Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 25 / 891 oldal |
Ok Köszi
ha még kell a fordítás küldd ide is
Ok
" alt="
">
" alt="
">Délután v. estefelé. Koszi... 😁
Ha gondolod küld át, hátha ketten együtt kihozunk belőle vmi jót.
" alt="
">
" alt="
">Magyart angolra... 😉
Paintuci!
Angolról magyarra vagy fordítva kellene? Középfokúm van, ha így segítség megpróbálom lefordítani. Külfölre nem járok (sajnos nem nyerek) csak belföldön nyomulok jó magyarral🤣
Angolról magyarra vagy fordítva kellene? Középfokúm van, ha így segítség megpróbálom lefordítani. Külfölre nem járok (sajnos nem nyerek) csak belföldön nyomulok jó magyarral🤣
Na jól van, fordítsak magamnak... senki sem tud angolul, és úgy mentek nyaralni jobbnál jobb helyekre...
" alt="
"> Dézsmálja meg a győri kekszeteket egy egér...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Dézsmálja meg a győri kekszeteket egy egér...
" alt="
">
" alt="
">Tudna nekem vki angolul fordítani 5-10 mondatot???
Szia Irok majd... 😁
Paintuci!
Írtam a FB-on Neked.
Írtam a FB-on Neked.
(Keresek olyan játékos társat/társakat akivel az fbn tudnék játszani egy képfeltöltős játékon. A képet én adnám, 3 díj van, a fődíjat CSAK személyesen lehet átvenni Szeged környékén. Kocsi kell a fődíj elhozatalához. De már lenne rá vevő ha nyernénk. Minden feles. Aktív fb. reg. kellene hozzá. Ismert, velem már játszott felesben máshol, fórumosokat keresnék. Célszerű lenne ugye Szeged környékbeliek mert drága a benzin.
" alt="
">)
" alt="
">)Supergirl, várom válaszod. Köszi.
Tárgytalan, sikerült!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogyan lehet átírni a dátumot a milkánál? Mai napot adja, de sehogy sem sikerül 2.-ra átírnom a vásárlás napját.!
(nyíllal és próbáltam...)
Tudna valaki segíteni abban, hogyan lehet átírni a dátumot a milkánál? Mai napot adja, de sehogy sem sikerül 2.-ra átírnom a vásárlás napját.!
(nyíllal és próbáltam...)
Lindt csoki adatot sikerül nektek feltölteni?
Köszönöm
Valaki elküldené nekem e-mail-ben a Nivea kérdőívre a helyes válaszokat? Hiába próbálkozom.
Sziasztok,
Diplomamunkám elkészítéséhez az alábbi kérdőív kitöltésében szeretném segítségeteket kérni.
Határidőt tekintve némi csúszásban vagyok, így minden releváns kitöltésért nagyon hálás lennék!
" alt="
">
" alt="
">
Előre is köszönöm!
https://forms.gle/zEj8uV5bkTNZZAuN9
Diplomamunkám elkészítéséhez az alábbi kérdőív kitöltésében szeretném segítségeteket kérni.
Határidőt tekintve némi csúszásban vagyok, így minden releváns kitöltésért nagyon hálás lennék!
" alt="
">
" alt="
">
Előre is köszönöm!
https://forms.gle/zEj8uV5bkTNZZAuN9
Könyvutalványt keresek !?