Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 240 / 284 oldal |
Én nem utállak de az szem félre értettél, másoknak esetleg önzetlenűl segíteni nehéz igaz. Az egészben csak a mágnes fontos ami miatt volt is már vitánk. Postázom, és ingyen tiéd. Már nem akarok Fundangózni, mert elfogyott az a póló ami nekem tetszett. Ma jártam a mammutban, és a westendben.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Paint!
Én örülök, hogy itt vagy a fórumon, hidd el!
Én örülök, hogy itt vagy a fórumon, hidd el!
fog mia, meg lesz neked is, higgy benne és gyűjts!

A vitának, veszekedésnek itt tényleg nincs helye. össze kellene tartanunk
Mindenkinek jár a gratula, aki szerencsés, de tényleg emberi határok mellett....
Bárcsak nekem is gratulálhatnátok.... Én 1 db-nak is nagyon örülnék. Nem vagyok telhetetlen. De mégsem sikerül...
Mindenkinek jár a gratula, aki szerencsés, de tényleg emberi határok mellett....
Bárcsak nekem is gratulálhatnátok.... Én 1 db-nak is nagyon örülnék. Nem vagyok telhetetlen. De mégsem sikerül...
Paint: puszillak. Nem állok le és erről nem akarok többet vitázni. Holnap talizunk vagy utálsz már és elmarad? 

Hát látszik, hogy nem most kezted Paint. Ezért is bírlak!

ildicc: köszönöm.
Bocs, hogy nem soroltalak fel. 
Bocs, hogy nem soroltalak fel. 
Szerintem akkor is volt aki nagyobbat szakított amikor én a tv-ben domborítottam. Már milyen rég volt.... 2002-ben.
mia délelőtt nem játszottam, szerintem most délután nyertem. 18 kódot küldtem.
sada: az ifjúságnak is jó lesz, meg szerintem fülbevalónak is kiváló.
Újabban az extrém a divat. 
sada: az ifjúságnak is jó lesz, meg szerintem fülbevalónak is kiváló.
Újabban az extrém a divat. 
Rea, én igazán őszintén gratuláltam! 

Tudjátok most kissé rossz napom van, mert itt üvöltözött egész délután egy szomszéd. De úgy érzem ez a fórum nem őszinte. Rea gratulái is azért mentek mert a veszekedést akartátok elnyomni. Pedig ő az egyik akire célzást tettünk ugyan már álljon le egy kicsit pár napot, igaz ne rögtön.
OKÉ
várd meg, amíg eltávozik belőle a szénsav 

hú én meg iszom itt a pepsit és annyit buborékolok tőle

Nekem is! Hisz már akkor reklámoztad a tv-ben ezt a hobbit, mikor mi még csak kezdők voltunk.
V. rosszul emlékszem?
V. rosszul emlékszem?
8.00-10.00-ig nincs fent a mai nyertes. Az te lehetsz, Rea?
nekem is, Paint. 

Paint, nekem is pl

Hát eléggé elkanyrodtunk a lényegtől. föző. gabi ugyan kinek hiányoznék?
Rea,
tényleg, ma délután mennyi kódot küldtél el? Gondolom ez nem olyan indiszkrét
ezt el lehet mondani 
tényleg, ma délután mennyi kódot küldtél el? Gondolom ez nem olyan indiszkrét
ezt el lehet mondani