Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 240 / 511 oldal |
Mel6 küldtem neked csomagot, de visszajött azzal, hogy nem vették át. Elküldöm mégegyszer jó?
sada, igen
Mostanában már a sokadik
Mostanában már a sokadik
A freemail megint....
"adatbázishiba"
"adatbázishiba"
Mi eddig sem a molnál tankoltunk, és emiatt sem mentünk volna hozzájuk.
Igazad van.
Ne hirdessenek meg olyan játékot, amire nincs elég garantált ajándék min. 1 hétre.
Vagy akkor dobassanak be blokkot és sorsoljanak.
Így visszafelé sült el a dolog:
Nem emelték a cég presztizsét (se MOL, se Coca-Cola), nem erősítették a vásárlók kötődését, sőt....
Ne hirdessenek meg olyan játékot, amire nincs elég garantált ajándék min. 1 hétre.
Vagy akkor dobassanak be blokkot és sorsoljanak.
Így visszafelé sült el a dolog:
Nem emelték a cég presztizsét (se MOL, se Coca-Cola), nem erősítették a vásárlók kötődését, sőt....
azért mielött fel vagyunk háborodva,mindenki tegye a kezét a keringetö egységére, hasonlo helyzetben: ő nem, és még sértö is...
ugy?
vagy mégsem?
ugy?
vagy mégsem?
Macskusz, ha megnézel egy nyereményjáték szabályzatot mindenhol benne van,h a dolgozók és hozzátartozóik nem vehetnek részt az akcióban. Viszont itt csak a kutas dolgozók, főnökeikkel együtt nyúlták le az összes ajándékot! Úgy voltak vele, h kit érdekel, nekik legyen jó 

Szerintem én is lenyúltam volna belőle, de ezzel számolni lehet.
Amúgy én sem fogok ott tankolni, mert az Agipnél -10 ft-os akció van (már elég régóta). Ja, és az Auchanos benzinkút is olcfsóbb, a Jet hétvégenként -5Ft , így nem őrültem meg, hogy hozzájuk menjek.
Amúgy én sem fogok ott tankolni, mert az Agipnél -10 ft-os akció van (már elég régóta). Ja, és az Auchanos benzinkút is olcfsóbb, a Jet hétvégenként -5Ft , így nem őrültem meg, hogy hozzájuk menjek.
A molos játék akciója gondolom az volt,h minél többen menjenek oda tankolni, vásárolni. Ezt bebukták, mert én így sosem fogok odamenni még tankolni sem.
Azt mondták nekem,h központi akció volt, tehát a MOL döntötte el,h hova visz az ajándékokból és mennyit. Ezért nem is volt mindenhol. Viszont az akcióra felhívó tábla mindenhol ki volt téve, csak már a pénztárnál szóltak,h jajj nincs már ajándék, elfogyott....
Azt mondták nekem,h központi akció volt, tehát a MOL döntötte el,h hova visz az ajándékokból és mennyit. Ezért nem is volt mindenhol. Viszont az akcióra felhívó tábla mindenhol ki volt téve, csak már a pénztárnál szóltak,h jajj nincs már ajándék, elfogyott....Szerintem, ha ott dolgoznál, Te sem mondanál le, a cuccokról a vevők kedvéért.
Inkább az a probléma, hogy ilyen kevés ajándékkal mi a bánatnak indítottak akciót!!!????
Inkább az a probléma, hogy ilyen kevés ajándékkal mi a bánatnak indítottak akciót!!!????
Én írtam levelet a Mol-nak, hogy mondják már meg a dolgozóknak, vagy nekünk szólt ez a játék. Szerintem érdemes lenne felhívnunk a figyelmüket arra, hogy hiába a jó ajándék, ha nem jut abból a vásárlóknak.
kereskedelem@mol.hu
(Ide lehet panaszokkal, észrevételekkel fordulni)
kereskedelem@mol.hu
(Ide lehet panaszokkal, észrevételekkel fordulni)
Joseph, 2 nap alatt persze,h elkapkodták, hiszen mindenhol a dolgozóké volt az elsőbbség. Ők rögtön bespájzoltak mindenből. Ezt az ő szájukból hallottam több helyen is. Nem hinném,h lenne bárhol is ajándék. Ha pedig mégis, akkor az ország legeldugottabb helyén, ahol ráadásul csak nagyon kevés kutas dolgozik és nem vittek haza sok ajándékot.... 

Paint
felfújható fotel, póló, hűtőtáska
http://www.mol.hu/magyar/akciok/tailormade/doc227
934
felfújható fotel, póló, hűtőtáska
http://www.mol.hu/magyar/akciok/tailormade/doc227
934
én is egy megyeszékhelyen lakom, itt körbe telefonáltam az összes Mol töltőállomást, volt olyan ahol semmi nem volt, nem is hallottak róla, a másikban állítólag 2 nap alatt elkapkodtak mindent, és van egy harmadik, ahol még van rengeteg póló é felfújható fotel is.
....és milyen ajándékokat lehetett volna szerezni, és hogyan?
Lényeg a lényeg: a MOL kúton dolgozók (és hozzátartozóik) nyúlták le az összes ajándékot. Szerintem az egész országban ez így volt... 

Láttam a listát, ahova vittek, ott 3-40 db ajándék volt. Az egyenlő a semmivel.
Nem kaptam, mert a hozzám közel eső kútra nem is hoztak.
Macskusz, te akkor kaptál még ajándékot? milyet?
Az egyik helyen pl. 3 db felfújható fotelt kaptak (a többi ajándékból is keveset). Azt mondta a srác, hogy ők kilencen dolgoznak ott, tehát gondolhatom, h milyen harc volt közöttük is. Szóval milyen ajándékot akarok én itt, hiszen nekik sem jutott