Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 240 / 319 oldal |
Még nem megy, - egy hete 9.40-kor indult.
A PM eddig még minden játékát vmikor de. indította: úgy 9 és 11 között, sosem korábban.
Gondolom, amikor a webmester leesett az ágyról..
Gondolom, amikor a webmester leesett az ágyról..

Én már tegnap reklamáltam,remélem ez felébreszti őket egy kicsit!.
Lerta,
én még most fogok reklamálni, eddig el voltam havazva. Szó szerint
én még most fogok reklamálni, eddig el voltam havazva. Szó szerint

egyébként én is vártam az éjfélt

hofi
Nekem is csak explorerem van és tudtam 10-kor bögréket gyűjteni,de ahogy beléptem még a régi kép volt fent,aztán amikor továbbmentem a játékhoz,ott voltak a londoni képek,de a kezdőoldalon még a párzs volt.Ez zavart meg engem is elöszőr.
Nekem is csak explorerem van és tudtam 10-kor bögréket gyűjteni,de ahogy beléptem még a régi kép volt fent,aztán amikor továbbmentem a játékhoz,ott voltak a londoni képek,de a kezdőoldalon még a párzs volt.Ez zavart meg engem is elöszőr.
Nekem explorer-rel jött be. szintén megpróbáltam éjfélkor, akkor semmi. aztán reggel 8kor is, akkor is semmi... Aztán 10 után valamivel sikerült, és landolt is egy bögre.
Amúgy aki még nem kapott kódot: engem például telefonon hívtak fel, és mondták, hogy elküldik a kódot. A beszélgetés után 10 perccel elküldték a kódot.Kitartás!!!!
Amúgy aki még nem kapott kódot: engem például telefonon hívtak fel, és mondták, hogy elküldik a kódot. A beszélgetés után 10 perccel elküldték a kódot.Kitartás!!!!
Lerta
Nálam semmi változás. Szerintem pusztán információszerzésre irányul ez az
egész, nevek, címek, aztán egy-két kód csurran-cseppen valakinek. Nincs akkora probléma amit ennyi idő alatt nem lehet megoldani. Gondolom én,
persze lehet hogy tévedek.
Nálam semmi változás. Szerintem pusztán információszerzésre irányul ez az
egész, nevek, címek, aztán egy-két kód csurran-cseppen valakinek. Nincs akkora probléma amit ennyi idő alatt nem lehet megoldani. Gondolom én,
persze lehet hogy tévedek.
Nekem csak explorerem van, mégis megvolt a játék már 10 előtt 

mel6!
Nekem a mozillán és az exploreren még délben a régi képek voltak fennt,pedig bögre már nem volt.
Nekem a mozillán és az exploreren még délben a régi képek voltak fennt,pedig bögre már nem volt.
hofi
Nekem opera nélkül jött be
Nekem opera nélkül jött be
Wodehouse,mmg,dorika!Ezek szerint még Ti sem kaptátok meg továbbra sem a webkódot?Hogy álltok a reklamációval?Remélem,nem adtátok fel!?Úgy érzem,engem kezdenek hülyére venni az infóvonalon,mindenesetre megígérték,hogy jelentkeznek,ha rájöttek vmire.(Épphogy csak azt nem mondták,hogy csak nekem van ilyen problémám-bár említettem,hogy tudok másokról is.)
Nekem detto ugyanez. Fenntmaradtam fél egyig,utána 2 óránként keltem.Egészen délig,mégsem jutott bögre. Persze Ha elolvastam volna fórumon,hogy csak operával jön be az új játék.... Igaz,operám nincs is.
Ez a játék megint olyan jól szervezett........
Ez a játék megint olyan jól szervezett........
23 óra 56 percre beállítottam a telefonom, félálomban a géphez vánszorogtam, és még minidg Párizs képei, vissza az ágyikóba, telefon beállítva 6 órára, megint semmi. Mielőtt elmentem dolgozni mégegyszer beléptem még semmi. 1/2 12-kor meg már semmi, az összes bögre elkelt.
ugy látom nem csak én ,nemaludtam
Nekem sem jutott megint bögre
Éjféltől egyig ültem a gép előtt és vártam londont...Aztán reggel 3/4 7kor megnéztem mégegyszer, akkor sem volt, mire gépközelbe kerültem megint 10 kor addigra meg már nem maradt bögre
Ez az én formám..
Éjféltől egyig ültem a gép előtt és vártam londont...Aztán reggel 3/4 7kor megnéztem mégegyszer, akkor sem volt, mire gépközelbe kerültem megint 10 kor addigra meg már nem maradt bögre
Ez az én formám..nekem ma sem jutott bögre 

Hát erröl én is lemaradtam,egész reggel fél 7-ig figyelgettem,de aztán indulni kellett dolgozni.
Mindent kitöröltem az IE-ből, kipróbáltam az Operát is, s még mindig csak Párizst látom. Ilyen is csak informatikussal eshet meg :/
Akkor már csak abban reménykedhetek, ha valamelyikőtök elcseréli valamire
Akkor már csak abban reménykedhetek, ha valamelyikőtök elcseréli valamire

Nekem még csak a párizsi képeket adja
Nem értem 
Nem értem