nyuszika1975
Én úgy csinálom, hogy amikor van rá keret, akkor veszek 10-15 postakész borítékot és elteszem. Amikor pedig kínálkozik egy jó csere, amit nem akarok kihagyni, de éppen meg kell szorítanom a kiadásokat, akkor csak előveszem a borítékot és reggel munka előtt ellépek vele az első postaládáig. Te is csináld így, sztem jó módszer.
Semmi baj, Te még új vagy, Jelica pedig egy nagyon kedves, megbízható cserepartner, nyugodt lehetsz!

" alt="

">
Mindenkitől elnézést kérek! nyuszikának abban igaza van, hogy egy hét után nem kellett volna a feketelista fórumra írni, hanem inkább a kérdések és válaszokra. Csak tudni szerettem volna, hogy ismeritek e, mert nem nagyon találtan fórum beírásait, csak egyet, amit az én cserémre reagálva írt. Én is azért érdeklődtem, mert ismét szeretnék cserélni, és ha esetleg azt válaszoljátok, hogy nem szokta küldeni a cserét, akkor az általa ígért matricákat is keresném. Akkor most várok tovább, vagy a posta nem talál ide, vagy majd nyaralás után küldi.
Susa, teljesen igazad van, és én eddig azt tapasztaltam a fórumon hogy ez működik is. Én is fel szoktam adni a cserét ahogy megállapodunk, és nem is feltételezem senkiről hogy ő nem fogja küldeni, pár nap csúszás miatt nem is nyugtalankodom, hacsak nem gyorsaságis a játék.
Nagyon flottul szoktak menni a cseréim, anno nyuszikának is megelőlegeztem a bizalmat, csalódtam benne. Sajnos a hozzá hasonló fórumosok miatt vannak fenntartások az újakkal szemben.
Én azt gondolom a csúszással sincs gond, azt is meg lehet beszélni, ha valakinek gondja van, de akkor az ember nem aggódik hogy lenyúlták a postán. Összességében jól összeszokott kis közösség ez, nehezen viseljük ha valaki visszaél a bizalommal, mert ő már nem egy fórumossal került konfliktusba.
magdalin
Ez nem teljesen ide tartozik, csak most éppen idevágó téma: én eddig szerencsésen el tudtam küldeni mindenkinek a cseréimet, senkivel nem volt semmi gondom. De mégis vannak olyan fórumosok, akik megvárják, amég odaér az én levelem, és csak aztán postáznak. Hát meg kell mondjam, hogy ez elég rosszul esik, mert ez bizalmatlanság. De mi lett volna, ha én is arra várok, hogy az övé megjöjjön, ő meg arra várt volna, hogy az enyém megjöjjön. Hát elég ciki lett volna. Sztem meg kell, hogy bízzunk egymásban, és akiben nem bízunk, azzal nem kell cserélni.
nyereményjáték pályázatok is itt figyelnek.
azon höbörögtem amúgy,hogy Jelica elment pihenni erre beírják a nevét.
mert,hogy még az elsőbbségi küldemény sem garantálja a célba érést.
bár ezt szerintem mindenki tudja.
ajánlott küldésre pedig nincsen pénz.
bár eddig sem osztottam meg gondjaimat senkivel ezek után sem teszem,mert más nem tudja megoldani helyettem.
Ha hozzászól a témákhoz, akkor valószínűleg itt van, nem? Egyébként ő szerepelt itt már többször is.....
Ha nincs pénze postára, akkor a nyereményjáték pályázatokat hogy adja fel? Akkor minek cserél? Szerintem elnézést kellene kérnie a partnereitől, nem pedig háborogni....
Megdöbbenve olvasok vissza... én régóta csereberélek itt, és egyik nap Alexandrával cseréltem. Sokkal több dolgot tett a levélbe, mint, amit ígért. Legalább háromszor annyi kupon jött, mint amit megbeszéltünk. Következő alkalommal néhány semmiségért(kuponok, pontok, vonalkódok), a megbeszélt dolgok mellé csak úgy odacsomagolt még a gyerkőcömnek egy 20 db-os popsitörlőt. Ami ugye jól odanyom a postaköltségnek is. Azóta rengetegszer cseréltünk, soha nem volt gond, jókat levelezünk, és azóta is van, hogy több dolgot postáz a megbeszéltnél. Nekem nincs gondom vele, egyszerű, kedves partnert ismertem meg benne. Igen...problémái neki is lehetnek, mint ahogy bárki másnak. Azt pedig úgy gondolom, senki nem láthatja, hogy állandóan itt van-e a fórumon....Türelem kedves csereberések! Ha meg nem vált be, el kell felejteni. Kár ezen mérgelődni.
Nincs ezzel semmi gond, akkor nyuszikának is ráér, meg kell várni amíg az ő cseréje megérkezik, és csak azután feladni. - ...már ha valaki szeretne még cserélni vele. Nekem egy élményem volt vele, az nagy, azóta nem is cseréltünk.

" alt="

"> Előbb-utóbb elfogy a türelem minden fórumon.
nem szoktam beleszólni ebbe a témába,de az előbbi beírástól "ledobta az agyam a szíjat"
igen az...
egyik cserepartneremtől már régen megkaptam a dolgokat,én még nem küldtem neki semmit,de nem mártjuk be egymást soha.
Nyuszika: azt talán a csere előtt kell tisztázni! Boltba sem megy az ember, ha nincs pénze, és étterembe vagy szállodába is feljelentenek ha nem rendezed a számlát! Ez így azért ciki!
nyuszika1975
ez nagyon kemény

" alt="

">
minek türelmetlennek lenni??????
mindenkinek egyetlen dolga a levelekkel a postára rohangálni????
1 hét után ide írni a nevét nevetséges.
és közlöm mindenkivel ha nincsen pénzem ha megszakadok sem bírok postázni tetszik vagy nem.........
Jelicával én is nagyon sokat cseréltem és MINDEN RENDBEN volt.
Megjöttek a cseréi.Megbízható cserepartner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Jelicával én is cseréltem, nem volt semmi gond, ám a postai sima levelekkel annál több. Sztem. az lesz a probléma kulcsa

" alt="

">
köszi mindkettőtöknek, akkor várok tovább türelemmel. Igaz eddig még nem sokat cseréltem, de eddig mindet pár nap alatt megkaptam.
jelica nekem most írt, hogy nyaralni vannak
Én már cseréltem Jelicával, nem volt semmi gond. Bár én először őt kérdezném, sima levél lehet 5 nap, és a posta is lehet hunyó!
sziasztok
Jelicáról tudtok valamit? Cserélt már valaki vele, mert én már egy hete várom a dzsungelmatricákat tőle amit a nescafé vonalkódjaimért ígért

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások