Vagy előbb kérdezel és nem utólag panaszkodsz.
Itt mindig kapsz tanácsot.
sada Köszi a tanácsot ,de én nem vagyok jártas az ilyen csomagküldős témákban.Mindenesetre ez jó tanulópénz volt.Ezentúl meggondolom mit küldök el postán ,inkább a személyes átvételnél maradok.
Én a 2 sapit piros postakészben küldtem volna 465 Ft-ért, az árát pedig utalással kértem volna.
1.
Nem számít, hogy az ország túlsó felébe küldöd, vagy a szomszédba.
2.
Ez az alap csomagfeladási díj.
Az utánvét összetett tarifa: csomagdíj, utalványdíj, és nálad a visszaút is.
Egyeztetni kellett volna, hogy tuti átveszi-e?
Érdekes két hete adtam fel 2 darab sapkát 14 dekagramm volt a súlya.Utánvéttel 2950 forint volt .Természetesen akinek küldtem visszaküldte ,így kifizethettem a postaköltséget.Akkor hogy is van ez a díjszabás???Azt még hozzáteszem ,hogy Győr -m -s -megyén belül.
Mikor kell vámot, áfát fizetni külföldről érkező csomagok után:
http://goo.gl/H2HrsJ
A postai (MPL) csomag díja (aug.01-től ?):
2 kg-ig 1 000
5 kg-ig 1 190
10 kg-ig 1 290
20 kg-ig 1 490
Nem kell otthon bizonylatot kiállítani, az adatokat a postás rögzíti a gépen, s te aláírod.
Innentől a küldemény nyomon követhető.
Én még most vettem észre, hogy november 01-től emelkedtek az MPL Vaterafutár árai.

" alt="

">
ajánlott levél
Ha hivatalos levél akkor 2x5 munkanap, (az 5. nap után újra kézbesítik)
ha nem hivatalos, akkor 5 munkanapig vehető át.
Celluxot csak becsomagolt dominóra,mert sérül!
mi lehet a legolcsóbb szerintetek egy kisszekrény feladására?
79 cm magas, 37 cm széles, 35 mély.
A GLS-nél elég drága

" alt="

">
sajnos kitapogathatta, mint ahogy ki is tapogatta.
Hát nem lopásbiztosan csomagoltam, legközelebb celluxszal körberagasztom. "csak" normálisan beborítékoltam egy postakészbe, és celluxszal leragasztottam.
Jól leragasztodtad? Kitapogathatta?
hogy fulladna meg az a postás aki kiszedte az általam feladott borítékból a dominókat

" alt="

">
és a pofátlanság netovábbja, hogy még ezután kézbesítik is az üres borítékot, azon túl hogy már az is felháborít, hogy egyáltalán kivesz belőle valamit

" alt="

">
Tegnap elküldtem a páromat feladni az ajánlott leveleimet, el is feledkeztem róla, hogy kérjem tőle a feladóvevényeket.... Ma borítékba csomagolva elnézést kérő sorokkal küldték a postáról

" alt="

">
Ajánlott levélért mennyi ideig lehet menni a postára?
Elolvastam itt az utóbbi hozzászólásokat, igaz ott csomagról volt szó, de nem szeretnék úgy járni, hogy visszaküldik az ajánlott levelem, mert nem tudom felvenni.
Nem a sima kis levélre (110 Ft) gondolok, hanem nehezebb dologra, de ami még nem csomagnak számít.
jojó
Köszi a tippet.
Akkor ezek szerint nem tapintható úgy ki. Én is celluxoztam már, de azt is mondták már, hogy ha celluxozok az még feltűnőbb, hogy biztos valami "olyan" van benne.
Így már nem tudom mi a jó és mi nem, de hát minden levelet nem lehet ajánlva feladni

" alt="

">
maxité! Celuxal összeregasztottam,mint egy táblacsoki,postán van kirakva biztosítás,stb reklámlapok,postakész boríték nagyságú.kettes lap közé ragasztom,nem mozdul el,ráírom,CÍMZETTNEK!!! ,jól leragasztom,sarkokat celuxxal,hogy ne látszon hol kell feltépni,egyébként nem a tapigálás a feladatuk,nem azért fizetünk

" alt="

">
A legkisebb bélelt borítéknak mennyi a feladási díja?
Erről van valami a posta honlapján?
Állítólag a törp dominókat kitapogatják és kiveszik a sima borítékból.
Volt ezzel valakinek rossz tapasztalata? Köszi előre is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások