SI faktor...tudom szàmodra hihetetlen, hogy el fogy közben....erre szoktuk mondani mi kereskedelmi dolgozók...csak 1 napra àllj be a pult môgé.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 240 / 2049 oldal |
Globus Vital qr kódos játék nekem sehogy sem akar menni. Betölt de nem tudok csinálni semmit. Ott vannak a zöldségszemek de nem mennek bele a dobozba. Nagyon lassú minden. Se saját neten sem wifin nem működik... 😒
Mióta lehet és akinek lehet, szívesebben fizetek a futárnak kártyával.
Na ez se semmi sada! Pedig én is hajlamos vagyok mindent előre elutalni, hogy ne legyen már vele gondom, tökmindegy, mennyibe kerül.
Igen, igazad van. Én is sokat keresgéltem, mire találtam olyasmit, amire szükségem lehet, aztán újbóli keresés, amikor valami helyett mást kellett választani. De végül is jó vásárt csináltam, meg vagyok elégedve a rendelt termékek minőségével.
" alt="
"> Mint írtam, nálam is adódtak gondok a rendelés körül, több is, de az pozitív, hogy mindent gyorsan orvosoltak, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
" alt="
"> Mint írtam, nálam is adódtak gondok a rendelés körül, több is, de az pozitív, hogy mindent gyorsan orvosoltak, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Én nov. 1.-én "vettem meg" vmit 180e Ft-ért.
3.-án hívtak, hogy tévedés, nincs raktáron.
5.-én írtak, hogy visszautalták.
Tegnap, 26.-án meg is érkezett.
Néhány napba bele szokott telni, amíg a 2 bank visszafordítja a meghiúsult vásárlás árát, de ez a 3 hét már "kicsit" sok volt.
(Én felhívtam a bankomat. Jegyzőkönyvezték az esetet. H ezért ért ide végre, v különben is jött volna, nem tudom.)
3.-án hívtak, hogy tévedés, nincs raktáron.
5.-én írtak, hogy visszautalták.
Tegnap, 26.-án meg is érkezett.
Néhány napba bele szokott telni, amíg a 2 bank visszafordítja a meghiúsult vásárlás árát, de ez a 3 hét már "kicsit" sok volt.
(Én felhívtam a bankomat. Jegyzőkönyvezték az esetet. H ezért ért ide végre, v különben is jött volna, nem tudom.)
pieceofluck!
Még ha hívtak volna maguktól, de nem. Nem tudom mire vártak, miután 3 termék sem volt már raktáron.
De eleve nagy probléma az szerintem, mikor egy weboldal olyan tré módon van megcsinálva, hogy előfordulhat az, hogy beteszel valamit a kosaradba, kifizeted(mert nyilván ráfizettem) és nincs. Így is szenvedtem eleget a keresgéléssel és ilyenkor már nyilván nem azt veszed meg, amit valóban szeretnél, hanem azt, ami kb. annyiba kerül, amennyit le kell vásárolni.
Még ha hívtak volna maguktól, de nem. Nem tudom mire vártak, miután 3 termék sem volt már raktáron.
De eleve nagy probléma az szerintem, mikor egy weboldal olyan tré módon van megcsinálva, hogy előfordulhat az, hogy beteszel valamit a kosaradba, kifizeted(mert nyilván ráfizettem) és nincs. Így is szenvedtem eleget a keresgéléssel és ilyenkor már nyilván nem azt veszed meg, amit valóban szeretnél, hanem azt, ami kb. annyiba kerül, amennyit le kell vásárolni.
Oldalhiba, ilyen előfordul. Nem számít több pályázatnak. Főleg látszódik, hogy egy időben ment be, nincs sok idő közte.
(Egyébként inkább többször, mint egyszer sem.
" alt="
"> )
(Egyébként inkább többször, mint egyszer sem.
" alt="
"> )Ez nem tudom hogy negatív tapasztalat-e...
De az imént küldtem be egy kódot a Monster nyereményjátékra és folyamatosan (percenként legalább 2x) visszaigazoló emailt küldenek. Nem tudom, hogy ez annyiszoros nevezésnek számít-e vagy sem. Ha igen, biztosan ki fognak zárni a versenyből emiatt...
Minden esetre jeleztem a problémát.
Elég idegesítő a dolog.
De az imént küldtem be egy kódot a Monster nyereményjátékra és folyamatosan (percenként legalább 2x) visszaigazoló emailt küldenek. Nem tudom, hogy ez annyiszoros nevezésnek számít-e vagy sem. Ha igen, biztosan ki fognak zárni a versenyből emiatt...
Minden esetre jeleztem a problémát.
Elég idegesítő a dolog.
Nekem is adódtak gondok a rendeléseknél, de gyorsan orvosolták bármi is volt. Üzenetekre is gyorsan válaszoltak. Sőt, amikor a már leadott rendelés után derült ki, hogy nincs az egyik megrendelt termékből, fel is hívtak, azt hiszem másnap. Lehet, sőt biztos, ha nem lett volna kuponom, nem rendeltem volna onnan. De inkább levásároltam, minthogy eladjam féláron.
A kreatívjátékos kódom problémája megoldódott végül, aktiválták újra, de egyébként nincs velük kapcsolatban jó tapasztalatom.
10 napig ültek egy rendelésemen, mígnem felhívva őket kiderült, hogy ez sincs, meg az sincs, meg amaz sincs a rendelésből, válasszak másikat. Arról nem beszélve, hogy minden termékük jóval drágább, mint máshol, szóval oké, nyeremény, elköltjük, de amúgy kerülendő az oldal.
10 napig ültek egy rendelésemen, mígnem felhívva őket kiderült, hogy ez sincs, meg az sincs, meg amaz sincs a rendelésből, válasszak másikat. Arról nem beszélve, hogy minden termékük jóval drágább, mint máshol, szóval oké, nyeremény, elköltjük, de amúgy kerülendő az oldal.
Az ajámdékcsomagot se eresztették el... ma kaptam meg...
törpi, köszi a választ és a biztatást. Nálunk úgy volt, hogy a rendeléskor írta ki a webáruház, hogy hibás, érvénytelen vagy már beváltották. Ami egyébként azért sem kizárt, mert ez nem egyedi kód volt, hanem tömegesen felhasználható, mint pl. MIKULÁS2021.
Ráadásul a webáruház másnap küldött egy emlékeztetőt, hogy nem fejeztük be a rendelést. Így erre hivatkozva a cégnek is írtunk, aki a webáruházat üzemelteti és a játék megbízója volt. Na, onnan se méltattak válaszra a továbbiakban bő egy hete.
Lehet az is, hogy csak szabadságon van az illetékes, vagy esetleg beteg, így még várunk egy kicsit.
Ráadásul a webáruház másnap küldött egy emlékeztetőt, hogy nem fejeztük be a rendelést. Így erre hivatkozva a cégnek is írtunk, aki a webáruházat üzemelteti és a játék megbízója volt. Na, onnan se méltattak válaszra a továbbiakban bő egy hete.
Lehet az is, hogy csak szabadságon van az illetékes, vagy esetleg beteg, így még várunk egy kicsit.
Évi**:én a Tibi 2000 ft felettin kaptam érvénytelen kódot,küldtek másikat. Nem tudom az jó-e már mert még nem foglalkoztam vele,de lehet idő kérdése és írnak majd. Maguktól írtak,nem is tudtam,hogy nem jó a kód
BradoLife csalódás
" alt="
">
Férjem heti nyertes volt. Érvénytelen kódot kapott a 20e utalvány beváltására. Levelekre, megkeresésekre nem válaszolnak többszöri megkeresésre sem. Az oldalon megadott űrlapról el se megy a levél.
Ja, és fődíjnyertes azóta sincs...
" alt="
">
Férjem heti nyertes volt. Érvénytelen kódot kapott a 20e utalvány beváltására. Levelekre, megkeresésekre nem válaszolnak többszöri megkeresésre sem. Az oldalon megadott űrlapról el se megy a levél.
Ja, és fődíjnyertes azóta sincs...
Vettem 20+4-es kiszerelésű Mokate kávét a játékra...
Nem elég,h nem nyertem vele,még a +4 stick is szét volt szakadva a zacskóban... nesze semmi,fogd meg jól 😃
Nem elég,h nem nyertem vele,még a +4 stick is szét volt szakadva a zacskóban... nesze semmi,fogd meg jól 😃
Másik topicban említve lett, majd törölve... többen használták a leánykori meg a férjes nevüket. Ha ennek is utána néznek, és foglalkoznak is vele további pótnyertesek lesznek. (Belvita)
Bár ennek nehezebb utána nézni.
Bár ennek nehezebb utána nézni.
Ennyi nyereménynél amit itt össze lehet nyerni, miért kell sajnálni pár 100 ft-os postaköltséget?
" alt="
">
" alt="
">Köszi sada és törpi
" alt="
"> Akkor így adom fel.
Pár hete írtak e.mailt, abban volt hogy nyertem táskát. De nem küldték el eddig, ezért vettem innen a fórumról 2 db-ot. S abban nem volt benne, hogy el kellene küldeni a blokkot, alig találtam meg
" alt="
">
" alt="
"> Akkor így adom fel.
Pár hete írtak e.mailt, abban volt hogy nyertem táskát. De nem küldték el eddig, ezért vettem innen a fórumról 2 db-ot. S abban nem volt benne, hogy el kellene küldeni a blokkot, alig találtam meg
" alt="
">Egyszerű elsőbbséggel csak 200 Ft, úgy is odaér.