írtál. Tavaly nyáron a zalakarosi Aphrodite Hotelben töltöttünk el pár napot. Csodálatos volt minden, a szoba, a wellness részleg, az ételek mennyisége és minősége is osztályon felüli. A személyzet udvarias, kedves, előzékeny volt. Ez nem csak az én véleményem, hanem a többi vendég is ezt tapasztalhatta.
Hat arra se járt ellenőr..
"Hat és fél órán át villamosozott egy halott a 17-es villamoson"

" alt="

">
Szegény.

" alt="

">
Miskolcon keresünk albérletet, tudna valaki segíteni aki Miskolcon lakik?
(Ezt most megosztom Veletek, azt hiszem megtaláltam a következő álmaim állását... makett testrészeket fogok festegetni...

" alt="

"> ...és naon örülök, és úgy várom már... )
Ezért nem kell az önéletrajzba beírni a pontos születési dátumot, max. csak a kort, illetve a pontos címet sem... max. a város...
(ezt arra írtam h. visszaéltek az adatokkal pár hozzászólással lejjebb... )
NyertesEtke!
Nem hívnak már.Most hogy megírtam mindegyik e-mail címről a születési dátumot(helyet én sem),szinte azonnal visszajeleztek,hogy rendben van és 60 napon belül postáznak.
Esetleg a cipőméretem?

" alt="

">
Miért nem tudtak eleve küldeni egy automatikus e-mailt,amiben ezeket kérik?!
Akkor engem hívhatnak még egyszer, mert azt elfelejtették megkérdezni

" alt="

">
trendy: nem csak születési dátum, szül.-i hely is kell nekik
Köszi,akkor a születési dátumot elküldöm még,ha ennyi bajuk volt.
Én csak a képeket küldtem be, címet, születési dátumot nem, a hívás után küldték a megerősítő emailt, hogy 60 napon belül küldik a sálat

" alt="

">
Igen?De miért kapcsolt szét?Meg miért hívnak,mikor beküldtem e-mailben amit kértek?
Trendi! Erről a számról hívott engem tegnap az Actimeles hölgy.

" alt="

">
Valakit nem hívogatott mostanában ez a szám:0620/581-0868?
Annyit derítettem ki csak róla,hogy Telekom-hoz tartozik.Amint felveszem,szétkapcsol és napjában többször hív mindenféle telefonunkon.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások