Multifilter nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 50 oldal |
Nyílván az ügyfélszolgálaton nem egyszerű "beugró hostesSek" dolgoznak, csak úgy gondolom van rálátásom a dolgok e részére, ezért írtam erről. Ha viszont mindenki játszhat az sms-es játékon (ami gyakorlatilag így van) akkor miért kapja mindenki a meghívó leveles szöveget (azon kívül, hogy az infósnak ezt kell mondania). Véletlenül kapják ezt az utasítást?
Nem. 06.25-ig kellett beküldeni.
Játszik még a slim mentolos cigi?
Van 1 vk.-m cserére,ha még aktuális.
Van 1 vk.-m cserére,ha még aktuális.
kovacsgabe
Ezek az infosok nem beugró hostesek, hanem állandó alkalmazottak.
A regisztrációkra vannak fókuszálva, a játékokat csak érintőlegesen ismerik.
Amit a promókról mondasz, az igaz.
Vannak játékok, amiben kikötik, hogy csak az játszhat, aki kap promos levelet, pl. ilyen vk-os (multicollection) vagy a mentolos multi játék.
Ez NEM olyan.
Általában az sms-ben játszható játékaik NEM olyanok.
Itt bárki játszhat, aki regizve van náluk.
Ezek az infosok nem beugró hostesek, hanem állandó alkalmazottak.
A regisztrációkra vannak fókuszálva, a játékokat csak érintőlegesen ismerik.
Amit a promókról mondasz, az igaz.
Vannak játékok, amiben kikötik, hogy csak az játszhat, aki kap promos levelet, pl. ilyen vk-os (multicollection) vagy a mentolos multi játék.
Ez NEM olyan.
Általában az sms-ben játszható játékaik NEM olyanok.
Itt bárki játszhat, aki regizve van náluk.
arról, hogy az infos egyedek alul/félre informáltak, ill. csak a kérdőív kitöltésére trenírozzák őket, csak annyit tudok mondani, hogy sok multi cégnek dolgoztam és dolgozok hostként (kell a zsebpénzkiegészítés), innen tudom, hogy a ezek a cégeknek igen pontos elképzelései vannak a promócióiról, amit nagyon részletesen oktatnak az alkalmazottnak (központi tréning a budapesti központban minden cégnél) és keményen ellenőrzik az elvárásaik betartását. Tehát nem véletlenül gondolom, hogyha nagyon felfokozódik a dolog, lehetnek retorzív lépések.
Tehát Galériával hasonló véleményen vagyok.
Tehát Galériával hasonló véleményen vagyok.
Kovacsgabe, erről beszéltem én is reggel, de sztem félreérthető voltam. Nekem sincs semmi bajom senkivel akárhogy is játszik, csak pont a nagy reklám nem hiányzik, így is túl jól ismert a fórum bizonyos körökben

nemrég nyertem 1 unisex órát a multitól 

L&M es kódot honnan lehet szerezni..mármint személyes kódot?
hol lehet regisztrálni magam?
válaszoljatok...előre is köszi: B.
hol lehet regisztrálni magam?
válaszoljatok...előre is köszi: B.
kovacsgabe
Nem a játékosokkal van a baj, jofgosan játszhat bki,
az infos egyedek alul/félre informáltak.
Őket csak a kérdőív kitöltésére trenírozzák....
Nem a játékosokkal van a baj, jofgosan játszhat bki,
az infos egyedek alul/félre informáltak.
Őket csak a kérdőív kitöltésére trenírozzák....
hmmm... visszaolvastam és csak akkor jön válasz sms ha nyersz is... köszi sada 

mia: tegnap én is beküldtem kódot és semmi válasz nem jött
vagy csak akkor jön ha nyerek is??
vagy csak akkor jön ha nyerek is??Küldtem be kódot. A múlt héten ugyanígy küldtem be, visszajött,h hibás. Most meg nem jött semmi válasz
Bár a promos levélben úgy írták,h rögtön megtudom,h nyertem-e vagy sem...
Bár a promos levélben úgy írták,h rögtön megtudom,h nyertem-e vagy sem...
sada,
félreértettél: én most nem a kamu-cigisekről beszéltem, hanem a plusz játékosokról. Nyílván előre kalkulálják, hogy hány ajándék lesz, hány meghívót küldenek, ebből hány játékos lesz hozzávetőlegesen, és ha többen játszanak, mint a kiküldött meghívók száma, az lehet, hogy feltűnik nekik, és úgy gondolják, hogy ez nem biztos, hogy így jól van. Félreértés ne essék: nekem semmiféle ellenérzésem nincs akármelyik játékossal szemben, játszon így vagy úgy!!!. Ezért segítettem. Amire viszont tényleg ki akartam lyukadni, hogy lehet, hogy nem kellene nagyon reklámozni, hogy ki hogy játszik.
félreértettél: én most nem a kamu-cigisekről beszéltem, hanem a plusz játékosokról. Nyílván előre kalkulálják, hogy hány ajándék lesz, hány meghívót küldenek, ebből hány játékos lesz hozzávetőlegesen, és ha többen játszanak, mint a kiküldött meghívók száma, az lehet, hogy feltűnik nekik, és úgy gondolják, hogy ez nem biztos, hogy így jól van. Félreértés ne essék: nekem semmiféle ellenérzésem nincs akármelyik játékossal szemben, játszon így vagy úgy!!!. Ezért segítettem. Amire viszont tényleg ki akartam lyukadni, hogy lehet, hogy nem kellene nagyon reklámozni, hogy ki hogy játszik.
kovacsgabe
Rossz következtetést vontál le:
1.) A levél csak a kód miatt kell, de a kód állandó.
Postai beküldéshez valóban kell a promós levél: A nevezési lap nem fénymáslható!
2.) Szigorítás: Adategyeztetéskor keresztkérdésekkel kiszűrik a kamuzókat. Nem bonyolult: Egy csomóan össze vissza beszélnek: mit-mennyit, mióta szívnak.
Rossz következtetést vontál le:
1.) A levél csak a kód miatt kell, de a kód állandó.
Postai beküldéshez valóban kell a promós levél: A nevezési lap nem fénymáslható!
2.) Szigorítás: Adategyeztetéskor keresztkérdésekkel kiszűrik a kamuzókat. Nem bonyolult: Egy csomóan össze vissza beszélnek: mit-mennyit, mióta szívnak.
Ehhez képest hétvégén a Tescoban Multi promoció volt: úgy szórták a személyes kódokat, hogy öröm volt nézni 

Hát ha már tudják, hogy az is játszik aki nem feltétlenül kapott meghívót, el tudom képzelni mi lesz a szigorítás (ha lesz?): A játékokra egyszeri személyreszóló kód, amit a meghívóval küldenek ki.
Nem. Csak nyertes- ill. hibaüzenet jön.
A multinál akkor is jön válasz sms ha nem nyersz?
Galeria
Az előzőekhez még ennyi:
Anno üzenetet hagytam a Marlboro vonalaán. Kb. 10 nap múlva visszahívtak.
A beszégetés kivonatosan:
"- Miben segíthetek?
- A most futó MOTOX2" játékról szerettem volna kérdezni, de már mindent tudok.
- Kapott promos levelet? Mert csak azok játszhatnak.
- Ez érdekes. Nem kaptam, de az sms-eimet a rendszer visszaigazolja.
-
Honnan tudta a személyes kódját?
- Hát az előző játékokból. ...
"
Az előzőekhez még ennyi:
Anno üzenetet hagytam a Marlboro vonalaán. Kb. 10 nap múlva visszahívtak.
A beszégetés kivonatosan:
"- Miben segíthetek?
- A most futó MOTOX2" játékról szerettem volna kérdezni, de már mindent tudok.
- Kapott promos levelet? Mert csak azok játszhatnak.
- Ez érdekes. Nem kaptam, de az sms-eimet a rendszer visszaigazolja.
-
Honnan tudta a személyes kódját?
- Hát az előző játékokból. ...
"
remélem most is így lesz, bár nekem már a jegy is önmagább nagy nyeremény:-)