Kedves Futárka!
Előre is köszönöm !

Tigriscsík,
A Rafinéria listákról csak annyit rudok, hogy felteszi hamarosan az Unilever a netre. Az Ízbomba nyereményeket nem mi szállítjuk. Milyen ajit vársz, Rafit vagy Ízbombát?
futár
Kedves Juhildi!
Holnap tudok csak utánanézni pontosan mi történt, de ha pontosabbat is mondhatok, írok! Addig egy pici türelmet kérünk.
futár
Megérkezett a barátnős csomi.
Szegény futár kétszer jött,mert először csak a papírt hozta,a csomit elfelejtette.
sajna még az első sincs fent,nemhogy a második forduló

Azt szeretném megkérdezni, hogy neten valahol megtalálható-e a Rafinéria és az Izbomba játék 2. fordulói nyerteseinek névsora, és hogy Nyíregyháza, Nagykálló településeken mikor jár a futár?!
Köszike.
Kedves Futárka!
Édesanyám nem kapta meg a barátnős csomit, mert nekem nem adta ide a futár és ő akkor nem volt otthon.
Mikor megy hozzá megint?
Mezőtúr
Megérkezett a knorr csomag

Kedves futár!
Most telefonált a barátnőm, hogy délután mentek hozzá! Köszi mégegyszer!
Nagyon köszönöm Kedves futár.
Megkaptam a csomit.
Kedves futár!
Köszi, nagyon várjuk már!!!

Kedves Luci!
Tudomásom szerint ma megy arra, mindjárt rákérdezek, hátha pontosabbat is tudok mondani.
futár
igaz.
Egy lakcímről a játék időtartama alatt maximum 1
nyertes Pályázatot fogadunk el, valamint egy Barátnő csak egyszer kerülhet megajándékozásra.
Valóban igaz az, hogy csak egy receptbarátnős ajándékot kaphatok, hiába jelöltek be többen barátnőnek?
Kedves futár !
A kért szám 20/446-7043
Kedves futár!
Utána tudnál nézni, hogy Budapesten a II. kerületbe mikor hoztok receptbarátnős ajándékot? A barátnőm már nagyon várja...
(Sárkány Kálmánné) Köszi!!!!!
szia futár
megkaptam ma a barátnős ajándékot
köszönöm a segítséget
ízbomba gyorsasági listáról senki nem tud semmit?
szia ptune,
egyelőre nem kaptunk még listát, valószínűleg csak a jövő hét második felében. Addig is egy kis türelmet kérünk. (Remélem nem keserítettelek el nagyon.)
futár
egy ember csak egy ajándékot kaphat,hiába jelölnek meg többen
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások