Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 240 / 246 oldal |
+ 4 tipp az ingyenlottón! Minden visszaállt a régi kerékvágásba!
A kánikulának vége, de lesz még jó idő (vénasszonyok nyara).
És különben is, az a biztos, ami már megvan. Jó lesz jövőre is vagy szánkózni!
És különben is, az a biztos, ami már megvan. Jó lesz jövőre is vagy szánkózni!
Kaptam levelet a Nestlétől, hogy ugyan még mindig nem találják az elveszett Nesquik úszógumi nyereményemet, de mint írják : "nem szeretnénk, hogy Önöknek sokáig kelljen várakozni a csak nyáron felhasználható nyereményre, ezért elküldjük édesapjának ismételten..."
Szóval igazán korrektek voltak.
Most írjam a negatív tapasztalatokba, hogy pocsék az idő, vége a nyárnak és már amúgy sem megyünk nyaralni?
Szóval igazán korrektek voltak.
Most írjam a negatív tapasztalatokba, hogy pocsék az idő, vége a nyárnak és már amúgy sem megyünk nyaralni?
+3 ill. +4 tipp az ingyenlotton. 

Boszika
Mi sem kaptuk meg, pedig 2 utcával feljebb már egy hete örülhetnek neki, én ebből is kimaradtam ( ez messze nem pozitív tapasztalat persze ) .
Mi sem kaptuk meg, pedig 2 utcával feljebb már egy hete örülhetnek neki, én ebből is kimaradtam ( ez messze nem pozitív tapasztalat persze ) .

De édes
Az én Babcim is biztosan örülne egy ilyen fotelnak, de mi sajnos nem kaptunk
Az én Babcim is biztosan örülne egy ilyen fotelnak, de mi sajnos nem kaptunk
novake
Gratulálok hozzá ( na nem a fotelhoz, mert az nem valami gyönyörű, viszont a tartalom az kifogástalan
) !!
Gratulálok hozzá ( na nem a fotelhoz, mert az nem valami gyönyörű, viszont a tartalom az kifogástalan
) !!Jópofa kiskölyök, majd belenő!
Ha nem alszol, nyomj már párat BEd csigájára Te is! Köszi!
Ha nem alszol, nyomj már párat BEd csigájára Te is! Köszi!
Meglett a családban a Pickwick fotel boldog tulajdonosa:
http://www.tar.hu/nhp/08240001_x.jpg

http://www.tar.hu/nhp/08240001_x.jpg

Sziasztok! Nem vagyok egy csacsogós típus, de az utóbbi hetekben néha fórumoztam. Mostanában elég sokat olvaslak is Benneteket.
Meg tudjátok mondani, kedves "törzsfórumosok", mi a helyzet most a Lutri frontján? Pár hónapja nem jókat olvastam róla, most melyik témakörnél keressek bármit a nyereménykifizetéssel kapcsolatos tapasztalatokról?
Meg tudjátok mondani, kedves "törzsfórumosok", mi a helyzet most a Lutri frontján? Pár hónapja nem jókat olvastam róla, most melyik témakörnél keressek bármit a nyereménykifizetéssel kapcsolatos tapasztalatokról?
Ma én is kaptam, a héten másodszor. Igaz, 3 néven játszom.
Hosszú idő után, ma kaptam 2 plusz játék lehetőséget az ingyenlottón.
Jaj, dadog a rádiónet
Bocsánat
Bocsánat
Hm.
Tegnapelőtt kaptam meg a törékeny csomagom, aminek a tartalma eltört. Még aznap megreklamáltam. És ma megérkezett a levél a Postától, hogy a kárigény jogos, elfogadták és intézkedtek az elküldéséről.
A múltkori reklamáció elintézése több, mint egy hónapig tartott. Ez 2 napig.
Valami változik mégiscsak a postánál?
Persze az igazi az lett volna, ha el se törik
Tegnapelőtt kaptam meg a törékeny csomagom, aminek a tartalma eltört. Még aznap megreklamáltam. És ma megérkezett a levél a Postától, hogy a kárigény jogos, elfogadták és intézkedtek az elküldéséről.

Hm.

Hm.

Hosszú sanyarú időszak után újra adott bónuszt a Fotexlottó, egyszer kettőt, egyszer négyet 

Szepi
Bohócot mi is kaptunk, csak előbb elfelejtettem.
Hát ha 5000 ft-nyi nincs is a csomag amit kaptunk mégis örültünk neki, mert elvileg esély nem volt rá.
Bohócot mi is kaptunk, csak előbb elfelejtettem.
Hát ha 5000 ft-nyi nincs is a csomag amit kaptunk mégis örültünk neki, mert elvileg esély nem volt rá.
Jó, akkor reklamálok, mert én is nyertem annakidején, meg is kaptam a csomagjukat, de 5000 forintos ajándékcsomag helyett egy dobozban féltenyérnyi méretü rongybohóc /hasrészében csörgő bab vagy kavics/ érkezett. Miután a Nyereményvárosban rákérdeztem a tartalomra, kjözölték, hogy termékekből összeállitott ajándékcsomagot küldenek. Még nem érkezett meg.
Szepi
Egy babatestápoló, 1 db folyékony babaszappan, 2 db babasampon, 1 db habfürdő.
Egy babatestápoló, 1 db folyékony babaszappan, 2 db babasampon, 1 db habfürdő.