Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 240 / 1052 oldal |
Anyósomhoz megérkezett a Darling első fordulójának játékszettjei.
Győri Keksz Kft-től egy Balaton szelet. Reklamáltam, mert az egyik akciós csomagolásban nem volt kód. Bónusz küldtek 2 elnézést kérő levelet és egy nagy doboznyi Győri termékekből összeállított csomagot, kárpótlásul a kellemetlenségemért.
Hihetetlen, mennyire korrekt cég!
Hihetetlen, mennyire korrekt cég!
Mya83
oksi,válaszoltam.Akkor megnyugodtam,hogy nem rosszul adtad fel,csak 2 levélben küldöd a cuccost.köszi
oksi,válaszoltam.Akkor megnyugodtam,hogy nem rosszul adtad fel,csak 2 levélben küldöd a cuccost.köszi
futtatóbot a friskiestől,elemlámpa a parmalattól,és az előbb egy bögre a baba sms játékán.
mel6!
Írtam!
Írtam!
2 db pompomkesztyű a Friskiestől 

5000-es Alpine Pro ut. a Blikktől ( a szépséghibája, hogy bár 2 üzletük is van itt helyben, mégis Pestre kell mennem levásárolni - gondolom, konkrétan az adott bolt ajánlotta fel... )
pénteken feladtam elsőbbségivel egy Fornettis borítékot, ami sztem már nem fog a szeptemberi hónapba már beletartozni.
Délután megjött az első Fornettis kártyám. Na nem a délelőtt beküldöttre válaszként
Ma pedig megjött a Tesco-Always játékkal nyert első Kiskegyed.
Délután megjött az első Fornettis kártyám. Na nem a délelőtt beküldöttre válaszként
Ma pedig megjött a Tesco-Always játékkal nyert első Kiskegyed.
Megjött a 2 futóbotunk. Az egyik nem sípol, a másikat meg már szét is rágta a kutyánk. Ez ennyi volt.
Jerry,
megjött ma a Te leveled is. Nem tudom, mivel érdemeltem ki a bónuszt, de köszönöm szépen!
megjött ma a Te leveled is. Nem tudom, mivel érdemeltem ki a bónuszt, de köszönöm szépen!

gida3310 Köszi az infót a botról!
askm A MiVilágunkat én éppen ma hívtam a Signal játék miatt, rúzst kaptunk ajándékba, nem pedig Signal csomit
De ha nem kaptad meg, szerintem telefonálj.
askm A MiVilágunkat én éppen ma hívtam a Signal játék miatt, rúzst kaptunk ajándékba, nem pedig Signal csomit
De ha nem kaptad meg, szerintem telefonálj.Samu kutyának futtatóbot, a gazdinak Carte d' Or utalvány.
A Friskies futtatóbot kb. 30 cm hosszú, fekete plüssszerű anyaggal és műanyagpöttyözött vászonnal van beborítva, puha, belül műanyag merevítéssel. Egyik része sípol is. A kutyusomnak tetszik
Biztonságos, mert ha véletlen a kutyust eltalálod vele(gyorsan futó kutyáknál előfordul), nem üti meg, mert puha!
Biztonságos, mert ha véletlen a kutyust eltalálod vele(gyorsan futó kutyáknál előfordul), nem üti meg, mert puha!
Sziasztok!
Kapott már valaki a Mi világunktól signal csomagot?
Kapott már valaki a Mi világunktól signal csomagot?
mya83
megjött a leveled, köszi. Viszont nem egészen azt kaptam, amit megbeszéltünk. Postafiókod megtelt!Írj!
megjött a leveled, köszi. Viszont nem egészen azt kaptam, amit megbeszéltünk. Postafiókod megtelt!Írj!
Parmalat lámpák és Friskies bot. Utóbbit még én sem láttam, csak az értesitőjét.

400 ft-os Carte'dor kupon

gida3310
Milyen a futtatóbot? Én is kíváncsian várom
Milyen a futtatóbot? Én is kíváncsian várom

Fornetti kártyák
Friskies-től macskajáték. Fornetti kártya.