Kérdés:
limitáljak-e a.napi beküldések számát?
+
Aldiban 1 zsemle is játszik,
a Tescoban csak 8001 Ft-tól.
ALDI (Meola) = 25-én indul majd a blokkgyűjtés, ergo nyerni esélytelen.
Tesco = holnaptól szintén blokkgyűjtés, ez annyiból jobb, itt sok blokkon figyel KlábKárd szám, azokkal nyilván nem páHázhat akárki.
Nem sikerült itt vagyok. A kinderen pináta nyerhető? 🙄 Olyat én is csinálok, miért pont robot? Aldi még nem tanult a tavalyi blokkhalmaz játékból?
jókor szólsz most zavartam el egyet

" alt="

">
Senki ne olvasson vissza(felé), még megidéz egy démont.
Bocs.
Ha vissza olvasol, akkor láthatod, én nem az árba kötöttem bele, hanem a megbízhatatlanságba.
Szerencsére ezen a télen még nem volt hó, errefelé.
(2 éve vettünk új hólapátot: még egyszer sem kellett használni.)
De.
Szerintem az lenne a jó, ha mindenki (azért) fizetne, amit használ és a munkáját is értékén fizetnék ki.
10 ből 8 utas kedvezménnyel utazik...
Mikor mindenki követelte a ország bérletet senki ne m gondolta?
Most ugyanazok toják ezt ki fizeti ki...
2009 nagy hó volt még sztrájk
2009 december.3.
Nem semmi. Mi történt?
Most heti szinten vannak hasonlók.
+ ezeket az ingyen jegyeket pont te fizeted ki:
aki már elmúltál 25,
de még nem vagy 65,
pénzért veszed a saját jegyedet is,
dolgozol és adót fizetsz, ami fedezi mások utazását.
De az országos bérlet mellett ..
Amúgy 2009 december..3 órakor indult a nyugatinál s
Este 9 Re ertunkSzegedre...
Na az kemény volt..
Mellesleg ez nem az, ami No-ban volt.
pityesz76
Sosem volt pontos, de ennyire durva sosem volt.
(Már bő fél évszázada használom.)
Egyik pénteken 3/4 óráig nem találtak mozdonyt a reggeli IC-nek.
Mikor végre elindult, utolérte (tán Monornál): a következő, és át kellett szállni.
playboy22: Ülj át másik vagonba...

" alt="

">
Jaj hát mi is voltunk gyerekek, emlékszem a Délinél az alagútban mindig sikoltoztunk, tudnám miért?

" alt="

"> (Osztálytársaimmal...)
Én meg 33 évesen jöttem rá 26éves koromig 33%al utazhattam volna, ezt egyszer elmondtam a vonaton, jó páran röhögtek...
Na mindegy a munkáltatói 50%-t használtam... Vegyipari dolgozóknak anno 2 járt.
3 éve azért ment a hiszti ..miért nem vezetik be itt is ami Németországban van..
Most meg ez se jó..
A késés kimaradás évtizedes probléma..
Jobban örülnék, ha nem a jegyárakkal akcióznának, hanem menetrend szerint járnának a vonatok.
Szeged - Bp között minden vonat késik, nem is keveset. Minden nap kimarad egy vonat, van, hogy a következő viszi tovább az előző utasait. Stb.
Arról nem is beszélve, h legalább 20 perccel hosszabb a menetideje, mint 20 éve, de ezt sem tartja be.
Ez az MÁV-os újítás azt eredményezi, hogy nem gyors vagy sebesvonat lesz, hanem szociális vonat, hisz' azokat szállítja és preferálja nem a teljesárú menetjegyet vásároló utasokat:-(
Ki a csuda akáar fizetni azért, hogy a 20 gyerekes "naccsalád" rikácsolását hallgathassa?
‼️ Új tarifarendszert vezet be a MÁV. A fogyatékosságban érintett személyek - akik eddig 90%-os kedvezménnyel vehették igénybe a vasúttársaság szolgáltatásait - 2024. március 1-től ingyen utazhatnak.
Az alábbiakban a MÁV honlapjáról idézünk:
"Nem kell menetjegyet váltania majd a vak, hallássérült, a magasabb összegű családi pótlékban részesülő, a fogyatékossági támogatásban részesülő, a fogyatékosságban szenvedő szociális otthoni gondozott, a gyógypedagógiai intézmények és sajátos nevelési igényű gyermekeket foglalkoztató intézményekben tanuló honfitársainknak. Kísérőik és látogatóik szintén díjmentesen utazhatnak a jogszabályban leírt esetekben."
Ha az új tarifarendszer további részletei is érdekelnek, keresd fel a
MÁV honlapját!
Vágási Feri, szerintem kérdezz utána, miért/mire kaptad. Az a biztos.
Egyébként ha belépsz a profilodba, a(z) (ellenőrzött) nyertes feltöltés(ek) mellett pipa van. Én így tapasztaltam.
Pick: nekem is volt egyszer ilyen,de elég hamar rájöttek és kérték is vissza
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások